Shawn Skelton was verheugd om de Coronavaccinatie te ontvangen. Maar wat er daarna gebeurde, is zeer schokkend. Kort na de vaccinatie leed ze aan neurologische aanvallen. Bekijk de video, men wordt er bang van. Deze vaccinatie is buitengewoon gevaarlijk. De vrouw had geen onderliggende ziekten en geen allergieën. Dus het kan iedereen overkomen.

Backup:

“Als u het vaccin voor Covid overweegt, de MODERNA…. Ik zou het afraden! Ik ben er slecht aan toe! Het wordt elke dag erger en ik krijg geen hulp of antwoorden! Ik ben op zijn zachtst gezegd doodsbang! En om iemand te vinden die dit wil onderzoeken is niet erg succesvol geweest! Ik ben vandaag naar 2 ziekenhuizen geweest, ben uit de diacones gelopen en ben naar St. Vincent gegaan. Daar ook geen antwoorden. Ze zeiden, laten we het een neuroloog onderzoeken (wie weet wanneer deze me kan zien) gisteren begon er spasme in mijn tong en het is niet gestopt. Vandaag begonnen er stuiptrekkingen in mijn hele lichaam! Ze stuurden me naar huis !! Ik plaats twee video’s die voor mij behoorlijk gênant zijn als u me kent, maar ik wil dat u ziet wat er met me gebeurt!
Bid alstublieft voor mij”.

Vaccinfabrikanten afgeschermd van alle aansprakelijkheid terwijl neveneffecten zich opstapelen

  Linkse meutes uiten hun woede op Trump-pop
Vorig artikelBlanke vrouw doodgeschoten door agent – BLM: “Ze verdiende het”
Volgend artikelJoe Biden in verdeeldheid zaaiende boodschap – “We geven prioriteit aan bijdragen aan latino’s, zwarten, Aziaten”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Dit is niet gespeeld, deze vrouw heeft een neurologische aandoening, vreselijk,dit kan je niet spelen
   Probeer het eens!

   • Wat er staat is dat deze mevrouw mss nep aan het doen is? Het klopt dat mensen neurologische aandoeningen krijgen, Cok Kessler, maar het zou niet goed zijn als er neppers onder zitten, want dan kan het weer in de doofpot gestoken worden. Snap je. Als je een beetje verder kijkt naar deze mevrouw, krijg je de indruk dat ze aan het neppen is. Dat staat er. Er staat niet, dat het niet zo is.

 1. Er zijn hier al meer filmpjes geweest waarin mensen bijna stuiterend zich proberen te verplaatsen na een gif prik.
  Daar werd ook niet aan getwijfeld.
  Moeilijk om te bepalen of iets de ene keer wel echt is en de nadere keer nep zonder verdere kennis erover dan het bekijken van een filmpje.

 2. Het lijkt mij zo goed als onmogelijk om deze vreselijke aandoeningen te spelen.
  Wereldwijd al zoveel mensen dood en gehandicapt door degene die hun ziel verkochten aan de heerser der duisternis.
  In mijn familie en om mij heen ook al diverse zieken na die gif spuiten.
  Lieve mensen wordt nu eindelijk eens echt wakker.
  God zij met ons.
  Marja.

  • Het klopt dat er veel mensen zijn die neurologische aandoeningen krijgen. FN heeft daar ook al enkele goede artikelen over geplaatst. En uit je bericht meen ik te kunnen concluderen dat er inderdaad veel meer gevallen zijn van aandoeningen na de gifspuit dan NL laat weten. Dat is heel triest en misdadig om het bedrog zo te ondersteunen en nog meer mensen er in te laten trappen.

 3. Mijn oma, overlevende van de “spaanse” griep vertelde mij het volgende over de pandemie van toen; In praktisch in iedere straat van elke stad of dorp vielen er doden en waren velen zeer ziek. Er was geen gezin die niet was getroffen. Die pandemie was zichtbaar… overal. Dit beeld heb ik niet gezien tijdens de covid pandemie. Niemand in mijn omgeving of familie is ziek geweest of positief getest. Ook in mijn straat is er niemand ziek of gestorven.
  Echter, sinds het massaal prikken een tijdje aan de gang is valt mij het volgende op. Kort na elkaar 4 sterfgevallen in mijn geprikte familie. Mijn oom, hartpatiënt voor jaren, die plotseling sterft aan acute darmkanker, oom 2, oud maar gezond, valt zomaar dood neer, hartaanval zei de dokter. Twee goede kennissen die na de prik vreselijke bijverschijnselen hebben gekregen.( gelijkend op bovenstaande beelden die niet te simuleren zijn) De gesprekken die ik onbedoeld mee hoor in de winkel, waar verschillende mensen elkaar vertellen van hun familie die ineens dood zijn. Nog een paar dagen geleden hoorde ik van een jonge man die zijn broertje, moeder en nog een fam lid, welke in nog geen maand na elkaar waren gestorven na vaccinatie. Zijn moeder had wel een ziekte gehad in het verleden maar ze hadden haar sterven niet verwacht. In mijn flat zijn nu drie mensen plotseling dood, waarvan 1 onderliggend ziekte had. En allemaal hadden ze braaf hun shotje gehaald. Ik leef nu 57 jaar, niet eerder heb ik zoveel “plotselinge” sterfte beleefd. 1 ding weet ik wel, je hoeft geen genie te zijn om te zien wat er gebeurt. Operatie kill the poor is in alle hevigheid gaande. Diegenen die afdwingen dat mensen zich laten prikken in hun DELTA SPIER met een middel waarvan de werking onbekend is, misdadigers zijn van de ergste soort. Mensen sta op tegen deze tirannie. Verenig je nu…. want straks kan dat niet meer.

 4. Wil graag ff advies geven;
  Mijn beroep is chinese en nederlandse kruiden dokter en ik ben acupuncturist.
  Mijn diagnose van de meeste vaccinschade is nierfalen en of nierontsteking en of verstopping van de vaten die het bloed naar de nieren voeren in eerste instantie
  Dit is te zien op bovenstaande tong sowieso
  Nier falen gaat gepaard met vele klachten die allemaal genoemd worden door mensen met schade [ook de psychische]
  Er zijn kruiden om dit op te lossen.
  Maaaarrrr die zijn verboden…heel heel LANGZAAM ZIJN DE AFGELOPEN JAREN vele KRUIDEN RELEVANTE VERBODEN…NET ALS IVERMECTINE ENZ ENZ….

  ik kan er nog wel aankomen door heel erg slim ze zelf te zoeken of te verzamelen bij boeren [!] ja die moeten idd ook weg…..trieste boel
  Ik doe mijn best om te blijven verzamelen………

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in