Toevalligheden? Ik denk het niet.” ∼ Italiaanse senator Laura Granato. De Italiaanse onderzoeker Domenico Biscardi, bekend van zijn kritiek op het Covid-beleid van de overheid en zijn onderzoek naar de inhoud van “vaccins”, is plotseling en op verdachte wijze overleden. De 53-jarige zou in de ochtend van 12 januari 2022 thuis aan een hartaanval zijn overleden. Velen, waaronder een Italiaanse senator, menen echter dat hij slechts de laatste is van een groeiende lijst van klokkenluidende medische professionals en onderzoekers die “dood wakker worden”, in een psychiatrisch ziekenhuis eindigen of op een andere manier geëlimineerd worden, schrijft Rairfoundation.com.

In de dagen voorafgaand aan de dood van Biscardi werd hij bezocht door het Italiaanse Carabinieri Commando voor Gezondheidsbescherming (NAS). De Italiaanse krant Il Giornale d’Italia meldt dat de politie onderzoek deed naar Biscardi vanwege onderzoek dat hij deed naar de effectiviteit van de “vaccins”.

De onderzoeker uit Campanië was zeer kritisch over zowel de mRNA-prikken als de meer traditionele Novavax-injecties. Biscardi had Novavax onlangs nog gehekeld vanwege de vermeende schadelijke inhoud, waaronder “kwik- en aluminiumzouten”.

Vlak voor Biscardi’s dood had hij aangekondigd dat hij naar het hoogste gerechtshof van Europa, het Europese Hof van Justitie, zou stappen om de rechten van de bevolking te beschermen. Hij verklaarde: “Het zal een nieuwe Neurenberg worden. Er komt oorlog; er breekt oorlog uit, farmaceutische bedrijven zullen miljarden euro’s moeten betalen.”

Bekijk het volgende videobericht over de verdachte dood van Domenico Biscardi,

Italian researcher Domenico Biscardi found dead after discovery of ‘nanodevices’ in corona vaccine

Onweerlegbaar bewijs

Veel mensen wereldwijd vinden Biscardi een held voor zijn moedige onderzoek naar de experimentele injecties. Onlangs bracht de Italiaanse onderzoeker een video uit met details over studies naar sommige hulpstoffen in het vaccin, die volgens hem illegaal en ongeschikt voor menselijk gebruik zijn.

Biscardi’s dood, die plaatsvond op relatief jonge leeftijd, leidt tot begrijpelijke vragen van zijn aanhangers. Waarom val je zonder enige waarschuwing op 53-jarige leeftijd dood neer – vooral als je niet hebt gekozen voor de experimentele gentherapie vaccinaties?

Velen hebben gemeld dat Biscardi werd “vermoord” omdat hij op het punt stond schokkende informatie over de injecties vrij te geven. Enkele dagen voor zijn dood zei Biscardi dat hij onweerlegbaar bewijs had dat er minuscule nano-apparaatjes in de Covid-“vaccins” zitten. Biscardi had eerder video’s gepubliceerd waarin hij berichtte over “grafeen, nanodeeltjes, en microzenders” in vaccins.

  Wetenschappelijke gegevens tonen aan dat de gevaccineerden "superverspreiders" zijn geworden

Anderen beweren dat zijn plotselinge dood mogelijk is “veroorzaakt door de buitensporige stress als gevolg van de beschuldigingen en ondervragingen die hij tijdens de NAS-inspectie heeft moeten doorstaan.”

In een video die op Facebook werd geplaatst, uitte senator Laura Granato openlijk haar twijfels of zijn dood een natuurlijke oorzaak had: “Toeval? Ik denk het niet.” De senator, die in oktober voor tien dagen uit de senaat werd geschorst wegens weigering van het vaccin, verklaarde,

“Ik ben geschokt door het nieuws van de dood van dokter Biscardi. Dus al degenen die tegen deze medicijnen zijn en die met een greintje aan feitenkennis spreken… Dat betekent dat hij publiekelijk had gezegd dat hij bewijzen had gevonden en klaar was om een klacht in te dienen bij het Europese Hof van Justitie. (…) Ze vinden hem dood in het huis. Gelooft er nog iemand in dit soort toevalligheden? Ik niet”.

Groeiende lijst van bekende dissidenten die sterven of worden aangevallen

Andreas Noack

Eind vorig jaar overleed de Duitse chemicus en ingenieur Andreas Noack onder mysterieuze omstandigheden nadat hij een video had gemaakt over grafeen in de covid-19 injectie. Net als Biscardi had de politie enkele maanden voor zijn dood een inval gedaan in Noack’s huis. De inval vond plaats eind november 2021, tijdens een livestream die hij aan het filmen was. Eerst werd de deur van Noack ingeslagen, waarna agenten schreeuwend naar binnen stormden. Een agent met een wapen beval hem op de grond te gaan liggen. Toen verschenen er nog twee agenten. Een van hen beëindigde de livestream.

