Toen Trump-aanhangers op 6 januari het Capitool in Washington D.C. bestormden, werd een vrouw doodgeschoten. De vrouw, Ashli ​​Babbitt, 35, probeerde door een raam te klimmen toen een politieagent aan de andere kant point-blank het dodelijke schot afvuurde. Ze was een toegewijde Trump-supportster en op social media wordt ze door sommigen geprezen als een “martelaar” voor de Trump-beweging in de strijd tegen “de gestolen verkiezingen”.

Naar verluidt is de politieagent die Ashli Babbitt doodschoot zwart, wat de onderlinge tegenstrijdigheden dreigt te vergroten. De Verenigde Staten werden eerder geteisterd door rellen en plunderingen na de dood van de zwarte George Floyd toen hij werd gearresteerd door een blanke politieagent. De linksen en zwarten beweerden dat het incident een racistische moord was.

Een aanhanger van Trump op Twitter suggereert dat de etniciteit van de politieagent door de media is verdoezeld:

Trump-supportster point-blank met nekschot door Capitool-agent geëxecuteerd 

  Pompeo: "Immense bewijzen" dat het virus uit een laboratorium kwam
Vorig artikelCongreslid: “Trump vreedzamer dan Democraten tijdens de BLM-hysterie”
Volgend artikelAlert: De obsessie van Bill Gates voor bevolkingscontrole zou hem in diskrediet moet brengen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

    • Alleen Black Lives Matter. White lives don’t. Die zijn lastig om de NWO te realiseren, daarom willen ze liever de zwarten; die zijn gehoorzamer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in