Het is augustus 1944 in Frankrijk en er is iets heel opmerkelijks gebeurd. Het blijkt dat, in tegenstelling tot de indruk die ze de afgelopen vijf jaar van de nazibezetting hebben gewekt, elke Fransman en Française al die tijd voor het verzet werkte, schrijft James Delingpole.

Zeker, één of twee zijn misschien met de stroom meegegaan en hebben goederen verhandeld of hun lichaam aan de Duitsers verkocht (een meisje moet eten!); anderen zijn misschien verder gegaan, hebben misschien een Joodse familie verraden of hebben zelfs aan de zijde van de nazi’s gewerkt voor de paramilitairen van Vichy, de Milice (zoals uitgebeeld in die huiveringwekkende Louis Malle film Lacombe, Lucien). Maar het is allemaal water onder de brug nu, toch? Vergeven en vergeten. We zijn bevrijd van tirannie en het is tijd om verder te gaan, oui?

Nou, het spijt me, maar nee! Ik ben nooit een fan geweest van de gelijkenis van de verloren zoon, waar de verkwister die zijn erfenis heeft verkwist onmiddellijk wordt gerehabiliteerd terwijl de zoon die al het zware werk heeft gedaan niets krijgt, en ik voel precies hetzelfde over al die mooi-weer-verzetsmensen die nu uit het houtwerk komen kruipen.

De meest recente is BBC radio- en Channel 5-presentator Jeremy Vine, die onlangs op Twitter de spot dreef met “de absoluut krankzinnige dingen die in het hele land werden gedaan … om te voldoen aan de zogenaamde Covid-regels”.

Dit kan toch niet dezelfde Jeremy Vine zijn die bijna twee jaar lang de autoritaire Covid-agenda van de regering heeft gepromoot door gul en enthousiast zendtijd te geven aan het soort fascistische mafkezen die willen dat de ‘ongevaccineerden’ als criminelen worden behandeld?

Vine is zeker niet de enige media-influencer die deze glibberige ommezwaai heeft gemaakt. In feite is het moeilijk iemand te vinden die zijn brood verdient in de mainstream media die vraagtekens heeft gezet bij de waanzin van de “pandemie”. Eervolle uitzonderingen zijn Allison Pearson bij de Telegraph, Maajid Nawaz bij LBC – die hem beloonde door hem te ontslaan – en Toby Young op zijn website Lockdown Sceptics. Maar over het algemeen zijn de enige samenhangende, goed geïnformeerde en correcte argumenten tegen de Covid hysterie afkomstig van degenen onder ons die door de mainstream belachelijk worden gemaakt als “samenzweringstheoretici”.

  Welk effect hebben mRNA-"vaccins" op het menselijk bewustzijn?

Gelijk krijgen is je eigen beloning. Ik vind het dus niet erg dat de wijsheid, de voorkennis en de moed van hen die de strijd aanbonden toen anderen achter hun masker wegkropen, nooit naar behoren zullen worden erkend. Wat me wel stoort, is de dubbelhartigheid en de brutaliteit van al die lafaards en bedriegers van de mainstream media, die proberen de geschiedenis te herschrijven en te doen alsof zij ook altijd sceptisch waren. Wat mij nog meer zorgen baart dan hun gezichtsreddende oneerlijkheid, is dat zij daardoor misschien de controle terugkrijgen over het narratief dat hen bijna uit hun greep was ontglipt.

De afgelopen twee jaar ging het narratief – namens de opkomende bioveiligheidsstaat plichtsgetrouw gepromoot door zijn propagandisten in de media – ongeveer als volgt: Covid-19 is de dodelijkste pandemie sinds de Spaanse griep; massale vaccinatie is de enige uitweg; maskers, lockdowns, quarantaines, de vernietiging van banen en bedrijven, de extra sterfgevallen door zelfmoord en onbehandelde kanker zijn een aanvaardbare prijs om te betalen voor dit oorlogsachtige rampscenario; iedereen die klaagt of zich verzet is een omamoordenaar.

