James D. Watson © Cold Spring Harbor labaratoryderivative work: Jan Arkesteijn / Wikimedia (CC0)

Vanwege vermeende “racistische opmerkingen” werd de Nobelprijswinnaar James Watson door zijn voormalige onderzoeksinstelling van onder andere de titels van erekanselier en ereprofessor beroofd. De steen des aanstoot: De bekende DNA-wetenschapper stelde vast dat mensen met een donkere huid door hun genetische aanleg minder intelligent zijn dan mensen met een blanke huid.


De waarheid mag om redenen van politieke correctheid niet worden uitgesproken en dat is een van de redenen waarom het Westen binnen enkele decennia gruwelijk ten onder zal gaan.

Imad Karim becommentarieert de stellingen van James Watson en zijn ontslag in een veelbesproken post op Facebook. We documenteren de tekst hier als basis voor discussie:

Verschillende wereldwijde IQ-studies tonen duidelijk aan dat de landen van Zwart-Afrika een gemiddeld laag IQ-gebied hebben van niet meer dan IQ 70. Natuurlijk zijn er grandioze, intelligente, hoogbegaafde Afrikanen, maar het zijn individuen en ze vertegenwoordigen een zeer kleine minderheid.

Fascistische sociaal-ingenieurs hebben de macht overgenomen

De massa is eenvoudigweg zo groot dat het evolutionair nog steeds in het lage IQ-bereik is gebleven. Maar dat mogen we niet meer zeggen, omdat linkse ethici vandaag de dag overal de macht hebben, in de politiek, de media, de kerk, de wetenschap en op bijna alle gebieden, tot in de kleinste ruimtes van ons dagelijks leven.

Deze fascistische sociaal-ingenieurs dromen van een nieuw uniform mensen-type. En om hun visie van een nieuw mens te realiseren, zijn ze bezig om miljoenen Afrikanen, Arabieren en Afghanen in korte tijd naar Europa te brengen en te naturaliseren.

Het is begrijpelijk dat een Nobelprijswinnaar als James Watson, die zijn hele leven aan DNA-onderzoek heeft gewijd, onmiddellijk gestraft wordt als hij een uitspraak doet die niet in het concept van de linkse fascisten past.

Mag men dergelijke stellingen bespreken?

  President Rode Kruis eist van regeringen en media degenen die veiligheid Covid-19-vaccin in twijfel trekken het zwijgen op te leggen

Tot zover Imad Karim. In het discussie-gedeelte wordt Imad Karim geconfronteerd met harde beschuldigingen. Een van zijn volgers schrijft: “Ik vind de stelling dat zwarten minder intelligent zijn dan blanken om genetische redenen of om welke reden dan ook monsterlijk. En van u, mijnheer Karim, had ik verwacht dat u het als racisme zou beschouwen en het zou vermijden”. En een ander: “Ik denk dat alle mensen op aarde even dom of intelligent zijn. Ze groeien alleen op in verschillende ‘werelden’ en zijn daarom opgeleid of niet. Je zegt geen dingen zoals Watson. Het spijt me!”

Anderen waarschuwen tegen het uitvaardigen van denkverboden: “Het is dus niet langer toegestaan om te discussiëren”, zegt iemand. En nog een andere met een verwijzing naar der Spiegel: “Nu ook de ‘Out of Africa’ theorie weerlegd is, moet er in ieder geval een beetje meer worden gedaan aan mensen die, net als Watson, al 12 jaar publiekelijk zeggen wat hun onderzoek laat zien!”

Somalische tiener die vrouw met metalen staaf sloeg zonder aanklacht vrijgelaten omdat zijn IQ 49 is

Vorig artikelDe VN spreekt haar “bezorgdheid” uit over Trump’s classificering van Antifa als terroristische organisatie
Volgend artikelNieuw wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de gezondheid van niet-gevaccineerde kinderen significant beter is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Realiteit: gemiddelde afrikaan: IQ64; gemiddelde europeaan: IQ100; = 50% meer.
  Ook moslims scoren heel laag.
  En er is een andere methode om dat te tonen–Nobel prijzen.
  Joden, 0,2% wereldbevolking, maar25% van de prijzen.
  Moslims, 25% van de wereldbevolking, maar 0,005% van de nobel prijzen.

  Dat joden een soort van supermensen zijn tov moslims is een grond van haat voor moslims, naast het feit dat een JOODSE VROUW Mohammed vermoordde.

  Tja…..
  ———————
  Naarmate kennis rondom DNA groeit zal er meer zichtbaar zijn in DNA.
  Tot zo lang: geschiedenis.
  Voordat de blanken in Afrika kwamen, was het wiel er nog niet uitgevonden, was er geen mechanisch apparaat, was er geen gebouw met 2 of meer verdiepingen.
  WEL slaven jagen en handel.

  • Maar ja dan zijn blanke mensen ook niet zo slim want die laten zich door een klein groepje van joodse mensen volledig domineren !

  • Jouw IQ wel in orde Pierre? Nobelprijzen zijn een slecht voorbeeld want verworden door politieke druk en een duidelijke agenda die niet veel met IQ of vooruitgang van doen heeft.

   Het decimaal stelsel en de huidige wiskunde, en met name algebra, heeft een vlucht genomen in de eerste eeuwen van de islam, zoals ook de wetenschap en technologie.

 2. Vorig jaarwerden de mannen uit Somalie boven de 18 “gescanned”een vlotte test op geestelijke gezondheid.
  28% was schizofreen; en daarboven 20% anders gestoord.

  Afrikaanse vrouwen zijn broedkippen; gemiddeld 6 kinderen.
  Moslima’s krijgen net als afrikaners–te vroeg en te vaak koters. Dat leidt tot zeer slechte kwaliteit

  Hoogwaardige dieren-zoals b.v. olifanten-krijgen maar een kind tegelijk, en de ouders, maar ook de kudde,zorgen er meer dan goed voor.
  Als je begint met een span ratten op 1 jan, en je corrigeert op dood door ziekte en zo, heb je er 600 op het eind van het jaar.

 3. In Sudan is het gemiddelde IQ zo laag, dat het niet gemeten kan worden. Onder 50.

  het wordt aangeraden met veel pinda’s en bananen te reizen.

 4. Weten jullie wel wat in lande als India gebeurd er worden mensen vermoord en zijn dood gegaan aan corona maar in werkelijkheid hadden zij organen nodig die ze tegen hoge prijzen aanbieden nu zijn wij medeplichtig aan deze misdrijven en er zullen ongetwijfeld ook mensen hier in Europa gebruikt van maken, dat is geen onzin.

 5. Dat is dan ook precies de reden waarom de elite die mensen hier heen haalt.
  Zij zijn er van overtuigd dat deze “domme(ere)” mensen makkelijker te controleren en te manipuleren zijn.
  De huidige Europeaan heeft volgens hun `n veel te grote bek, en liggen altijd dwars bij besluitvorming.
  De homeopathische verdunning van Baudet, was zo gek nog niet voorspeld en aangevoeld.
  De echte en grootste racisten zijn juist zij, die deze mensen willens en wetens zogenaamd uit erbarmen hierheen halen onder het mom van vluchtelingen hulp. Voor de een zijn zij stemvee, en voor den ander werkvee en stukken goedkoper dan de gemiddelde Europeaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in