New Development: Anti-Lockdown Doctor Raided by Armed Police During Live YouTube Stream

Noack, die zich regelmatig kritisch heeft uitgelaten over de Covid-19 vaccins en de lockdowns, publiceerde op 23 november 2021 een video over grafeenoxide in het vaccin. De video, waarin de klokkenluider uitlegt dat grafeenoxide kleine sprietjes vormt, ging viraal. Zijn zwangere vrouw maakte het op 27 november, waarin ze zegt dat Noack werd aangevallen en gedood.

Dr. Giuseppe De Donno

In juli 2021 werd de 54-jarige Dr. Giuseppe De Donno, die een baanbrekende behandeling voor Covid-patiënten bedacht, dood aangetroffen. De behandeling van de dokter gebruikte het plasma van mensen die hersteld waren van Covid om patiënten te behandelen die de infectie hadden opgelopen. Helaas zou de arts die baanbrekend werk heeft verricht met hyperimmuun plasma zichzelf hebben opgehangen. Dr. De Donno had een in wezen kosteloze methode ontwikkeld om immuniteit tegen Covid te creëren door gebruik te maken van het plasma uit het bloed van degenen die hersteld waren.

  Kinderen zijn de breuklijn in het Covid vaccin narratief die de fraude blootlegt

Velen beweren dat machtige globalisten en de farmaceutische industrie vijandig stonden tegenover Dr. De Donno omdat plasma goedkoop is. Zij willen enorme winsten blijven maken met Covid, net zoals zij dat met AIDS hebben gedaan, door azidothymidine (AZT) en andere gepatenteerde geneesmiddelen te verkopen.

De zaak is nog intrigerender omdat Dr. De Donno niet tegen de experimentele Covid “vaccins” was. In plaats daarvan raadde hij mensen aan het “vaccin” te nemen om zich te beschermen tegen Covid, maar hij wilde zich ook richten op de behandeling van degenen die er ziek van waren.

Dr. Giuseppe De Donno: Pioneer of Hyperimmune Plasma Treatment for Covid Dies Suspiciously

Brandy Vaughn

Brandy Vaughn en haar zoon

Eind vorig jaar werd de 44-jarige Brandy Vaughan, prominent vaccinatiecritica en werkzaam voor de farmaceutische reus Merck, dood aangetroffen in haar huis door haar jonge zoon.

Ze zag het als haar missie om mensen voor te lichten over de gevaren van medicijnen en vaccins. Ze zei dat de farmaceutische industrie mensen ziek maakt om geld te verdienen. Ze deed ook onderzoek naar vaccins en ontdekte dat die gevaarlijke stoffen bevatten die het lichaam beschadigen.

“Als ik ooit dood gevonden wordt, dan was er kwade opzet,” schreef Vaughan herhaaldelijk op haar sociale media. In haar laatste bericht op Instagram waarschuwde Vaughan voor de gevaren van de griepprik. Ze postte het bericht twee dagen voor haar dood.

Dr. Mel Bruche

De gerespecteerde Canadese arts Mel Bruche werd onlangs opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat hij de doodgeboorte-explosie bij ‘gevaccineerde’ moeders aan de kaak had gesteld. De Canadese regering, die doet denken aan de behandeling van dissidenten door de Sovjet-Unie, richtte zich op de arts en plaatste hem onwettig tegen zijn wil in hechtenis. Bovendien werd de arts gedwongen een psychiatrisch middel te slikken waarvan bekend is dat het gevaarlijk is voor zijn leeftijdsgroep en werd hem verboden zijn telefoon te gebruiken.

  Dochter van een Groene politicus sterft bijna door C-19 vaccin - Na twee jaar praat hij erover

Dr. Meryl J. Nass

Dr. Meryl J. Nass, een arts die al 25 jaar in Maine werkt, werd tijdelijk geschorst en moest zich onderwerpen aan een psychologische evaluatie voor de vermeende overtredingen van het behandelen van haar patiënten met Hydroxychloroquine en Ivermectine, naast het delen van zogenaamde “verkeerde informatie” over covid en de bijbehorende “vaccins”.

Opgemerkt moet worden dat Maine een staat is met een wet voor waardig sterven. Daarom kunnen mensen die ziek zijn van Covid vragen om ter dood gebracht te worden, maar geen Ivermectine krijgen.

John O’ Looney

Covid-klokkenluider John O’ Looney werd in een Brits ziekenhuis mishandeld en moest door vrienden worden gered. “Ik voel me erg gelukkig dat ik aan het ziekenhuis ben ontsnapt (ik had nooit durven dromen dat ik dat nog zou kunnen zeggen) met de hulp van familie en vrienden,” verklaarde O’ Looney.