Nu, met een snelheid en onverschilligheid die ongelooflijk is, is dit narratief in een week tijd verschoven naar: oeps, dat was allemaal een beetje dom, nietwaar? Toch is er geen kwaad geschied; er zal waarschijnlijk ooit lering uit worden getrokken; nu kunnen we gewoon op de oude voet verder gaan.

Deze plotselinge verschuiving is om een aantal redenen verkeerd en gevaarlijk. Een daarvan is natuurlijk dat het risico bestaat dat alle schuldigen worden vrijgesproken. De media die zich lieten omkopen en corrumperen door het geld van Bill Gates en overheidssteun; de journalisten die geen vragen stelden; de medici die de eed van Hippocrates braken; de wetenschappers die logen; de politici die deden wat hun werd opgedragen door de door de CCP gecontroleerde Wereldgezondheidsorganisatie en het sinistere Klaus Schwab’s Wereld Economisch Forum; de politie die dit beginnende fascisme enthousiast handhaafde; de rechtbanken die steeds de kant van de regering kozen; de lijst gaat maar door en door. Geen van de mensen en instellingen die verantwoordelijk zijn voor de nachtmerrie van de afgelopen twee jaar mag ermee wegkomen. Het recht eist dat; en bovendien, als ze nu niet gestraft worden, zullen ze het alleen maar opnieuw doen.

  Deze vrouw heeft een boodschap voor de vaccinzeloten

Maar waar het om gaat is dit: wat we nu meemaken is een valse dageraad. Al die mainstream mediatypes die u misleidden tijdens de ‘pandemie’, misleiden u nu over de nasleep. Zij doen voorkomen alsof onze nachtmerrie voorbij is, terwijl hij in werkelijkheid nog maar net begonnen is. Dit wordt misschien niet begrepen door het gewone volk – “de Normies” – die hun informatie nog steeds van de BBC of hun dagblad krijgen. Maar het wordt zeker goed begrepen door degenen onder ons die al die tijd gelijk hebben gehad, de ‘samenzweringstheoretici’.

De reden waarom wij, de samenzweringstheoretici, het al die tijd bij het rechte eind hebben gehad, is dat wij niet geloven dat wat er zojuist gebeurd is, een blunder was of een bizarre uitbarsting van waanzin waar we nu gelukkig overheen zijn. We begrijpen dat de Plandemie een middel was om een doel te bereiken. Een virale uitbraak die niet erger was dan een griepjaar, werd in opdracht van een sinistere kliek van gevestigde belangen verdraaid, verkeerd voorgesteld en misbruikt om een aantal dubieuze doelen te bereiken: op ongekende schaal onbetrouwbare vaccins verkopen; vrijheden inperken; verdeel en heers; de weg vrijmaken voor gezondheidspaspoorten, digitale valuta’s van de Centrale Bank en een sociaal kredietstelsel naar Chinees model, en heel misschien ontvolking.

Geen van de problemen die zijn ontstaan door het groteske misbruik van de staatsmacht in de afgelopen twee jaar is opgelost: het verloren onderwijs; het hersenspoelen en terroriseren van de bevolking; de ter ziele gegane bedrijven; de verwoeste levens; de levens die nog verwoest zullen worden door de experimentele gentherapie van die nood-goedgekeurde, nog slechts in de proeffase verkerende “vaccins” …

  Minstens 9.245 Amerikanen zijn positief getest op COVID-19 na volledige vaccinatie; 132 doden

Het ergste moet echter nog komen. Net om de hoek – decennialang gepland door dezelfde cast van schimmige schurken en handlangers die u de Covid-‘pandemie’ hebben gebracht – is de ineenstorting van het financiële systeem; tekorten aan alles, van voedsel tot reserveonderdelen, veroorzaakt door de opzettelijke vernietiging van de toeleveringsketen; toenemend totalitair bestuur, misschien met gebruikmaking van al die ‘quarantainekampen’ die overal zijn opgedoken, zogenaamd als antwoord op de vraag van het publiek naar de ‘veiligheid’ die wordt geboden door een grotere overheid.

