De kunst van de gaslighting en propaganda is eigenlijk heel gemakkelijk meester te zijn als een organisatie eenmaal elke schijn van integriteit en wil om de waarheid te verspreiden heeft opgegeven. De door globalisten gerunde “nieuws”-organisatie Reuters heeft haar vaardigheden in gaslighting en propaganda naar een nieuw niveau getild met haar laatste “factcheck”, schrijft Thelibertydaily.com.

In berichten op social media werd beweerd dat uit een onderzoek in Thailand was gebleken dat zich hartproblemen ontwikkelden bij 1 op de 3 tieners die de Covid-prikken namen. Reuters kwam de vaccinzeloten te hulp door die beweringen te “ontkrachten”. Het was “slechts” 1 op de 6 tieners die, na het nemen van de Covid “vaccins”, “tijdelijke hartritmeveranderingen” ontwikkelden.

Ik denk niet dat dit zo geruststellend was als zij gehoopt hadden.

In werkelijkheid zullen velen die dit nieuws lezen de wiskunde niet goed genoeg begrijpen om te beseffen dat één op de zes tieners hartproblemen van welke aard dan ook krijgt, absoluut enorm is. Dit is een bom verpakt in een “debunking”.

Als u nog niet geprikt bent, doe het dan niet. Als u wel geprikt bent en u overweegt u te laten boosteren, doe het dan niet. Als u al geprikt en geboosterd bent, volg dan de raad van Dr. Sherri Tenpenny op en bid om vergeving.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer-directrice rent voor haar leven na confrontatie met Project Veritas-verslaggeverVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Italië heeft opzienbarend bewijs vrijgegeven dat aantoont dat Covid mRNA-vaccins "uitgebreide hersenschade" veroorzaken bij ontvangers
Vorig artikelWereld Economisch Forum: Er zijn “rationele” redenen om uw kind te microchippen
Volgend artikelChemisch terrorisme door het regime in Kiev – Russische soldaten in Oekraïne in ziekenhuis opgenomen met ernstige chemische vergiftiging
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Wat die Reuterneukers factfuckers uit hun gierput/denktank halen, moet je eigenlijk 180º omdraaien tegen de spiegel houden en dan heb je weer een rechtschapen, eerlijk plaatje. Sorry voor mijn grove taalgebruik, ik was even in een dichterlijke bui.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in