The Road

Terwijl de westerse media geobsedeerd blijven door Donald Trump, de Harry en Meghan-rechtszaken, Gary Lineker, Gwyneth Paltrow op een skipiste en ga zo maar door, gaat de Derde Wereldoorlog gewoon door. Hier zijn een paar feiten die u niet zult hebben gezien in of op de mainstream media. Deel dit artikel zo breed mogelijk. Onze enige hoop om een kernoorlog te voorkomen is ervoor te zorgen dat meer mensen weten hoe dicht we bij een echte ramp zijn, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Ten eerste wordt de Derde Wereldoorlog met de dag groter en ernstiger. Herinnert u zich die plannen om de wereldbevolking terug te brengen tot 500 miljoen? Het lijkt nu duidelijk dat de arrogantie van Amerika ons steeds dichter bij een kernoorlog brengt. Veel landen die hebben gewacht op een zwakker Amerika zullen toeslaan. Nu al wordt het Oostblok met de dag sterker. Amerika zal niet onderhandelen, maar hijgen en puffen. De petrodollar zal volledig sterven en Amerika zal de reservemunt verliezen en in een wanhopige poging zichzelf te redden van een onvermijdelijke val, zal Amerika de NAVO gebruiken om Rusland hard te blijven duwen. Ik geloof dat we ons nu in een veel gevaarlijker tijd dan ooit tevoren bevinden. Zonder de dollar als reservevaluta van de wereld zal Amerika een van de armste en minst betekenisvolle naties ter wereld worden – van minder betekenis dan bijvoorbeeld Canada.

De oorlog in Irak (mijn verontwaardiging en verzet leidde tot mijn ontslag uit mijn laatste column in een nationale krant – van de best betaalde columnist in het land werd ik werkloos) was niets vergeleken met wat er nu gebeurt en zelfs de Cubaanse raketcrisis (die ik me herinner) kwam niet in de buurt van dit. Gaan er echt zeven miljard mensen sterven om een man te beschermen wiens enige aanspraak op roem is dat hij piano kan spelen met zijn penis, en een land dat vooral bekend staat om zijn corruptie?

  Natuurlijk willen ze dat

De massa van de mensen lijkt zich niets aan te trekken van wat er gebeurt. Hun verbijsterende onwetendheid maakt hen medeplichtig aan de misdaden die worden gepleegd. Hoeveel mensen weten dat Oekraïne deze oorlog in 2014 is begonnen Hoeveel mensen beseffen dat de politieke leiders geloven dat de Derde Wereldoorlog officieel is begonnen? Hoeveel mensen beseffen wat er met Taiwan gebeurt? Hoeveel mensen weten hoe belangrijk het is wat er in het Midden-Oosten gebeurt? En in Korea? Ik ben wanhopig. Het wordt tijd dat degenen onder ons die het begrijpen, en die dat nog niet hebben gedaan, zich gaan voorbereiden.

Ondertussen naderen we het einde van Geschiedenis Deel I en stevenen we meedogenloos en zeer snel af op massale inflatie, digitale munten, de cashloze maatschappij, sociaal krediet, slimme meters voor alles en 15-minutensteden.

Ik denk dat de Amerikaanse globalisten en samenzweerders een enorme fout hebben gemaakt. De krankzinnige klimaatveranderingsgekken dachten dat zij de nieuwe wereldregering zouden leiden en dat zij de leiding zouden hebben na de Grote Reset. Ik begin te denken dat ze bedrogen zijn en dat China de totale, exclusieve controle zal krijgen. Misschien was het WEF nooit geïnteresseerd in het helpen van Amerika, maar zag het altijd China als de betere partner. Zo gaan de ontwikkelingen in ieder geval. En de gestoorde linkse gekken die nu alles in het Westen besturen, zullen ons uit wanhoop in een kernoorlog duwen, die China en Rusland veel beter zullen overleven dan Amerika.

Dit gebeurt allemaal al heel, heel snel. (Lees mijn artikel over de groeiende energiecrisis dat ook vandaag 3 april 2023 werd gepubliceerd). China zal zich zoveel mogelijk buiten de oorlog houden. En raad eens van welk land de bevolking het grootste deel van de overlevende wereldbevolking zal uitmaken.

Hier zijn enkele dingen die u moet weten…

Het IMF leent 15,6 miljard dollar van ons geld aan Oekraïne. Ze weten dat ze het nooit zullen terugkrijgen, dus het is een gift. Het geld wordt geleend met veel rente en speciale betalingen, en uiteindelijk zal Oekraïne meer leningen moeten afsluiten om de rente te betalen. Zo werkt dat. Uiteindelijk wordt Oekraïne natuurlijk volledig afhankelijk van het Westen. Ondertussen zal het Westen een deel van het geld dat het aan Oekraïne heeft geleend gebruiken als betaling voor de wapens die het heeft “gegeven”. (Veel van de wapens zijn oud en moesten hoe dan ook worden vervangen, zodat de donorlanden hun wapenbedrijven tevreden kunnen houden door meer te kopen). Niemand vergeet dat Oekraïne al tientallen jaren corrupt is en behoorlijk blut was voordat het in 2014 de oorlog begon.