Nee, dit is niet het Frankrijk van augustus 1944. Parijs is nog niet bevrijd, de slechteriken zijn nog lang niet verslagen, de collaborateurs zijn nog steeds druk aan het collaboreren en het Verzet blijft erbarmelijk dun gezaaid. Een meer accurate analogie is dat we nu de Phoney War [Duits: Sitzkrieg, red.] van eind 1939 en begin 1940 meemaken. Alles voelt vreemd vredig aan. De bommen vallen niet. Een regeling via onderhandelingen lijkt nog steeds mogelijk. Spoiler alert: het gaat nog veel erger worden voordat het beter wordt. En de mensen die je anders vertellen zijn degenen die het probleem in de eerste plaats hebben gecreëerd.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Niemand komt ons redden! “De advocaten gaan ons helemaal niet redden en we moeten ophouden op hen te vertrouwen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGrafeen COVID dodelijke injecties: Laat het bewijs voor zichzelf spreken
Volgend artikel“Elke keer dat je voldoet, word je zwakker”: RFK Jr. geeft geestdrift aan anti-mandaat bijeenkomst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. Dit artikel volgt de discussie weer keurig! Velen hier zijn het er over eens dat de ratten eerst maar eens om vergiffenis moeten vragen, voordat ze de grootste waffel mogen hebben. En voordat we een poot uitsteken voor ze als ze aan vax-schade lijden. Want, eerst de despoten bejubelen en schijten op hun voorzichtige en waarschuwende medemens, maar zodra de kat uit de zak is en blijkt dat hun medemens toch wel gelijk had, hoppa meteen zelf de vaandel grijpen en op de roffel dreunen dat het foute boel is! Van mij mogen ze voorop lopen, om die rothonden van die smerige smerissen bij de keel te grijpen, om de roverheidsondieren vast te zetten en in te spuiten, en om de despoten de afgrond in te jagen. Ga gerust je gang, ratten! Doe het snel en zeg er vooral bij dat je nooit of te nimmer je waarschuwende medemens zo had mogen behandelen! Zodra ik dat zie, dan sta ik achter je! Maar waag het niet te brullen dat het foute boel is, en tegelijkertijd lekker met je QR code vol zuipen in de kroeg!

  • Hoi Immortal,

   Ik zou het iets anders verwoorden maar eens (smile). Alleen dit deel zie ik iets anders. Even sorry zeggen is, wat mij betreft, niet genoeg. Dat hebben ze ook na de Mexicaanse griep hoax ook gedaan en iets meer dan een decennium later zitten we weer in de shit maar erger.

   Wat mij betreft is een sorry niet voldoende. Er moeten waarborgen komen dat dit nooit meer kan gebeuren. Het lieftst inclusief schadeloosstelling. Wij hebben het meest geleden onder twee jaar terreur. Die twee jaar krijgen we nooit meer terug.

   Groeten,
   Hugo

   • Zeg dat wel…maar ik vrees dat we dit niet gaan meemaken. Laat staan die sorry horen…het programma is intussen zo ver gevorderd, dankzij de verslavende afleiding met de gifspuit, dat er heel wat moet gebeuren om de waanzin te stoppen. De grafeen mengsels deden het uiteindelijk toch best goed, de sterfte viel reuze mee, en de bijwerkingen ook, want velen staan nog overeind, en het is nu tijd voor de microchip die Tante Ursula aan het voorbereiden is in haar heksenketels. Nu zijn er genoeg gewilligen die graag het gemak van de microchip willen; ze willen allemaal cyborg worden (zoals die weffers waar je over postte), ze willen allemaal stoer met hun polsje over een scanner swiffen, voor het gemak van de Schwab-units waar ze hun grafeen cocktails mee gaan betalen in de QR bars waar ze zelf aan de charger kunnen hangen. De draadjes van Elon Musk, zodat ook de domste aap pong kan spelen, liggen ook al in de keukenla, en wie zou nou geen draadjes in zijn kop willen om vele malen slimmer te worden dan die halve debiel die verderop staat te grazen? Wij begrijpen het gewoon niet… waarom willen wij in godsnaam nog voor onszelf denken? Als de chip en de draadjes je kunnen ontlasten van die ellende? Nooit meer zelf hoeven denken! Wat een verlichting! Nee man, wij zijn de ondankbare gekkies die nooit sorry te horen zullen krijgen, als de mens 2.0 straks meewarig neerkijkt op de paria “natuur-mens” voordat hij in éen klap uitgezet wordt door de satelliet als hij zijn nut bewezen heeft. En hij weet niet beter. Maar wat een verdomd super bestaan had ie, alles geregeld en elke dag feest. De chip en de draadjes regelen alles. Die gifspuit was het zeker waard.

