Bill Gates gebruikt Afrikaanse mensen als “proefkonijnen” en het Afrikaanse continent als zijn persoonlijke “laboratorium” voor “uiterst riskante” experimenten, volgens een Afrikaanse topambtenaar die Gates en anderen heeft verweten God te spelen met de levens van anderen, bericht Thepeoplesvoice.

De gerenommeerde wetenschapper Dr. Chukwumerije Okereke, die werkzaam is als senior adviseur van de Verenigde Naties en de Afrikaanse Unie, heeft Gates veroordeeld voor het uitvoeren van “uiterst riskante” experimenten in Afrika met “milieumanipulatietechnieken.”

Zoals reeds eerder vermeldt, veroorzaakte een door Gates’ stichting ontwikkeld oraal vaccin vorige maand een polio-uitbraak in het Afrikaanse land Burundi. Gezondheidsfunctionarissen meldden dat kinderen verlamd raakten door de virusuitbraak.

De kinderen werden verlamd door van vaccinatie afkomstige polio die verband houdt met het nieuwe nOPV2-poliovaccin, aldus gezondheidsfunctionarissen in de Democratische Republiek Congo en Burundi en het Global Polio Eradication Initiative (GPEI). Het nOPV2-poliovaccin is ontwikkeld door de Bill & Melinda Gates Foundation.

“Reusachtig laboratorium”

Okereke hekelde Gates, de radicale miljardair George Soros en anderen in een essay voor The New York Times.

De professor waarschuwde Gates en Soros dat “mijn continent niet jullie gigantische klimaatlaboratorium is.”

Volgens zijn essay wordt geoengineering op zonne-energie verondersteld de klimaatschade door zonnestralen om te buigen.

Zoals The People’s Voice onlangs meldde, hebben Gates en Soros een gevaarlijke nieuwe technologie gepromoot die “klimaatverandering” wil tegengaan door hitte en licht van de zon te blokkeren om de temperatuur op aarde af te koelen.

Soros heeft het plan aangeprezen tijdens zijn toespraak tot de Veiligheidsconferentie van München in februari.

Volgens Fox News pochte Soros dat hij een proces had ontdekt waarbij witte wolken worden gecreëerd om zonlicht van het aardoppervlak weg te reflecteren. Hij beweert dat de technologie zal helpen voorkomen dat ijskappen smelten.

  Kijk: Bill Gates geeft toe dat COVID-vaccins niet werken

Vooral het smelten van de ijskappen in Groenland, zo beweerde hij, zou de menselijke civilisatie kunnen vernietigen.

“Onze civilisatie dreigt in te storten door de onverbiddelijke opmars van de klimaatverandering,” zei Soros.

“Het smelten van de Groenlandse ijskap zou het niveau van de oceanen met zeven meter doen stijgen. Dat vormt een bedreiging voor het voortbestaan van onze beschaving,” vervolgde hij.

“Tenzij we de manier waarop we met klimaatverandering omgaan veranderen, zal onze civilisatie grondig worden ontwricht door stijgende temperaturen die grote delen van de wereld praktisch onleefbaar zullen maken.”

Okereke hekelde de suggestie.

“Als klimaatexpert beschouw ik deze technieken om het milieu te manipuleren als uiterst riskant,” zei Okereke.

Okereke merkte verder op dat machtige wereldelites, met name Gates, Afrika hebben gebruikt als proefgebied voor hun radicale ideeën.

“En als Afrikaans klimaatexpert maak ik ernstig bezwaar tegen het idee om Afrika te gebruiken als proefgebied,” schreef Okereke.

“Zelfs als geo-engineering op zonne-energie kan helpen om de warmte af te leiden en de weersomstandigheden ter plaatse te verbeteren – een vooruitzicht dat op geen enkele relevante schaal is bewezen – is het geen langetermijnoplossing voor klimaatverandering.

“In plaats daarvan geeft het de wereld de boodschap dat we kunnen doorgaan met overconsumeren en vervuilen omdat we in staat zullen zijn ons een weg uit het probleem te banen.”

Hij betoogde dat Soros en Gates nog meer schade toebrengen aan een reeds arm land door zonlicht van de aarde weg te reflecteren door het injecteren van aërosolen en zei dat “miljoenen, misschien wel miljarden mensen in hun bestaan kunnen worden bedreigd.”

  Bill Gates, "Aerogel" en het volgende stadium van mRNA-"vaccins"

Okereke drong er bij Afrika op aan om extreme klimaatactivisten niet langer toe te laten tot experimenten op het land, en voegde eraan toe dat door Soros en Gates gefinancierde technologie potentieel gevaarlijk is.

Vorig jaar kondigde de regering Biden een vijfjarenplan aan om de effecten van geo-engineering te bestuderen, dat door het Congres werd goedgekeurd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland na Poetin: De opkomst van ultra-patriottisme
Volgend artikelAlle imperia zijn vergankelijk, ook het “Amerikaanse Imperium”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Als je even opzoekt, waar Bill Gates allemaal kapitalen in stopt, en welke Foundations hij allemaal
  laat draaien –
  weet je, dat hij een van de slechtste en gevaarlijkste figuren ooit op aarde, is.
  Van slechte computers t/m gebonden lekke software.
  Van WHO, CDC, tot Pfizer en Moderna.
  Van landbouwgrond opkopen in V.S. t/m “oekraine”
  Van GAVI t/ injektie-programma’s in Afrika en India.
  Van miljarden in media stoppen, tot wereldwijde televisie campagnes.
  Enz.

  Het zelfde principe, als bedrijven als Soros Foundations, Amazon, FBook/Meta, Google, enz. doen

 2. Waarom schieten of hakken ze al die malloten met hun gifspuiten niet fijn naar het hiernamaals? Ze moeten nu toch beter weten in Afrika?

 3. Het is mij totaal onduidelijk en totaal onbegrijpbaar dat gates en soros nog rondlopen.
  En ongemoeid genocide kunnen plegen.

  Een taart in de bek
  lukt toch ook.

 4. Satanisten dekken elkaars flanken af in tegenstelling tot het plebs dat elkaar op allerlei manieren dwars zit i.p.v. een lijn te trekken, samen staan we sterk, alleen vallen we.

 5. 71% van het aardoppervlak is water .
  En Groenland is 1,2% van het land oppervlak. => 0,348% van aardoppervlak.
  Dus als 71% 7m stijgt dan moet er dus 1,428 kilometer hoog ijs over heel Groenland wegsmelten (niet rekening houdend met dat sneeuw en ijs een groter volume heeft dan water)
  Dat is wel erg veel ijs op Groenland of gewoon weer eens gelogen

  • In feite zou de zeespiegel in eerste instantie moeten dalen tot het smeltwater een temperatuur van +4’C (grootste intermoleculaire dichtheid) heeft bereikt. Pas daarna gaat hij stijgen. Wie tijdens natuurkundeles heeft opgelet moet dat weten.

 6. als je deze twee alvast van deze wereld af haalt dan ben je er alvast een paar kwijt ook die hoge pieten die aan het hooft staat van de w a o zijn er alvast drie en dan kunnen er nog wel een tien of honderdtal van naar de kloten geholpen worden die het gif instaleren en uit delen en wel zo snel wat mogelijk is een eind daaraan maken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in