  Scott Ritter: Welk geavanceerd wapentuig het Westen ook stuurt, er is geen toverstaf om een Oekraïense overwinning tevoorschijn te toveren

Als China Rusland steunt dan zal Japan waarschijnlijk de VS steunen in Oekraïne. Dan wordt de wereld in tweeën gesplitst. Brazilië doet nu een deal met China zonder petrodollars te gebruiken. Mogelijk komt er een deal tussen Mexico en China. En wie weet – misschien plaatst China wel raketten in Mexico. De oliedollar loopt op zijn laatste benen en wankelt.

De censuur in Oekraïne is nu bijna net zo erg als in het VK en de VS. De Oekraïense regering (aka Zelensky – ’s werelds best betaalde acteur) kan nu media die haar niet aanstaan verbieden zonder de rechter in te schakelen. Mensen denken dat dit slecht is. Dat is het ook. Het is precies wat er in de VS en het VK al drie jaar gebeurt. Het Westen was al onderdrukkend en censorisch voordat Oekraïne er was. (Ik ben het beu dat beroemdheden beweren dat ze gecanceld zijn terwijl ze geen idee hebben wat echt gecanceld zijn betekent. Ik ben overal van verbannen, behalve van mijn eigen websites. Overigens beschouw ik iedereen die nog een YouTube-kanaal heeft als een plant).

Christelijke kerken in Oekraïne worden vervolgd en gesloten. Dit gebeurt met de steun en goedkeuring van het Westen – dat ook het christendom onderdrukt.

De EU is vurig pro-oorlog. De enige beslissing die tegenwoordig wordt genomen is: hoeveel wapens en hoeveel geld moet er naar Oekraïne worden gestuurd? Er is geen sprake van vrede of vredesbemiddeling. De oorlogszuchtigen hebben het voor het zeggen. De EU wil de komende 12 maanden 1 miljoen artilleriegranaten naar Oekraïne sturen. (Ze verwachten natuurlijk dat het conflict minstens zo lang zal duren.) De EU is nu een satelliet van de VS geworden.

  De-dollarisatie: De doodsteek voor de Amerikaanse hegemonie - Alle tekenen wijzen op oorlog

De landen met de grootste handelskredieten ter wereld zijn China, Rusland en Saoedi-Arabië. De armste landen ter wereld zijn de VS, het VK en de landen van de EU. Dat is allemaal officieel.

Voor meer informatie over de toestand van de wereld waarin wij leven kunt u mijn boek They want your money and your life lezen. U kunt een exemplaar kopen via de boekwinkel op deze website. En bekijk mijn video van 3 mei 2022 met de titel ‘Why THEY Need World War III‘.

Er is gemeld dat 50.000 soldaten uit Noord-Korea zich bij de Russen zullen voegen die in Oekraïne vechten. Maar dat is nog maar het begin. Noord-Korea heeft al gezegd dat het 800.000 vrijwilligers heeft, klaar, bereid en in staat om Rusland te steunen en de NAVO in Oekraïne te verslaan. (Ik denk niet dat iemand nog pretendeert dat dit geen oorlog is tussen de NAVO en Rusland). Rusland voorziet Noord-Korea van voedsel in ruil voor wapens. Er wordt aangenomen dat China dit allemaal heeft goedgekeurd. En Rusland krijgt aanvalsdrones van Iran.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: Wat gaat er gebeuren in 2023?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Nieuwe Normaal Links
Volgend artikelNiccos: Tref voorbereidingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Laat maar de volgelgriep of iets anders komen maar sterker dan corona dat is hard nodig om de menselijke plaag te bestrijden. Te veel consumptie voor niets dat alles kapot maakt en onze dieren en planeet sterft. Het is tijd dat de natuur gaat opruimen.

  • Doe niet zo mal. “De planeet sterft”, geen sprake van, je hebt geen idee van de krachten van de aarde. Probeer maar een een vulkaanuitbarsting tegen te houden.
   Dat gedoe van dat “de mens” zo slecht is vind ik weerzinwekkend, gebruik je verstand.

   • ik kan die onzin ook niet meer horen. De complete wereldbevolking past in Zeeland en N. Brabant. Om maar eens iets te noemen.

   • @Anneke, Weerzinwekkend en tevens ook aardig arrogant…Alsof een paar miljard mieren/mensjes invloed hebben op een constant in beweging zijnde planeet. Het is kosmisch en al zolang de aarde bestaat. Op doodgeknuppelde doddo’s na op een klein pokke eilandje heeft de mens weinig vernield tijdens zijn bestaan. Het is uiteraard niet handig op veel bos te kappen maar zelfs dit kan worden opgelost met aanplant hennep. Een paar hectare hennep levert meer op dan een paar hectare loofbos aan schone lucht. De wil moet er alleen zijn. En die is er niet bij de elite alleen verdien modellen en uitknijpen domme burgers.Alle woestijnen zijn in 10 jaar volledig groen te krijgen met huidige technologie als men zou willen…Spotgoedkoop ook nog.