    • p.s. Mijn vader zei het jaren geleden al – gewoon lekker een chip doen, dan zijn we van het gezeur af met alle gemakken van dien. Ik werd niet goed van die stuipide uitspraak. Maar kijk.. hoeveel mensen zijn er niet die net zo denken, denk je? Ik voorspel het, als de schapen een chip kunnen krijgen, dan komen ze rennen om te boosteren hoor! (de boosters zijn nodig om de chip te laten werken, dus er moet nog heel wat geboesterd worden). Maar de schapen zijn klaar voor de onschuldige en oh zo handige chip hoor! Wedje maken? Mijn drie boesters voor jou als ik ongelijk heb (plus de pizza).

     • Hoi Immortal,

      Haha, ik denk dat ik die weddenschap zou verliezen. Echt, ik denk dat als de mensen wordt verteld, hey, neem deze chip, die scant op covid en als je het hebt krijg je gelijk door die chip een medicijn want laat het dan los. Die kan dan gescant worden en heb je altijd overal toegang.

      De meute gaat ervoor helaas.

      Groeten,
      Hugo

      • Ja dat schreef ik ook al. Ik vrees dat dit het einde van de mens As Is. Het globale experiment is bijna voltooid. Het is bijzonder spijtig dat wij niet naar een andere planeet, of oord, kunnen, waar we met rust gelaten worden. Maar wie weet, heeft Wim Carrette wel gelijk, en kunnen we door de tunnel onder Antarctica naar de rest van de planeet verhuizen, krater Aarde uit. Grappie. (maar wie weet, mss niet zo ver gezocht.)

 2. Het is in Nederland niet anders: kennelijk heeft de ene helft van Nederland in WOII de andere helft op zolder gehad, op de fiets naar Friesland voedsel gescoord voor onderduikers en gevaarlijke sabotage-acties gepleegd tegen die vuile Duitsers als je ze zou mogen geloven. En het grappige is, dat dat vaak mensen zijn die na de oorlog absolute klootzakken bleken te zijn: onterecht hulp van de overheid opstrijken, liegen en bedriegen, andere mensen een poot uitdraaien, zelf eeuwige slachtoffers maar als je ze zou willen geloven, waren dat juist verzetshelden.

 3. Alleen: wie gaat er nog recht spreken?
  De meeste rechters hebben ook niet gekeken naar artikel 1 van de grondwet, artikel 1 van het Burgelijk wetboek of artikel 1 van het UVRM.
  Deze artikelen staan niet voor niets (kennelijk wel voor niets) op de eerste plaats.
  Welke rechter straft de rechters?

   • Van der leyden is al aan het roepen om de Neurenbergs code ongedaan te maken zij weet als geen anderen dat zij ook een vreselijke dood staat te wachten uiteindelijk zullen zij voor een groot deel worden op gepakt alleen moet wij nu zorgen dat ze naar de uitspraak op gehangen worden onder het oog van de mensheid want wij hebben er recht op om toe te zien dat ze hun straf niet ontlopen.

