Toen Trump-aanhangers op 6 januari het Capitool in Washington D.C. bestormden, werd een vrouw doodgeschoten. De vrouw, Ashli ​​Babbitt, 35, probeerde door een raam te klimmen toen een politieagent aan de andere kant point-blank het dodelijke schot afvuurde. Ze was een toegewijde Trump-supportster en op social media wordt ze door sommigen geprezen als een “martelaar” voor de Trump-beweging in de strijd tegen “de gestolen verkiezingen”.

Naar verluidt is de politieagent die Ashli Babbitt doodschoot zwart, wat de onderlinge tegenstrijdigheden dreigt te vergroten. De Verenigde Staten werden eerder geteisterd door rellen en plunderingen na de dood van de zwarte George Floyd toen hij werd gearresteerd door een blanke politieagent. De linksen en zwarten beweerden dat het incident een racistische moord was.

Een aanhanger van Trump op Twitter suggereert dat de etniciteit van de politieagent door de media is verdoezeld:

Trump-supportster point-blank met nekschot door Capitool-agent geëxecuteerd 

Politieagent schiet meszwaaiende zwarte aanvaller dood: BLM rellen en plunderingen: "ongewapend 14-jarig zwart kind doodgeschoten" 

7 REACTIES

    • Alleen Black Lives Matter. White lives don’t. Die zijn lastig om de NWO te realiseren, daarom willen ze liever de zwarten; die zijn gehoorzamer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here