Het afpellen van de lagen van misleiding en verduistering onthult een schokkende waarheid die misschien niet zo schokkend is voor onze geïnformeerde lezers: Covid-19 “vaccins” verwonden en doden veel meer mensen dan de regering laat doorschemeren.

Schattingen op basis van verzamelde gegevens suggereren dat tot nu toe wereldwijd maar liefst 20 miljoen mensen zijn overleden aan de injecties, terwijl nog eens 2,2 miljard mensen verwondingen hebben opgelopen – en we zijn nog maar net begonnen, schrijft Expose-news.com.

“Tel de gegevens van EUDRA en VAERS over sterfgevallen en “voorvallen” bij elkaar op, vermenigvuldig ze met een onderrapportagefactor van 40, en bereken het aandeel van de EU+VS met een achtste van 12,5 miljard doses wereldwijd.

VAERS (neemt alleen de gegevens van de VS) 13.972 sterfgevallen en 854.084 bijwerkingen tot 5 augustus 2022.

VAERS samenvatting voor COVID-19 vaccins tot 8/5/2022 – VAERS analyse

EUDRA (negeer de kop en ga naar de eerste afbeelding op de landingspagina) 46.999 sterfgevallen en 4.731.833 verwondingen

76.789 doden en 6.089.773 verwondingen gemeld in Amerikaanse en Europese databanken na COVID-19 vaccins – Vaccin Impact

Aantal injecties in de VS = ongeveer 600 miljoen (gestegen tot 608 miljoen in de afgelopen weken)

CDC COVID Data Tracker: Vaccinaties in de VS

Aantal EU-injecties = ongeveer 900 miljoen (gestegen tot 915 miljoen in de afgelopen weken)

Aantal injecties wereldwijd = ongeveer 12 miljard (gestegen tot 12,5 miljard in de afgelopen weken)

Coronavirus (COVID-19) vaccinaties – Our World in Data

Uit het Lazarus-rapport blijkt dat minder dan één op de 100 vaccinatieletsels wordt gemeld – zie pagina 6 van 7 waarin staat – “…minder dan 1% van de vaccinaties wordt gemeld.

“…minder dan 1% van de bijwerkingen van vaccins wordt gemeld. Lage meldingspercentages verhinderen of vertragen de identificatie van “problematische” geneesmiddelen en vaccins die de volksgezondheid in gevaar brengen.”

Electronic Support for Public Health-Vaccine Adverse Event Reporting System (ESP:VAERS) (ahrq.gov).

Als we uitgaan van een onderrapportagefactor (URF) van 1 op 100, dan zouden de injecties gruwelijk dodelijk en schadelijk zijn (1,4 miljoen doden en 85 miljoen gewonden voor de 600 miljoen toegediende doses).

Een recentere poging om de URF te schatten ligt rond de 40, hier:

Determining the VAERS Under-Reporting Multiplier (healthimpactnews.com).

Dus, EU+VS doden = 13.972 + 46.999 = 60.971 doden

en EU+VS verwondingen = 854.084 + 6.089.773 = 6.943.857 (veelvoud per persoon, waarvan de helft “ernstig”).

Vermenigvuldig met 40 voor URF en vervolgens met 8 om te “globaliseren”.

Wereldwijd zijn er TOT NU TOE ongeveer 19,5 miljoen doden en ongeveer 2,2 miljard gewonden.

In de komende maanden en jaren zullen deze cijfers nog hoger oplopen naarmate de aanhoudende spike-eiwitten het lichaam van de “volledig gevaccineerden” geleidelijk beschadigen, waardoor zij niet alleen vatbaar zijn voor elke ziekte die zich aandient (auto-immuunziekte), maar ook voor dodelijke stolsels (d.w.z. myocarditis en pericarditis).

  Experimentele mRNA-vaccins veroorzaken volgens de Britse regering 600 nieuwe gevallen van oogaandoeningen en maken 5 mensen compleet blind

Het vergt wat graafwerk om aan de voornoemde cijfers te komen, aangezien overheden overuren maken om alle relevante gegevens verborgen te houden, of op zijn minst verwarrend. De manier waarop verwondingen en sterfgevallen na injecties worden berekend, verschilt van land tot land en zelfs van gemeente tot gemeente, waardoor het moeilijk is om met nauwkeurige cijfers te komen.

De beweringen over de veiligheid en doeltreffendheid van de injecties zijn ook zeer vertekend, onder meer door de manier waarop “gevallen” van de Fauci-griep worden vastgesteld. Tijdens de hele vermeende pandemie werden ziekten en sterfgevallen ten onrechte toegeschreven aan het “virus”, zodat de injecties later konden worden voorgesteld als de “remedie”.

In 2020, vóór de officiële lancering van de vaccins, bedroeg het aantal Covid-gevallen van  op jaarbasis ongeveer 70 miljoen – en vergeet niet dat de officiële definitie van een “geval” vandaag de dag nog steeds even vaag is als aan het begin van de “pandemie”.