    • Iedereen die vóór doodstraffen voor deze moordenaars en dictators in pakken zijn, zouden zelf ook het heft in eigen hand moeten nemen als die kans zich zou voordoen. Je zou je dan niet achter een officiële beul moeten verschuilen.
     Deze duizenden etters verdienen helemaal geen snelle dood.
     Ze moeten in werkkampen worden gezet om eens te ervaren wat zware arbeid is. Tot aan hun dood. Dat zij met hun fluwelen handjes en blauwe bloed gaan ervaren hoe zij er eigenlijk op los hebben kunnen leven over de levens van miljoenen anderen.
     Ik kan niet wachten tot ik de schuldige hoofduitvoerders van de corona-plandemie in mijn gemeente aan kettingen straatwerk, gemeentewerk e.d zie verrichten.
     Ik zal er bij staan om hen te wijzen op de eerste de beste fout, zodat ze weer helemaal opnieuw kunnen beginnen.
     Zij die allemaal slapen en eten in ondergrondse units, en in het weekend
     bij diegenen die alle corona-maatregelen vanaf begin hebben verworpen slavenarbeid doen in-en-rondom huis.

   • Met 300.000 man naar het Binnenhof en dat bezetten en niet meer weggaan totdat de hele teringbende is afgetreden incl de koning.
    Gewoon blijven lopen als een tsunami. Die stopt ook voor niemand.

    • Als deze 300.000 mensen gewoon thuis een week of langer zouden staken,
     dan had dit nog veel meer effect gehad.

     Van de politie, ME en het leger win je toch niet.

     Het kan nog steeds. Staken, werk neerleggen en noodgedwongen zeer minimaal leven tot we hier eens directe-democratie krijgen in plaats van democratie naar dictatuur.

     • Hoi ape.c-age,

      Ik ben het niet met je eens. De muur viel omdat de meute naar de muur trok en niet meer wegging. Wat konden ze doen? Ze plat bombarderen was geen optie (leger). Politie en ME waren niet tegen de massa opgewassen. Jaren en jaren geleden een filmpje gezien uit Vietnam waar de ME zoiets probeerde. De meute ging achter ze aan en ze moesten hard rennen. Als machthebber zit je dan echt klem.

      Bovendien, alles platleggen. Weet dat de meeste mensen voor max een paar dagen eten in huis hebben. Die zelfde mensen gaan echt geen honger lijden omdat ze staken. Die staking is zo gebroken door honger.

      Tot slot, directe democratie is ook geen oplossing. Zwitserland heeft dat en een meerderheid heeft besloten dat de minderheid zich moet schikken.

      Ik wil niet pessimistisch doen maar helaas is dat de realiteit.

      Groeten,
      Hugo

 4. Nog zo een grote lafaard in België;
  De minister van binnenlandse zaken Verlinden, zei naar aanleiding van de massaprotesten in Brussel dat ze niet snapt waar die verontwaardiging vandaan komt omdat ze altijd voor ‘open dialoog’ is geweest.
  Hier liegt ze dat ze barst want toen Sam Brokken begin vorig jaar zijn zegje mocht doen bij de praatbarak ‘de 7e dag’ (iedere zondag VRT 11u) werd hij vlak daarna op staande voet ontslagen (zie blcbx tv) en is er op Tv nog nooit een open debat geweest met tegenstanders van het gevoerde beleid. Enkel neuroten zoals Van Ranst mogen in ieder praatshow hun voorgekookt verhaaltje blijven verkondigen. Tegengeluiden komen nooit aan bod, dat zijn complotters ed.

 5. Hierbij moest ik denken aan wat Ghandi gezegd heeft: ‘eerst negeren ze je, daarna lachen ze je uit, dan vechten ze met je, dan win je’. Laten we ervan uitgaan dat we winnen!

  • En miljoenen psychopaten die rechtstreeks of via via voor hun aan het werk zijn.
   Ook de zzp-ers die het zo belangrijk vinden dat ze vrijheid hebben. Die zouden dan al klaar staan
   om het neergelegde werk op te pakken.

   #Er moet toch brood op de plank komen…
   Mensen kunnen nog geen dag staken omdat hun auto’s dan niet rijden of hun buiken vijfmaal daags gevuld worden.

 6. We zullen zien wie er liegt en wie niet, op straffe van al gedane zelfmoord. Wie liegt, liegt bijna letterlijk totdat ‘ie barst.

