De regering van Ottawa, CANADA overweegt een wetsvoorstel in te dienen om het maken van “beledigende opmerkingen” over (geesteszieke) transgender-freaks strafbaar te stellen, met een boete tot 25.000 dollar per overtreding! schrijft Hal Turner.

Hier is een video van de aankondiging van het wetsvoorstel:

Voor alle duidelijkheid: de regering van Canada “beschermt” geestelijk gestoorde mensen, die de feitelijke fysieke, biologische werkelijkheid negeren, en vertelt alle anderen dat ZIJ de geestelijke waan moeten accepteren of een boete tegemoet kunnen zien.

Er bestaat niet zoiets als “transgender”. Dat is een fysieke en biologische onmogelijkheid.

Mensen hebben DNA en chromosomen die in elke cel van ons lichaam zitten. Elke cel heeft een DNA-codering die aangeeft of de cel bij een man of een vrouw hoort.

Transgenders negeren die fysieke realiteit en beweren dat hun geslacht iets ANDERS is dan wat hun DNA en chromosomen zijn. Dit is een geestelijk waanidee. Het is een geestelijke ziekte. Het is niet de realiteit.

Sommige van deze zogenaamde “transgenders” nemen hormonen en worden geopereerd om hun uiterlijk te veranderen van hun werkelijke biologische geslacht in wat lijkt op het andere geslacht.

Deze kunstmatige hormoongebruikende en chirurgisch verminkte mensen veranderen hun DNA en chromosomen niet, en kunnen dat ook niet. Dus hoewel hun kunstmatige pogingen om de werkelijkheid te ontkennen hen uiterlijk doen voorkomen als het andere geslacht, blijft elke cel in hun lichaam het geslacht waarmee zij geboren zijn.

De hele “Trans-Gender” beweging is niets meer dan een ernstige geestesziekte. Ontkenning van de werkelijkheid.

Vanuit een ander gezichtspunt kan men gerust stellen dat transgenders letterlijk in oorlog zijn met God zelf. Hun claim een ander geslacht te zijn, is hun verklaring dat ZIJ gelijk hebben, en God ongelijk.

  Wat zit er precies achter de insecten-als-voedsel agenda van de VN en het WEF?

Erger nog, deze mensen zijn zo egocentrisch, zo egoïstisch en zo verwend, dat zij eisen dat iedereen het met hen eens is, hen accepteert, en zelfs geen waarheid over hen spreekt.

Geesteszieke, verwende mensen zijn niet de basis voor wetgeving.

Schande over Ottawa.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

HET PLAN: Tegen deze tijd in 2025 zullen de meeste resterende mensen insectenetende transgenders zijn die verbonden zijn met een transhumanistische supercomputerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNiccos: Tref voorbereidingen
Volgend artikelVier Russische onderzeeërs met geheim ‘doemsdagwapen’ komen in dienst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Zijn er nog woorden om hierop te reageren!?
  Identificatiepsychose ? Oorzaak; jouw geslacht inleveren voor (n)iets anders, dat van Gods natuur uit niet bestaat.

 2. Ach is gewoon WEF agenda, geldt binnenkort ook voor pedofielen die uw kind gaan misbruiken, vroeger werden ze dan terecht in elkaar getrapt door woeste ouders, binnekort krijgen de ouders 25000 usd boete als u er ook maar iets van durft te zeggen, geheel WEF en niets anders.

 3. Nogmaals, deze genderfantasie propaganda discussie speelt zich voor 100% af op het niveau van sorry: poepen en plassen. Veel plezier ermee.

  • Nou, ik denk, en de feiten spreken voor zich, dat veel genderbenders na de ‘operaties’ enorm veel moeite zullen hebben met “poepen en plassen”… Ze zullen voor de rest van hun onnatuurlijike leven incontinent zijn en continue ontstekingen en andere medische problemen ondervinden. En dat zijn nog maar de minst ‘erge’ van alle bijverschijnselen…

   Maarja, dat zeggen de medische kinderschenders er natuurlijk nooit bij als het opzettelijk verdwaasde kind zich een weg zoekt in het adolescente identificatie doolhof van vandaag.

   • Juist, en ondanks al die operaties worden deze transgenders nog niet geaccepteerd als ’the real thing’, waardoor ze gefrustreerd raken en nog meer domme dingen gaan doen.

 4. Zijn de Canadezen nu echt zo achterlijk ? Of vergis ik me toch? Die ganse muite, het beleid met alle volgers , die slechte man van het WEF en Bill Gates mogen tegelijk er bij , , opsluiten in grote kamer en deurgat gewoon dicht metselen , KLAAR !

 5. “Beledigen” kan nooit strafbaar gesteld worden.

  Het Canada van Jusitin Trudeau is volkomen geschift.
  Toppunt van ‘woke’, oorlogs-hitserij, en WEF-beleid.
  Ergste : Ze willen kinderen helpen bij zelfdoding.

 6. INCLUSIVITEIT is toch het toverwoord van de woke inquisitie?? Je mag alles vinden, denken en/of zeggen zolang het maar HUN verhaal is.

  Andersdenken of, GOD betere het, ‘kritisch’ denken is NOT ALLOWED in hun vederlichte, rozekleurige en “eenhoorn”-fantastische uselful idiocy…

  Ze zijn zo dom dat ze niet door hebben dat ze voor het fascistische karretje gespannen worden om tweedracht tussen hun gelijken te zaaien!

 7. “People who cannot accept themselves for what they are, are trying to force others to accept them for what they are not.”

 8. De wereld wordt geregeerd door een satanische globalistische elite.En de “normale” mensen kijken hiervan op.Dit is al jaren aan de gang,gewoon door blijven slapen.

 9. Laat je verbouwen,slik die troep,en als je ouder bent sta je te janken.En dan lig ik dubbel van t lachen.DOE HET!!!! vies volk.

 10. Beledigingen zijn zowiezo lasterlijk, is niet beschaafd, is onopgevoed, is gemeen en laag gedrag.

  Maar het dient gezegd dat dat LBCQABCD-gedrag en -normen uitnodigt tot beschimpen.
  Ze gedragen zich als psychotische narcisten, en zijn dan vewonderd dat ze tegenwind krijgen.
  Volwassen zijn is de consequenties dragen van uw handelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in