Shawn Skelton was verheugd om de Coronavaccinatie te ontvangen. Maar wat er daarna gebeurde, is zeer schokkend. Kort na de vaccinatie leed ze aan neurologische aanvallen. Bekijk de video, men wordt er bang van. Deze vaccinatie is buitengewoon gevaarlijk. De vrouw had geen onderliggende ziekten en geen allergieën. Dus het kan iedereen overkomen.

Backup:

“Als u het vaccin voor Covid overweegt, de MODERNA…. Ik zou het afraden! Ik ben er slecht aan toe! Het wordt elke dag erger en ik krijg geen hulp of antwoorden! Ik ben op zijn zachtst gezegd doodsbang! En om iemand te vinden die dit wil onderzoeken is niet erg succesvol geweest! Ik ben vandaag naar 2 ziekenhuizen geweest, ben uit de diacones gelopen en ben naar St. Vincent gegaan. Daar ook geen antwoorden. Ze zeiden, laten we het een neuroloog onderzoeken (wie weet wanneer deze me kan zien) gisteren begon er spasme in mijn tong en het is niet gestopt. Vandaag begonnen er stuiptrekkingen in mijn hele lichaam! Ze stuurden me naar huis !! Ik plaats twee video’s die voor mij behoorlijk gênant zijn als u me kent, maar ik wil dat u ziet wat er met me gebeurt!
Bid alstublieft voor mij”.

Vaccinfabrikanten afgeschermd van alle aansprakelijkheid terwijl neveneffecten zich opstapelen

Russisch Coronavaccin werkt: Iedereen kreeg antilichamen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here