 7. Waarom haal je de ‘verloren zoon’, en ook nog eens totaal buiten de contekst erbij? Het raakt kant nog wal, zo ook de absurde ‘exegetische beoordeling’ die hier aan geplakt wordt. Ik vind dit beledigend.
  Opnieuw, het lijkt wel mode, wordt nu ook hier de Bijbelse inhoud op onheuze manier in discrediet gebracht, terwijl de echte inhoud van deze gelijkenis zo geweldig mooi is, hoop geeft aan zelfs de meest grote zondaren. Iedere zonde kan je verveven worden. De verloren zoon kwam vol berouw terug, wou niets terug en was bereid bij de varkens te wonen en de schuld te betalen doir als slaaf voor vader te werken.
  Die andere zoon, de zgn harde werker, gunde zijn broer de door vader aan de verloren zoon geboden rehabilitatie niet, waarmee hijzelf zondaar werd.
  En vergeef ons onze schuld, gelijk ook wij onze schuldenaren vergeven…. DAAR gaat het hier om en met de maat waarmee je een ander meet, wordt jezelf gemeten.

  Dat we in een gruwelijke tijd en verdorven wereld leven, staat vast en is profetisch; leidend naar de climax, waar de wereld oogsten zal, wat ie zelf heeft gezaaid, tenzij……. Zie daarvoor het Evangelie.

  Mijn vader heeft tijdens WO2 in het verzet gezeten en ik groeide op met een haat tegen alle NSB-ers, Duitsers, Oostenrijkers etc…. Totdat mijn vader tijdens een vakantie, ongelofelijk waar, vriendschap kreeg met, jawel, een Duitser. Een lang verhaal kort makend: beide mannen beleden elkaar de gedane daden tijdens WO2. Dit met dikke vette tranen in hun ogen…. De Duitser was een kapitein op een onderzeeër geweest, had ven gedood en na de oorlog in de gevangenis gezeten. Mijn vader had in Duitsland heel wat gesaboteerd en uitgevreten. Kortom, ze vergaven elkaar en vlogen elkaar in de armen….. Hun belijdenissen waren geen fake, maar echt, vanuit het diepste van hun harten…

  Hopelijk gebeurt dit ook met de mensen, die ‘wakker’ worden zijn en ineens strijdbaar lijken.
  Om eerlijk te zijn is het idd de vraag bij deze mensen.
  Maar dat vraag ik mij eerlijk gezegd bij zovelen af. Wie is er nog echt te vertrouwen?

  • Sorry vele begrijpen het verhaal van de verloren zo’n niet. Ook ik geheel niet. Ik vind het dat de vader onrecht heeft gedaan aan de zoon die altijd heeft klaar gestaan voor hem. Ik zou dat geen 1 kind van mij aandoen. Pas geleden had ik hiernog over gehad met 1 van mijn dochters.

 8. de twee afzonderlijke geboortes van je levende lichaam onder grondwetten en in bezit van mensen rechten.
  en de geboorte van het “natuurlijk” rechtsgeldige Corp-oratie lichaam/object/entiteit.
  zonder mensenrechten daar het een dode entiteit betreft.

  grondwetgeving is voor de levende biologische persoon , geboren 3/5 dagen na de daad tijdens conceptie.

  maritieme wetgeving voor de tijdens het op de wereldkomen (9 maanden later) van het product.
  die juridisch word bevestigd door inschrijving in het geboorte “register” onder zeevaartswetgeving.
  mede ondehevig aan oorlogs wetgeving en Corporatie regelgeving.

  rechts(banken) vertegenwoordigen de “natuurlijke” rechtsgeldige entiteit.
  dood en zieloos object.
  dood en verloren gewaant op zee
  lex fori wetten , de eigenaar heeft gelijk.
  alle achternamen zijn inschrijvingen in de Corp/Corpse – 0ratie.
  corp/corpse = dood en zieloos.
  oratie = orale comunicatie.