Na de start van Operation Warp Speed in de VS vervijfvoudigde het jaarlijkse aantal Covid-gevallen bijna tot 330 miljoen. Het jaarlijkse sterftecijfer steeg ook van 1,7 miljoen vóór operatie Warp Speed tot 2,9 miljoen na operatie Warp Speed.

Dit is belangrijk omdat het aantoont dat de injecties niet “levens redden”, zoals nog steeds wordt beweerd. Het tegendeel is waar, want in het injectietijdperk worden er juist veel meer mensen ziek en sterven ze.

“In plaats van een vermindering van 95% (of 91% in de proeven) in het aantal gevallen en sterfgevallen, is er een toename van 370% in het jaarlijkse aantal gevallen,” schrijft Peter Halligan op zijn Substack. “Het aantal sterfgevallen op jaarbasis is met 180% toegenomen.”

Halligan keek naar gegevens in het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de overheid om tot de cijfers van 20 miljoen doden en 2,2 miljard gewonden te komen. Aangezien VAERS slechts een zeer klein percentage van de werkelijke vaccin-gerelateerde bijwerkingen registreert, extrapoleerde Halligan de schattingen van de werkelijke cijfers door vermenigvuldiging.

  Ziek gevaccineerd Duitsland: 20.000 procent meer ziekteverzuim na vaccinatie

De “slachtrekening van het slagveld”, zoals hij het noemt, wijst erop dat deze cijfers veel nauwkeuriger zijn dan wat de regering of Big Pharma toegeven. En als deze cijfers zich op grote schaal onder de bevolking zouden verspreiden, zouden er zeker een heleboel boze mensen zijn met een heleboel vragen aan de machthebbers.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat gebeurt er met die miljarden nanodeeltjes waar je gastheer van bent geworden?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNieuw paper bevestigt dat de COVID-vaccins hersencellen en hartcellen doden, wat tot de dood leidt
Volgend artikelIs WOIII begonnen? Wat de Amerikaanse bedrijfsmedia niet melden over de annexatie van Oekraïne door Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Als je nadenkt over deze gegevens en de komende 10 jaar dan mag je verwachten dat de ouders van de nu jonge kinderen strakjes komen te overlijden.
  Dan ontstaat er een wereldwijd probleem met “wezen” of met 1 ouder gezinnen. De impact ervan zal enorm zijn. De regeringen zullen die kinderen op een of andere manier moeten opvangen, met als gevolg op jonge leeftijd volledige hersenspoeling door een stel psychoten die denken dat ze bijdragen – goed betaald – aan de nieuwe wereld orde. En natuurlijk worden die kinderen volgespoten met de troep van Big Pharma.
  Het lijkt mij een logisch gevolg

 2. Tja daar dacht ik ook al een tijd geleden aan.
  Ik ken zoveel gezinnen waarvan de ouders 2 of 3 spuiten hebben genomen om maar naar het voetbal etc te kunnen maar als het over de kinderen (meestal onder de 10 jaar) ging dan zeiden ze resoluut, dat gaat niet gebeuren, dan blijven ze maar thuis. Tja…

 3. Beste Mensen

  Geen angst Zaaien Alstublieft
  Immers angst leid tot slaven gedrag

  Wilt U als een slaaf door het leven ?

  Ja
  Ga dan lekker door met angst Zaaien

  Nee
  Stop dan met Promoten
  Zowel de Positieven als ook de Negatieven

  Als de Weledele Heer Putin de Bon zou willen gooien dan had Hij dat al lang Gedaan

  De kinderen van Satan
  Kinderen Satanisten
  Linker en Rechterhand van èèn en dezelfde belichaming
  Genaamd God en Duivel
  Dezen kunnen het nooit opnemen tegen de Schepper zelve
  Gekend als
  Het Alomtegenwoordige
  Ookwel Param Atman genoemd

  De Schepper is de uiteindelijke beslisser
  Van hoe of wat
  Waar en wanneer
  Er iets zal plaats vinden
  Of
  Niet zal plaats vinden

  Dank U

 4. Dat geloof ik eerder dan de vaers getallen. Er is nu bijna overal 40% oversterfte. Als we de afgelopen 3 jaar sinds oktober 2019 toen de eerste griepprikken werden uitgedeel naarnu tellen geloof ik best dat er zeker miljoenen mensen eraan zijn overleden. Veel mensen weten dat niet dat de nieuwe mra gifprik al in 2019 oktober europees werd gebruikt. Vandaar die vele doden in 2020 voorjaar, dus niet van de griep maar van de gifprik.

 5. Kunnen jullie zelf mensen die zijn overleden aan de vaccins of die iets hebben overgehouden aan de vaccins zoals schade en wat voor schade?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in