De linkse racisten van Black Lives Matter en Antifa vieren de moord op Trump-supportster Ashli Babbitt, 35 jaar oud, die vorige week door een agent in het Capitool point-blank met een nekschot werd doodgeschoten. Tijdens een demonstratie tegen Donald Trump in San Diego dit weekend, hielden ze ook een Make America Great Again-pet met een kogelgat in de voorkant omhoog, aldus Ruptly.

Tijdens de zogenaamde bestorming van het Capitool afgelopen woensdag, werd Ashli Babbitt, 35 jaar, in het gebouw door een agent doodgeschoten.

Babbitt was een aanhangster van Donald Trump en een militaire veteraan die onder andere in Afghanistan en Irak heeft gediend. Ze werkte 14 jaar in het leger.

Ze werd werd met een nekschot geliquideerd toen ze in het congresgebouw op de richel van een raam klom.


In de video is een luide knal te horen en valt Babbitt op de grond. Ze overleed kort daarop aan haar verwondingen.

De politieautoriteit heeft het incident bevestigd en de agent die de 35-jarige vrouw heeft vermoord is op tijdelijk verlof geplaatst, maar is nog niet publiekelijk geïdentificeerd.

Tijdens een Black Lives Matter-demonstratie in San Diego, Californië op zaterdag, werd de moord op Ashli Babbitt gevierd.

“Ashli Babbitt verdiende het”, leest een van de borden. “Geen gerechtigheid, geen vrede”, leest een ander bord.

De demonstranten hielden ook een Donald Trump-pet omhoog met een kogelgat in de  voorkant.

“Black lives matter! Fuck Donald Trump!”, schreeuwen de chaoten.

Trump-supportster point-blank met nekschot door Capitool-agent geëxecuteerd 

  Trump aangemaand tot het veroordelen van blanke macht - reactie: "Iemand moet iets doen aan Antifa"
Vorig artikelJon Voight tart Hollywood en prijst Trump na Capitool onrusten – “Het is nog niet voorbij”
Volgend artikelNeurologische aanvallen na Coronavaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. BLM: “Ze verdiende het”
  Redenerend vanuit de geest van mensen die een ordinaire misdadiger in een gouden kist begraven alsof het een koning is klopt dit. Niets meer aan te doen, niet mee in discussie gaan maar ze een enkeltje inrichting geven en de sleutel weggooien.

  • Ik heb ze persoonlijk zien veranderen in blanken haters na dat hele zwarte pieten gezeik.
   Waar ze voorheen nooit geen enkele moeite mee hadden of zelf nog gespeeld hebben.
   Ja, dan roep je het ook wel een beetje over jezelf af dat mensen je anders gaan bekijken.

 2. Het hele systeem (en de samenleving) is er op ingesteld om je in een bepaalde rol te manouvreren. En als je die rol eenmaal aangenomen hebt, of je nu wil of niet, dan ben je de controlle kwijt, dan leef je niet meer maar dan wordt je geleefd.
  Het is een systeem om je te vertwijfelen, te misleiden, en te corrumperen. Je herkent ze vooral aan uitspraken zoals:”we hebben toch een afspraak; als jij eens wist; we hebben het je toch al honderd maal verteld; zie je nu wel hoe je bent; als je niet meewerkt, dan… ; etc etc etc. En houdt het hele misdadige gedachtengoed in stand en rechtvaardigd het. Als je ervoor kiest om onafhankelijk, gelukkig en gezond te zijn en naar hartelust je geluk na te streven, dan is het erg raadzaam om dit soort van toxische personen te mijden als de pest!

 3. Dit soort van reacties die de intentie hebben om je te vertwijfelen, te misleiden en te corrumperen, zoals bij. :” we hebben toch een afspraak; als jij eens wist; het is toch voor je eigen bestwil; etc etc. worden ook wel” paranoide angstneurotische affecten” genoemd, en geven te kennen dat het sinistere individu bewust is van zijn kwade intenties om je voor zijn kar te binden en je leven te ruïneren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in