  lang verhaal kort.
  een rechtsbank heet een rechts “bank”
  omdat de “vrijwillige” inschrijving in het register een (vermeende) verklaring van eigendoms overdracht van de rechtgeldige voogt aan de centrale bankiers is.
  daar zij zich eigenaar achten van iedereen ingeschreven en gebruikmakend van de dag ter wereld komen als geboortedag en corporatie sur/ipv/corporatie-achternaam zich zelf juridisch eigendom acht van de centrale bankiers.

  vandaar rechts(bank) lex fori.
  hier valt niet te winnen en mocht je op papier winnen verlies je financieel en maatschappelijk alles , dus verlies je uiteindelijk toch.

  deze constuctie van maritieme zeevaarts en oorlogswetgeving willen de machtsmisbruikers graag ge-nullificeerd zien en hoopt dat er personen zijn die dit aan de kaak stellen en winnen.
  dit omdat zo de misbruikers van het rechtssysteem die dit sinds napoleon bonaparte voor hun eigen gewin en vrijstelling van gepleegde misdaden en vergaart fortuin
  ongelig verklaart willen zien.
  genullificeerd.
  simpel omdat dit zou inhouden dat gepleede daden en vergaart foruin niet meer kan worden betwist onder niet “meer” geldige wetten.

  en zo dus niet veroordeelt kunnen worden voor hun daden.

  geen idee hoe en waneer dit eindigt.
  maar er zijn er onder ons die gedwongen worden deze stap naar de nep rechts banken te maken
  om gepleegde misdaden tegen hun te wraken.
  voor nullificatie en vrijspraak van de daders
  en alles verliezen als ze niet meewerken.
  dat kan , mag en gaat niet gebeuren.

  dit is waarom er zo overduidelijk de wetten worden overtreden door de federale overheid die een afdeling van de centrale bankiers betreft.
  recht schrijvend / recht sprekend
  en recht uitvoerend.

  het boek zegt geen kwartier ontvangen
  geen kwartier geboden.
  veroordeling vind plaats onder eigen werken en wetten.

  voor land verraad en hoogverraad alsmede genetische expirimenten en de soevereine zetel buiten het grondgebied plaatsen geld…

  u raad het vast.

 9. Al wie zich heeft laten vaccineren is actief medeplichtig aan de moordspuiten en aan de globale machtsgreep van de internationale samenzweerders.
  Als ze nu komen zeggen: “eigenlijk was ik ertegen,…” dat is laffe lulkoek.

  • Precies en die brandmerking waren ze oo uit. Je wordt automatisch een.van hen als je die prik in je hebt. Diezelfde psyche werd toegepast met het poliovaccin en het vaccineerpistool. Kon prima zonder
   Maar ze wilde het kind.brandmerken zodat de kinderen zonder die prik meteen opvielen. En ze stopte pas met die pistool toen het polio vaccin breed geaccepteerd was. Als ik dit iemand vertel, kijken ze me beangstigend aan.

 10. Reden dat ik nog nooit aan 4 en 5 mei heb gedaan. de nepheid is om te kotsen en diezelfde nepheid zie je met covid. Om te kotsen al die nepmensen. Die bij het verzet zaten was nog geen 1% van de bevolking.

  • Zo goed als “de mens” met kansberekening kiest voor de winnende kant van de oorlog, zo slecht is men in kansberekening in onomkeerbare gifinjecties.

 11. In NL kan je verdelen in categorietjes; over het algemeen waren de politie heel goed fout; de meeste ambtenaren van de burgelijke stand ook–gaven wild enthousiast de adressen van joden en van degenen die vuurwapen hadden.

  Als er joden gearresteerd werden, stalen de gemeenten de woningen, en de buurtbewoners de inboedel. Overlevenden die terug kwamen, kregen hun huis niet terug; meestal zaten daar NSB-ers in (de huidige VVD en D666)

  Wat als grote categorie fout was: de strengere protestanten; gereformeerden en later art 31.
  Zij geloofden dat gezag per definitie goddelijk was; en de moffen hadden het gezag.
  Daarom kwamen er ook veel puttenaren om in de kampen; meer dan Rotterdammers.

