Een nieuw paper in de peer-reviewed medische literatuur is zojuist verschenen, waaruit blijkt dat de COVID-vaccins, en niet COVID, myocarditis en encefalitis veroorzaken, met de dood tot gevolg.

Het artikel is getiteld: A Case Report: Multifocal Necrotizing Encephalitis and Myocarditis after BNT162b2 mRNA Vaccination against COVID-19, schrijft Steve Kirsch.

Het is eergisteren, 1 oktober, gepubliceerd en heeft nu al meer dan 100.000 views van het abstract en meer dan 6.000 views van de volledige tekst.

Hier is de samenvatting (bold is van mij):

Het huidige rapport presenteert het geval van een 76-jarige man met de ziekte van Parkinson (PD) die drie weken na ontvangst van zijn derde COVID-19 vaccinatie overleed. De patiënt werd in mei 2021 voor het eerst gevaccineerd met het ChAdOx1 nCov-19 vector vaccin, gevolgd door twee doses van het BNT162b2 mRNA vaccin in juli en december 2021. De familie van de overledene verzocht om een autopsie vanwege onduidelijke klinische symptomen vóór het overlijden. PD werd bevestigd door postmortaal onderzoek. Bovendien waren er tekenen van aspiratiepneumonie en systemische arteriosclerose. Histopathologische analyses van de hersenen brachten echter onverwachte bevindingen aan het licht, waaronder acute vasculitis (voornamelijk lymfocytaire) en multifocale necrotiserende encefalitis van onbekende etiologie met opvallende ontsteking inclusief gliale en lymfocytaire reactie. In het hart waren tekenen van chronische cardiomyopathie en milde acute lymfohistiocytaire myocarditis en vasculitis aanwezig. Hoewel deze patiënt geen COVID-19 voorgeschiedenis had, werd immunohistochemie voor SARS-CoV-2 antigenen (spike- en nucleocapside-eiwitten) uitgevoerd. Verrassend genoeg kon alleen spike-eiwit maar geen nucleocapside-eiwit worden aangetoond in de ontstekingshaarden in zowel de hersenen als het hart, met name in de endotheelcellen van kleine bloedvaten. Aangezien geen nucleocapside-eiwit kon worden aangetoond, moet de aanwezigheid van spike-eiwit worden toegeschreven aan vaccinatie en niet aan een virusinfectie. De bevindingen bevestigen eerdere meldingen van encefalitis en myocarditis veroorzaakt door op genen gebaseerde COVID-19 vaccins.

  Gevaccineerden als superverspreiders: wie zijn hier de echte egoïsten?

Voor degenen die niet bekend zijn met het medische jargon: necrotiserend betekent weefseldood en multifocaal betekent “overal in de hersenen”.

En “eerdere rapporten bevestigen” betekent dat dit steeds weer voorkomt.

Voor meer informatie

Hier is een artikel dat samenvat hoe vaccins plotselinge dood kunnen veroorzaken en de bestaande autopsiestudies die aan deze studie voorafgingen. Ze tonen allemaal hetzelfde aan en je ziet veel als je ze allemaal in hun context plaatst. Dit effect kan zowel plotseling als vertraagd optreden:

Hoe veroorzaken vaccins plotselinge dood?

Ik geloof dat vaccins een aanzienlijk aantal gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, met name neurologische en immunologische aandoeningen, en dat de historische trends in vaccinatie veel van de “onverklaarbare” toename van deze slopende ziekten in de afgelopen 150 jaar verklaren. Aangezien de voorgaande zin een immens complexe…
Lees meer

Hier is de Duitse studie hierover:

 1. Over COVID-vaccins: waarom ze niet kunnen werken, en onweerlegbaar bewijs van hun oorzakelijke rol bij sterfgevallen na vaccinatie (alle 15 gevallen)
 2. Video uitleg van hun bevindingen (met Engelse voiceover over de eerste 10 gevallen)

Hun team was in staat een manier te ontwikkelen om te testen op spike-eiwit in weefsel en bevestigde onlangs dat het werd gevonden in het weefsel van slachtoffers van vaccins.

