Linkse beeldenstorm: de islamisten hebben hen laten zien hoe het moet

1
662

Geconfronteerd met de huidige barbaarse beeldenstorm van links worden mensen steeds meer herinnerd aan de beeldenstorm van de islamistische terroristische groepering IS.

Ook gisteravond ging de linkse vernietigingsgolf in de VS door. Standbeelden in vele steden werden vernietigd. Onder hen waren de beelden van christelijke heiligen:

Gisteren werd in Berlijn een kunstwerk van de kunstenaar Arminius Hasemann met een zwarte vrouw (‘Zittende negerin’) onthoofd.

Iedereen die verder denkt dan zijn neus lang is, zegt inmiddels tegen zichzelf: “We hebben dit al eens eerder gehad!” En men denkt terug aan de eerste video’s die ons vanuit de ‘islamitische staat’ bereikten. Ook hier toont zich weer een nauwe band tussen links en islamisten, wat zeker geen toeval is.

Vandaar deze Tweet van de dag:

“Dit is de manier van terroristen”

“Eerste clip in deze video: ISIS vernietigt standbeelden die hen aanstoot geven. 2e clip in deze video: Amerikaanse linksen vernietigen beelden die hen aanstoot geven. Het is verontrustend hoe gelijkaardig ze eruit zien. We kunnen dit niet toestaan in Amerika. Dit is niet de Amerikaanse manier, dit is de manier van  terroristen”.

Linkse en islamitische barbarij wil het Westen in een wildernis veranderen

De gelijksoortige afbeeldingen moeten ons ook waarschuwen voor zeer gevaarlijke allianties die op dit moment worden gesmeed in de strijd tegen de vrije wereld:

Wie Klimaatbescherming zegt, moet ook Overbevolking zeggen

Linksen en islamisten varen onder één vlag. En wanneer ze door hun barbaarsheid de westerse wereld hebben omgevormd tot een vierde wereldregio, zullen ze onderling vechten om te zien wie het laatste woord heeft. Het is al duidelijk wie de winnaar is.

Duizenden Britse “standbeelden verdedigers” – bloedige straatgevechten met BLM en politie

1 REACTIE

  1. In ieder geval hebben moslims en linksen dezelfde overeenkomst, het zijn premitievelingen met middeleeuwse methoden, niet meer van deze tijd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here