  Tja, en dan waren er de boeren. Er waren goede boeren, zoals destijds Hilhorst in Hoogland.
  Maar die gereformeerde Friezen die een halve kg aardappels ruilden voor 2 trouwringen….

  Maar in de na-oorlogse periode hadden we goede politici, zoals liefting, met zijn tientje.
  Die maakte een einde aan veel oorlogswinsten!!

  helaas niet van die criminele dievegge Wilhelmina, die bij terugkomst zelfs geen recht meer had op de troon–zie grondwet, en belgisch en Deens voorbeeld.

 12. De enige verzetsmensen in deze plandemie oorlog zijn diegenen die zich verzet hebben tegen de COVID dictaten .
  Wie er aan heeft toegegeven zijn capitulateurs.
  Wie hand en span diensten heeft verleend in woord en/of daad zijn collaborateurs.

 13. Waarheid, recht en vrede, die drie. (Stad van ‘recht en vrede’ bestaat niet, tenzij gefundeerd in waarheid).
  En de ondergrond van alle constructieve opbouw is liefde en genade. Gelukkig is God in wezen oneindig royaal, zoals Jezus getuigde. En het goede nieuws is: Hij is niet veranderd. Wees niet verbitterd, zuur of zoetsappig. Zout zuivert. We moeten niet in dezelfde val trappen als foute bestuurders en gemakzuchtige lifters; de val van het denken zelf alles, als eigen godjes, te kunnen en te weten. Zulk denken leidt tenslotte van de ene tirannie naar de andere.
  Ik stel voor het beeld van de vlinder ? te gebruiken voor de mensen die van zichzelf zeggen altijd al in het verzet te hebben gezeten. (Maar destijds als rups moeten we maar denken ?).

 14. Iedereen vergeet of leest er over heen: “Het ergste moet echter nog komen. Net om de hoek – decennialang gepland door dezelfde cast van schimmige schurken en handlangers die u de Covid-‘pandemie’ hebben gebracht – is de ineenstorting van het financiële systeem; tekorten aan alles, van voedsel tot reserveonderdelen, veroorzaakt door de opzettelijke vernietiging van de toeleveringsketen; toenemend totalitair bestuur […].” De schade is toegebracht, de ‘pandemie’ leugen kan worden los gelaten. En dan volgt nu de volgende fase. Daarom zijn juist de parallelle leefgemeenschappen essentieel. We moeten onafhankelijk worden van het corrupte, totalitaire systeem. Er is een nieuwe bank in oprichting: deblijeb, die wordt natuurlijk heel hard tegengewerkt, maar is wel nodig. We moeten loskomen van dit systeem! Ik hoop dat dit tijdig gebeurt. Komende tijd zal veel chaos opleveren, en dat is in het voordeel van de criminele elite.

  • Hoi Conquesta,

   Helemaal eens. Ik denk dat de voedsel tekorten en het ineenstorten van het financiele systeem het meeste pijn gaan doen en voor heel veel doden gaat zorgen.

   Groeten,
   Hugo

 15. Een heel goed artikel!We zijn er nog lang niet.Laten we hoopvol zijn,maar ook niet teveel bechoochelingen maken.Eerst zien dat alle maatregelen van de kaart zijn geveegd zou al een eerste stap zijn.Daarna alle schuldigen berechten wat een heel moeilijke taak zal worden.Waar trek je de grens?De kans bestaat dat het kleine grut bestraft wordt,terwijl de echte daders de dans zullen ontspringen.We moeten alleszins de druk blijven opvoeren door zeker niet op te geven.Elke toegeving is er één teveel.Liefst geweldloos verzet,anders worden we hetzelfde als hen.

  • p.s. Er zijn nu kennelijk voldoende mensen ingespoten met geleidende rotzooi, dus etappe 2 van het programma kan beginnen. Vandaar dat er verlichting komt met de “maatregelen”. Rechtszaak tegen Boris…? Ach hou op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in