© Puddin Tain (CC BY-SA 2.0)

Voordat u zich haast om u te laten vaccineren tegen het Coronavirus, kunt u het beste eerst contact opnemen met uw levensverzekeringsmaatschappij om te zien of uw dekking nog steeds geldig is na de prik.

Er zijn berichten dat een injectie met het het experimentele Covid-19 serum de dekking van mensen kan doen vervallen zonder dat zij daarvan op de hoogte zijn. Dit komt door het twijfelachtige karakter van de gentherapie vaccinatie.

Zelfs het ondergaan van een COVID-test kan betekenen dat u niet langer in aanmerking komt voor verzekering. U moet zorgvuldig onderzoek doen, contact opnemen met uw verzekeraars, voordat u zich laat vaccineren of testen.

A joint statement from BMA and Association for British Insurers and guidance on reviewing your arrangements for life insurance and income protection during the pandemic. COVID-19: your life insurance

U zou tussen de regels door het volgende van ABI kunnen lezen.

Kan ik nog steeds een levensverzekering kopen?

Veel verzekeraars accepteren nog steeds levensverzekeringsaanvragen en sommige hebben nu een vraag over het Coronavirus opgenomen (zie hieronder voor verwachte vragen). Sommige verzekeraars stellen aanvragen uit als u momenteel positief test op het Coronavirus en medisch bewijs moet overleggen, maar dit betekent niet dat u in de toekomst niet opnieuw een aanvraag kunt indienen.

Welke vragen over Coronavirus kan ik verwachten bij het aanvragen van een levensverzekering?

Levensverzekeringsmaatschappijen hebben specifieke vragen ontwikkeld om het risico rond Coronavirus bij nieuwe aanvragen te beoordelen. Dit is om ervoor te zorgen dat ze een volledig beeld hebben wanneer ze uw gezondheid en medische omstandigheden beoordelen.

Coronavirus-vragen kunnen onder meer zijn:

  Ken je iemand die een covid "variant" heeft opgelopen? Geef de gevaccineerden de schuld

Bent u positief getest op Coronavirus?
Bent u momenteel in zelfquarantaine?
Hebt u symptomen van het Coronavirus gehad?
Bent u in direct contact geweest met iemand bij wie een Coronavirus is vastgesteld of van wie dat wordt vermoed?

Degenen die ja antwoorden op sommige of al deze vragen en die ook diabetes, astma, auto-immuunziekte, hartziekte, of een andere “hoog risico” aandoening hebben, kunnen  hun beslissing worden uitgesteld tot ze hersteld ze. De beslissingen kunnen per verzekeraar verschillen.

Uiteraard is het nemen van het vaccin een aparte kwestie die ze niet vermelden, maar mensen die verzekeraars hebben gevraagd of ze zullen uitkeren bij overlijden als gevolg van het vaccin, krijgen te horen: NEE, omdat het geen vaccin is, maar een experimentele medische ingreep. Wees gewaarschuwd.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corona mag niet uitsterven totdat het vaccin beschikbaar is – Er staat teveel geld op het spel

Vorig artikelModerna’s topwetenschapper over mRNA-technologie in COVID injecties: “We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken”
Volgend artikelDringende open brief van artsen en wetenschappers aan Europees Geneesmiddelenbureau inzake veiligheid Covidvaccin – “Code van Neurenberg”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

  1. Ik heb een aantal van die slaafse schapen gesproken en velen denken dat ze even een griepprikje gaan halen. Ik wens ze veel plezier! Ik ga ze niet meer informeren, ze zijn toch niet te overtuigen.

  2. De meeste, die ik spreek, hebben verzet gewoonweg opgegeven, en denken, ach, zo erg zal het wel niet zijn !
    Ze willen liever in ontkenning blijven “leven”, tot er gevolgen aan de gifprik blijken te zijn, en dan roepen ze moord en brand en moeten wij, alles laten vallen, om het “onrecht” dat hun is aangedaan , recht te zetten.
    Een dichtslaande deur kunnen ze dan krijgen.

  3. Wettelijk aansprakelijk is dan de STAAT , HUGO de JONGE , RUTTE en GRAPPERHAUS , omdat zij de burgers aanzetten tot het nemen van de vaccins. En natuurlijk ook wettelijk aansprakelijk voor de bijwerkingen, al dan niet chronisch !

  4. Hier in België blijken de verzekeringsmaatschappijen wel dekking te geven indien je komt te overlijden of werkonbekwaam bent na een covid vaccin. Dus dit artikel blijkt niet de waarheid te zijn. Ook grote verzekeraars als AG insurance hebben op hun website staan dat ze schade door covid vaccin niet uitsluiten, je wordt dus gewoon verzekerd en wordt betaald.

  5. Hier in België blijken de verzekeringsmaatschappijen wel dekking te geven indien je komt te overlijden of werkonbekwaam bent na een covid vaccin. Dus dit artikel blijkt niet de waarheid te zijn. Ook grote verzekeraars als AG insurance hebben op hun website staan dat ze schade door covid vaccin niet uitsluiten, je wordt dus gewoon verzekerd en wordt betaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in