Op 27 mei 2020 werden de resultaten gepubliceerd van een studie waarin groepen gevaccineerde en niet-gevaccineerde kinderen, die tussen 2005 en 2015 in de VS zijn geboren, uit drie kinderartspraktijken met elkaar werden vergeleken. Uit de peer review-studie blijkt duidelijk dat niet-gevaccineerde kinderen in betere gezondheid verkeren.

De 2000 kinderen werden gedurende drie tot vijf jaar onafgebroken in de gaten gehouden. 30,9% van de kinderen kreeg geen vaccinatie en 69,1% kreeg zijn eerste vaccinatie voor de leeftijd van één jaar. De resultaten zijn duidelijk. De kinderen die werden gevaccineerd op de leeftijd van minder dan een jaar hadden significant hogere percentages van astma, oorinfecties en vertoonden vaker ontwikkelingsstoornissen, schrijft Nikki Vogt op Die Unbestechlichen.

Een tweede analyse, gebaseerd op het aantal verschillende vaccins dat kinderen kregen op de leeftijd van één jaar, toonde aan dat kinderen die meer vaccinaties kregen dan de andere kinderen meer last hadden van maag- en darmklachten en aanzienlijk meer dan de niet-gevaccineerde kinderen.

Kinderen die al voor de leeftijd van minder dan zes maanden gevaccineerd waren, vertoonden bij alle gezondheidsproblemen een aanzienlijk hoger percentage dan niet-gevaccineerde kinderen.

Deze studie van Dr. Brian Hooker en Neil Miller heeft nog een uniek kenmerk: alle medische gegevens van alle kinderen zijn opnieuw anoniem gecontroleerd door alle drie de kinderartspraktijken. Dr. Hooker, de hoofdauteur van de studie, trekt een opmerkelijke conclusie:

De resultaten bewijzen zonder enige twijfel dat kinderen die in hun eerste levensjaar geen vaccinaties krijgen, absoluut in betere gezondheid verkeren. Deze resultaten zijn ook consistent met andere studies waar vaccinatie is geïdentificeerd als een risicofactor voor verschillende negatieve gezondheidsresultaten. Deze resultaten vereisen en verdienen verder grootschalig onderzoek bij gevaccineerde en niet-gevaccineerde kinderen om een optimale gezondheid en bescherming tegen infectieziekten te garanderen.

De Amerikaanse organisatie Children’s Health Defense (CHD) heeft ongeveer 60 studies samengesteld die aantonen dat gevaccineerde cohorten van kinderen veel zieker zijn dan hun niet-gevaccineerde leeftijdsgenoten.

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebracht

  Hilarisch! CDC roeptoeter Walensky verwijt "onderliggende ziekten" voor wijdverspreide dood onder volledig gevaccineerden
Vorig artikelImad Karim: “Het Westen wacht een gruwelijke dood”
Volgend artikelLinkse beeldenstorm: de islamisten hebben hen laten zien hoe het moet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. THE HCQ SCANDAL (WHO)

  #Hydroxychloroquine studies conducted by Oxford and the WHO produced an astounding mortality rate 34 times that of other recent studies. As a result the FDA revoked emergency use of the drug in the U.S. Now, data shows potentially lethal doses of HCQ were used on trial participants. Dr. Jim Meehan details this developing scandal.

  The HighWire with Del Bigtree – 18/06/2020
  https://www.youtube.com/watch?v=FBI_pobBfck

 2. ‘Japan ziet de noodzaak van het HPV-vaccin niet in, vaccineert geen zwangere vrouwen, stelt geen enkel vaccin verplicht, en heeft de dubieuze bof-component uit de BMR gehaald. En wat is het resultaat? De kinderen zijn veel gezonder dan de Amerikaanse kinderen die de meeste vaccins per wereld krijgen. Het onderstaand artikel laat zien wat we allemaal van de Japanners kunnen leren. Het is een vertaling van ‘Japan Leads the Way: No Vaccine Mandates and No MMR Vaccine = Healthier Children’ – Kristina Kristen

  In de Verenigde Staten zijn veel wetgevers en gezondheidsambtenaren druk bezig om vaccins tot een verplichting te maken; óf door het afschaffen van de vrije persoonlijke keuze die tot nu toe bestaat doordat er uitzonderingen gemaakt kunnen worden, óf door het instellen van onrechtmatige quarantaine en boetes voor hen die het niet eens zijn met het beleid dat de CDC ‘s (red: Centers for Disease Control and Prevention) voorschrijven.’

  https://stichtingvaccinvrij.nl/japan-loopt-voorop-geen-vaccinatieverplichting-en-geen-bmr-vaccinatie-kinderen-gezonder/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in