De onafhankelijke lijkschouwer en begrafenisondernemer is bekend geworden door het aan de kaak stellen van ziekenhuispraktijken in het Verenigd Koninkrijk waarbij verpleegsters de opdracht krijgen om een dodelijke dosis van een medicijn genaamd midazolam aan Covid-patiënten toe te dienen, wat leidt tot nog meer sterfgevallen.

O’ Looney was openlijk gekant tegen de vaccinatiemandaten wegens het schokkende dodental dat blijkbaar door de “vaccins” wordt veroorzaakt. Onlangs onthulde hij de druk die werd uitgeoefend op medische ambtenaren om overlijdensakten te vervalsen en zo het aantal Covid-sterfgevallen kunstmatig op te blazen.

Afgelopen januari waarschuwde RAIR voor de oorlog die de Globalisten zijn begonnen tegen artsen die vraagtekens zetten bij het vaccinatie- en Covid-narratief van de staat. Covid biedt een handig voorwendsel voor linkse leiders om critici het zwijgen op te leggen en de macht te consolideren. Elke arts of onderzoeker die hen in de weg loopt en weigert in het gareel te lopen zal worden geschorst, sommigen, misschien zelfs permanent.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkende ontsnapping: Covid klokkenluider mishandeld in Brits ziekenhuis gered door vriendenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuwe gegevens van levensverzekeraars bevestigen dat Amerikanen in ongebruikelijk grote getale sterven
Volgend artikelAmerikaanse Snappies lanceren billboardcampagne: “Covid-19 prik gewonden 1,033,992+”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Dat is het veschil tussen echte klokkenluiders en de populaire limited hangoutartsen, en -wetenschappers die op handen worden gedragen door de ‘wakkere’ mensen uit het alternatieve mediacircuit.

 2. De titel van dit stuk deed mij in eerste instantie denken dat deze praktijken in Rusland uitgevoerd worden.
  Ik denk dat het niet alleen europa en amerika zijn maar dat het overal gebeurt.

 3. Iets soortgelijks is gebeurd met artsen die ontdekten hoe kanker te genezen middels toedienen GcMAF (Gc protein-derived Macrophage Activating Factor (GcMAF). Wordt nog steeds zwaar onderdrukt.

  Kanker is een VERDIEN-model en dat wil ‘men’ graag zo houden!!
  Een gezegde uit ‘de branche’: “A patient cured is a customer lost.”

  • Ja ik heb er enkele boeken van..een Hongaarse Nobelprijs winnaar en Dr Gábor Lenkei..ook in Hongarije zijn boeken zijn niet meer in Nederlands te krijgen…soms nog in tweedehands aan woekerprijzen…enfin zijn boek..wat u niet mag weten over uw gezondheid.. heeft mij alvast mijn leven en gezondheid gered.. daarom wist ik 20 jaar geleden al van Pfizer en alle anderen.. allemaal hoor zijn ze in den Haag al eens veroordeeld…dus nog steeds met dank…

 4. Dit zijn geen sovjet technieken dit zijn universele cabal technieken. Technieken van de elite noem het hoe je wil maar niet per-sè Sovjet technieken. Dit is een kwestie van opruimen wat je in de weg staat. Typisch iets voor die rijke klootzakken.

 5. Io propongo di uccidere senza alcuna pietà il presidente del consiglio italiano Mario Draghi (un criminale delinquente affarista al servizio delle banche, delle élite di potere occulte e della Big Pharma) e quella faccia da frocio e ritardato del ministro della sanità Roberto Speranza: è stato ormai appurato che questi pseudo-vaccini sperimentali non solo non immunizzano contro il COVID-19 ma contengono nanotecnologie che possono essere attivate anche a distanza mediante certi tipi di segnale (si ipotizza l’utilizzo di appositi satelliti per questo scopo). Poi di uno stesso vaccino di una stessa casa farmaceutica ne esistono diversi lotti con sostanze differenti al loro interno da utilizzarsi a seconda della loro specifica destinazione geografica: alcuni al loro interno presentano leggeri sostanze letali che possono provocare morte o handicap fisici solamente a lungo termine, altri invece a medio termine mentre altri ancora a lungo termine. Tutto questo è stato fatto anche per sviare le ricerche di ricercatori indipendenti che in questo modo dovranno testare ed esaminare un maggior numero di campioni per poter affermare che esista una percentuale (assai elevata) di lotti creati per sterminare certe persone a brevissimo termine. Case farmaceutiche, primi ministri, e tutti i membri del Governo Ombra Mondiale dovranno prima o poi pagare non solo miliardi di Euro di tasca loro, ma dovranno essere condannati all’ergastolo o meglio ancora alla pena capitale per crimini contro l’umanità ancora peggiori di quelli provocati dal nazismo in Germania: diciamo pure che il nazismo non è mai realmente morto e adesso si sta palesando sfrontatamente in nazioni poco libere e naziste come l’Italia, l’Austria, la Grecia, l’Australia e a breve molte altre.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in