  • De natuur duldt geen ongeneeslijke gezondheid en ruimt slechts ‘in verhouding’ op.
   De egoïstische en domme mens vernietigt schaamteloos en buitenproportioneel ter verrijking van zichzelf.
   Er is genoeg voor ieders behoefte maar te weinig voor de hebzucht van enkelen.
   Sommige mensen zijn intussen zó arm dat ze alleen maar geld hebben.

   Laat gaan, laat gaan, niet meer te redden.

  • Jammer dat ik hier geen foto’s kan plakken. Maar gisteren kwam ik langs één van de vele 5G witte kastjes (die ik dolgraag massaal met velen zou willen vernielen). Bleek dat kastje opengetrokken door……een mooi geel bloeiende brem.
   De natuur is in verzet!💚

  • Nou Eva, ik zou zeggen wat let je? Een betere wereld begint bij jezelf toch.Er zijn op dit moment te weinig mensen op aarde aangezien 75% al ingespoten en stervende is…De rest wordt Adam&Steve door GMO shit door de transhumanisten. Dag Eva…word je wel compost voor onze bodem dan?

 2. Is die gepensioneerde pharmaffiadealer nu ook al allround deskundige (c.o.?).
  Dat fossiel kan alleen maar papegaaien en samenvatten en heeft nog nooit iets nieuws gebracht. Heeft hij geen vrouw of kind dat hem kan beschermen tegen zichzelf ronduit belachelijk te maken?

 3. Je behoeft geen deskundige te zijn om te zien wat er in de wereld gebeurt. Er zijn vele internet sites die allemaal hun eigen verhaal verkondigen. De kunst is van al die sites de meest logische verhalen van op te pikken en je eigen waarheid ermee samen te stellen. Want zo creëert iedereen creëert zijn eigen werkelijkheid over deze wereld zaken. Niet elk probleem in de wereld is op jouw toepasbaar, iedereen heeft zijn eigen achtergronden en belangen. Wat wel op valt dat het arrogante westen zich zelf steeds meer in de nesten werken bewust of onbewust. De westerse bevolkingen lijden hier het meest onder, doordat alles duurder wordt in zijn levensonderhoud. Waar hun zogenaamde leiders geen boodschap aan hebben. Maar wel alle uitgaven en schulden op af blijven schuiven.

  • “je eigen waarheid”. er is maar één waarheid.
   en de enige waarheid is lastig te vinden maar de leugen is heel makkelijk te vinden. en vanuit de leugen werken is inene makkelijk, dan zie je wie steeds liegt dus wie steeds de waarheid achterhoud.
   wil je de waarheid weten, kijk dan naar de aangetoonde leugen.

 4. Ik heb wel vrees dat de Ziomaffia aka VS nog een poging gaat wagen op Iran. Dat zou de economie c.q hegemonie weer doen opbloeien. Anders denk ik dat het een prachtige ‘back to basics’ derdewereldland gaat worden waar je nog goed kan toeven als je niet technocratisch wenst te leven.

 5. Dr. Coleman vreest dat Japan Amerika zal steunen. Een paar dagen geleden kwam echter in het nieuws dat Japan Russische olie gaat kopen voor meer dan $60 per vat. Dat Japan dat ‘mag’ als uitzondering is hetzij hypocriet van het Westen, hetzij is het Westerse propaganda om te verbloemen dat Japan er schijt aan heeft, die maximaal-$60-per-vat-Russische-olie-regel die het Westen wil.
  https://www.wsj.com/articles/japan-breaks-with-u-s-allies-buys-russian-oil-at-prices-above-cap-1395accb
  https://www.foxbusiness.com/markets/japan-buys-russian-oil-above-60-barrel-cap-breaking-us-allies-report

 6. Wijd en breed is de weg die naar de vernietiging leidt, velen zullen er over gaan.
  Smal en moeilijk is de weg naar het leven en weinigen zullen hem vinden.
  Zien jullie dit nu ook gebeuren?
  Ik wel.
  Dit is 2 duizend jaar geleden voorzegt voor de eindtijd.
  We zitten daar nu midden in.
  Zal niet lang meer duren.

  • Ruud.
   Dit is volkomen waar. ❗️
   Neemt niet weg dat ik nieuwsgierig ben hoe deze “ voorzeggingen “ zullen gaan verlopen.
   Want de “voorzeggingen” waar u op doelt, zeggen ons ook heel duidelijk “ let op de tekenen der tijden “, en voorzeggen ook de afloop van de geschiedenis en de tijd waarin wij leven….!
   En inderdaad we zitten er midden in…..
   Spannend en boeiend tegelijk.
   Maar ik weet ook de afloop, en helaas weten velen dit niet, of willen het niet weten.
   Daar over maak ik mezelf wel zorgen…..
   Want DIT ALLES WAT WE ZIEN is het “ einde niet”
   Maranatha!! Anna

 7. Interresant stukje over het WEF in dit artikel voor wat betreft China…Ja,dat is namelijk waar, wie het WEF manifest goed leest kan het gewoon vinden. Een doninante Aziatische nieuwe wereld bevolking. Waarom dacht men dan dat men alleen het westen aan het euthaniseren is met de mRNA serums en oorlog? Niks daarvan in China of Rusland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in