Samenvatting
In gewoon Nederlands: de vaccins kunnen cellen in je hersenen en je hart doden, waardoor je sterft.

Vaccins horen dat nooit te doen.

De CDC zwijgt hierover en zal niemand waarschuwen. Dat is de taak van superinformatieverspreiders zoals ik.

Help me alstublieft het woord te verspreiden.

Bedankt!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Reuters “Factcheckers” gedwongen toe te geven dat 1 op de 6 tieners hartproblemen ontwikkelt na COVID prikVolg Frontnieuws op Telegram

  Zwijgen van de verdoemden

Lees meer over:

Vorig artikelMeloni houdt vast aan anti-Rusland koers
Volgend artikelDeskundigen schatten dat er al 20 miljoen doden zijn door COVID-vaccinatie & meer dan 2 miljard gewonden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

  • Als het gevolg word veroorzaakt door “hun” handelen dan mag hun huis in brand staan, hun kleren reeds smeulen maar er is GEEN brand, ik herhaal, er is bij hun geen brand.

   De eenmaal ingeslagen weg door politiek kan niet worden herzien en als fout worden erkend, simpel weg omdat onze leiders onfeilbaar zijn en hun beslissingen de enige juiste. Deze arrogantie is de norm in onze wereld, vandaar de steeds snellere aftakeling…..

 1. Ik zie het al in mijn omgeving helaas
  Ik heb een vriendin ze heeft blackouts ze ziet flitsen en soms niks met 1 oog
  En nog hartklachten en dat allemaal na de prik
  Een man van een andere vriendin 60 jaar word in 1 keer vergeetachtig dement en allemaal heel erge prikbelievers
  Ik heb gewaarschuwd paar keer ruzie gehad erover ik was complotdenker wappie ik bracht hun in gevaar enz
  En nu ik sta erbij ik zeg maar niks meer maar ik hou mijn hart echt vast voor de toekomst van al die mensen die slaafs en volgzaam het prikkie hebben gehaald waaronder mijn eigen dochter 1 schrale troost voor mezelf met alle schade die ik zie en wat nog komt ik heb gewaarschuwd

  • Ik voel met je mee. Maak hier hetzelde mee. Praten heeft geen zin meer voor veel mensen. Willen niet inzien dat de gifspuiten niet werken. Gaan trouw de booster halen en vertellen dat vol trots. Kan er alleen maar medelijden mee hebben en zie de toekomst somber in voor de jeugd, die vele ouders zullen missen.

  • Daarom denk ik dat die covid-vaccins een B12-tekort veroorzaken.
   Echt waar,
   er zijn zoveel mensen met de symptomen van B12-tekort na de vaccinaties!

   • Hier nog één..hetzelfde. Het ergste is dat ze totaal doof worden voor je argumentatie, al begin je nog zo voorzichtig. Soms lach ik er weleens om, namelijk, ik hoef alleen maar het woord “Schwab” of “wappie” te roepen en het hele huis staat op tilt. Stokstijf staan ze..met als antwoord”Kop dicht”, ze zijn ook niet meer voor rede vatbaar. Nou die Rutte, Schwab, Kaag en al die andere duivels hebben wat op hun geweten. Hele gezinnen en huwelijken maken ze kapot. Als er ooit een tribunaal komt allemaal oppakken en Facebook en Youtube direct nationaliseren, inclusief de vermogens van al die duivels.

    • Ze gaan allemaal dood,of vrij snel en of hevig of ze zijn dement en teren langzaam weg, en dank zij het shedden, kunnen de niet gevaxxte niets doen……
     Ik ga het ge woon aan de zijkant uitzingen, er is gewoon geen andere optie.

    • Ik heb het eigenlijk opgegeven, er zijn schokkende video’s in omloop maar dat zijn video’s uit honderden en ze worden niet altijd serieus genomen. Dan ben je nog de fact checkers en als je met een tegenbewijs komt die de fact checkers onderuit halen dan worden die ook niet gezien. De verklaringen van de fact checkers zijn in veel gevallen sowieso fout want de berichten spreken zichzelf tegen echter de community leest alleen de koppen en doet geen moeite verder te lezen en nemen de koppen aan voor waar.

