Joe Biden in verdeeldheid zaaiende boodschap – “We geven prioriteit aan bijdragen aan latino’s, zwarten, Aziaten”

18
© Mike Jourdan / Gage Skidmore

Op zondag plaatste de aantredende president Joe Biden een video die sterke reacties opleverde. Velen hebben de uitspraak veroordeeld als verdeeldheid zaaiend, vooral in een tijd waarin de Verenigde Staten meer verdeeld zijn dan ooit.

Reeds voor het aantreden van de nieuwe regering was duidelijk gemaakt dat deze verder naar links zou gaan dan enige andere vorige president. Het feit dat vicepresident Kamala Harris, die volgens velen vroeg of laat het presidentschap zal overnemen, in haar biografie op Twitter haar voornaamwoorden “She/her” (LGBT-termen) heeft staan, getuigt mogelijk van wat er nog gaat komen.

In de clip die op zondag werd gepubliceerd, zegt Biden dat hun prioriteit ligt bij kleine bedrijven die in handen zijn van zwarten, Latijns-Amerikanen, Aziaten, inheemse Amerikanen en vrouwen.

Onder de reacties wijzen velen erop dat wat de Democraten doen racisme is en dat in een situatie waarin de Verenigde Staten meer verdeeld zijn dan ooit, alles lijkt te worden gedaan om dit verder aan te wakkeren, wat op zijn beurt van het land een kruitvat kan maken.

Biden en Harris hebben ook de Republikeinse lobbygroep National Rifle Association, NRA, in het vizier, waarvan ze zeggen dat ze die willen “verslaan“. De NRA heeft zich voorbereid op ernstige aanvallen voor de komende vier jaar en vreest dat het recht om wapens te bezitten op het spel staat.

China is geïnfiltreerd in de westerse wereld – koopt de superrijken om

  Donkere eeuwen van wetenschap: topdokter ontslagen na het in twijfel trekken van lockdowns
Vorig artikelNeurologische aanvallen na Coronavaccinatie
Volgend artikelTwitter’s aandelen storten in na verbanning Trump – concurrent stijgt dramatisch
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Onvanwille dat links facisme nieuw is zal linkse racisme net zoals vroeger als ‘normaal’ beschouwd worden door de overmacht van links en ooit zullen ze net als vroeger de prijs daarvoor betalen want denk maar niet dat Trump opgeefd want alleen linksen zijn opgevers/losers/zwakkelingen die opgeven…
  GO TRUMP!!!

 2. Dat heb ik ook al voorspeld. Biden krijgt in zijn eerste jaar een hartaanval of wordt dood geschoten. Harris volgt hem op en een burgeroorlog begint. Je kan verder zien hoe bang ze zijn die linkse hufters. Een impeachment om te zorgen dat hij nooit meer president kan worden. Alsof die geïnfiltreerde linkse republikeinen dat zouden toelaten. En in eerste instantie de reden dat Pelosi bang was dat Trump de raketten zou afvuren. Alsof hij dat kan. Hij kan opdracht geven maar de personen die daadwerkelijk op de knop drukken is hij niet bij. Maar het geeft aan hoe paranoia ze zijn. Dat was Stalin ook en je hebt kunnen zien wat dat met zijn volk heeft gedaan. Een grotere massamoordenaar dan Hitler.

 3. Well, it is too late to react. The democrate voters will have to fight a civil war. After centuries they can repeat the Civil War. Conqeur and divide!

 4. “THE MYSTERY OF THE VESICA PISCIS”
  1) The joining of God and Goddess to create an offspring,
  2) A symbol for Jesus Christ, the Fish,
  3) In art a pointed oval used as an aureole in medieval sculpture and painting,
  4) The vagina of the female goddess,
  5) The basic motif in the Flower of Life,
  6) An overlay of the Tree of Life,
  7) The formative power of polygons,
  8) A geometrical description of square roots and harmonic proportions.
  9) A source of immense power and energy.
  Seattle Space Needle New Year’s DECODED & the Pentagram Corp.
  https://youtu.be/gP7J81rYOX8 decode

 5. Seattle “Spaceneedle”- CGI Illuminati Light Show- New Years Eve “Kundalini” Celebration
  https://youtu.be/Dwg3pRudlp0 moet je deze even laten inwerken !

  12. abdan Strong’s Concordance
  abdan: destruction
  Original Word: אַבְדָן
  Part of Speech: Noun Masculine
  Transliteration: abdan
  Phonetic Spelling: (ab-dawn’)
  Definition: destruction
  NAS Exhaustive Concordance
  Word Origin
  from abad
  Definition
  destruction
  NASB Translation
  destroying (1), destruction (1). niet goed Bert

 6. Majestic 12 is een verondersteld Amerikaans geheim genootschap bestaande uit hooggeplaatste legerleiders, regeringsmedewerkers en wetenschappers,
  erger kan niet !

 7. Het laatste wat we mogen denken is dat de Democraten bezorgd zijn om, ik citeer uit de tekst :
  ” zwarten, Latijns-Amerikanen, Aziaten, inheemse Amerikanen en vrouwen. ” . Het gaat hier gewoon om het gebruiken van bepaalde soorten & minderheden als wapen tegen de blanken, die nu omschreven worden als “Republikeinen”. Dit is een wapen zo oud als de straat. Lenin paste dit ook al toe op grote schaal. Dit zijn dan ook typische communistische praktijken. Ik begrijp dan ook niet waarom het fascisme & nazisme hier worden bij gesleurd. Van belang is wel : wie gaat er schuil achter de communistische Democraten ? Een typisch Orwelliaanse term. Het antwoord volgt op de vraag : Wie wil er de blanke goyim vernietigen in Noord Amerika en Europa ?

  • Ik denk ook dat deze keer de Atari joden er bij waren betrokken.
   Hou ook de Nintendo joden in de gaten.
   Die willen het hele internet overnemen/ veranderen in soort 1 game.
   Zodat we de hele dag niks anders meer doen dan games spelen, en verder nergens meer over nadenken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in