     Sinterklaas bestaat dus toch 😉

    • Rutte kaag en schwab Kuiper en Hugo en nog wat aanhangers hebben nep spuiten gehad of zijn niet gevaccineerd omdat zij weten wat in die covid spuiten zit Dat is nu meer dan duidelijk omdat ze nu zien dat mensen eraan sterven…… Echter het schapenvolk geloofd nog steeds in de medische wetenschap dat die er zijn om mensen levens langer te doen laten leven Helaas is het tegendeel nu pas echt waar Mensen die tijdens de periode van de controle onder elkaar aangeaande de QR code uitvoerden, die durven nu geen woord ermee over te reppen dat zij gebruikt zijn als vooroorlogse NSB en gestapo’s die mensen controlleerden of ze pro Hitler wel of niet waren!

 2. Op twitter circuleert een nonvaleur, Ethiek is overal. Dat is een account van Gert van Dijk, een ‘medisch ethicus’. Deze ‘medisch ethicus’ laat zich in een niet aflatende stroom bewoordingen zeer laatdunkend en agressief uit over ongevaccineerden, al zolang de ‘pandemie’ is gestart. Zijn laatste tweet? “Hopla, nummer vijf. Goed geregeld GGDGHORN! #vaccineswork. Met je #VaccinatieSchade.” Meneer is verbonden geweest aan het wetenschappelijk instituut van D66. Tegenwoordig aan het KNMG en het Erasmus MC (hallo Marion…).
  Ethiek is overal, maar Van Dijk heeft daar absoluut geen grammetje kaas van gegeten en zou zijn ogen volledig uit zijn domme kop moeten schamen voor de stemmingmakerij en schade van zijn hitserige vaccinpropaganda.

 3. Het is een schande dat de moord op mensen zolang kan door gaan…en het meest betreurenswaardige..vele domme, blinde, dove schapen weten nóg altijd van niets….😠

  • Beste Van Damme M,
   In het huidige informatietijdperk is onwetendheid een keuze.
   Ieder mens heeft alle informatie tot zijn/haar beschikking die andere mensen reeds gevonden hebben, mits men zijn/haar eigen welzijn belangrijk genoeg vind en alle aspecten wil onderzoeken.

   Ouders weten uit ervaring dat kleine kinderen de oren van de kop kunnen vragen over het hoe en waarom.
   Reeds decennia worden deze kinderen afgeleerd om vragen te stellen en de opdrachten uit te voeren die worden opgedragen.
   Zodra deze kinderen later volwassen zijn geworden hebben ze afgeleerd om vragen te stellen en nemen opdrachten en richtlijnen klakkeloos aan.
   Kritisch denken is bij het merendeel van de mens niet ontwikkeld dan wel onderdrukt waardoor men als de ‘zogenaamde schapen’ in de maatschappij leeft.

   Kleine kinderen kun je laten geloven in Sinterklaas. nagenoeg alle kinderen doen dat dan ook ( omdat de oudere omgeving hun dat hebben verteld, inclusief het bang maken of, bij goed gedrag een beloning.
   Bij eventuele vragen van kinderen worden er verhaaltjes voorgeschoteld die acceptabel voor ze zijn.

   Bij volwassenen gaat het precies hetzelfde,
   Er worden hun dingen verteld met bang maken als middel en beloning bij accepteren van wat hen wordt verteld.
   Vragen stellen is niet van toepassing, ( doen wat er gezegd wordt, want anders,……)

   Het Sinterklaas verhaal is ’n stukje cultuurhistorie en verder de bedoeling om kinderen een spannende tijd te geven en een middel om cadeautjes te geven.
   Bij volwassenen gaat het om andere motieven die veel gevaarlijker zijn.
   Welke motieven dat zijn?
   Ga zoeken, ben kritisch en stel vragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in