Screenshots YT

De woede van de bevolking tegen de vertegenwoordigers van zinloze EU-elites en uitvoerders van de Grote Reset neemt niet af… Dit meldt nos.nl:

Langs de route van de Glazen Koets tussen Paleis Noordeinde en de Koninklijke Schouwburg stonden op meerdere plekken groepjes mensen met omgekeerde vlaggen. Ook klonk er boegeroep en werd er op fluitjes geblazen toen de koets met Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Amalia langsreed.

Hier is de NOS-videolink

Arrestaties voor “belediging”

De politie arresteerde in totaal vijf mensen, onder andere wegens belediging – en dat in een van de ogenschijnlijk meest liberale landen van de EU. Dergelijke wetten doen denken aan de Thaise omstandigheden. Eén persoon werd gearresteerd omdat hij weigerde een stok te overhandigen waaraan een protestvlag was bevestigd.

Ook binnen en buiten het gebouw van de Raad van State waren mensen met omgekeerde vlaggen te zien. De protesten gingen daarna door, op de terugweg naar Paleis Noordeinde. De koning werd veelvuldig een “verrader” genoemd, terwijl prinses Beatrix, die was opgestaan om de koets te zien, zwaaide.

Gejuich werd overstemt door rumoer

De protesten waren zo luid dat gejuich en door aanwezige kinderen en binnengehaalde royalisten overstemd werd

Opvolging van de boerenprotesten

Vooral boeren uitten hun woede over de geplande milieuvoorschriften van de overheid. Politieke waarnemers zien de protesten als een ernstig waarschuwingssignaal: want zoiets was nog nooit eerder voorgekomen.

Traditiespektakel zonder betekenis

Zoals elk jaar opent de Nederlandse koning Willem-Alexander het parlementaire jaar met de Troonrede. Ook zijn oudste dochter, prinses van Oranje, was voor het eerst aanwezig op 18-jarige leeftijd.

  De politieke klasse van Europa: Zij zijn als herten gevangen in de koplampen van een tegemoetkomend snel voertuig

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Schokkende video: Nederlandse staatsgangsters gebruiken “graai en grijp” tactiek tegen boeren die protesteren tegen Grote ResetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGame changer in Oekraïne referenda
Volgend artikelPoetin beveelt mobilisatie – 300.000 opgeroepen: “Het doel is de Donbas te bevrijden” – UPDATE
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

65 REACTIES

 1. Het was toch 1 groots machtsvertoon in Den Haag. Zoveel agenten in 1 stad als vandaag. Niet normaal meer!! Er stonden 15 vrouwen in de leeftijd van 50 tot 70 te praten. https://www.facebook.com/100003118044261/videos/1067289227308103/ En werden ingesloten door agenten, dat ze daar niet mochten staan te demonstreren. En dat ze achter een hek moesten gaan staan, waarom ? Nog geen 15 minuten later stonden er 25 politie en ME Bussen, om over te gaan op arrestatie ???
  Huh Wat. Als dat geen machtsvertoon politiestaat is. En zo zijn er veel meer opstootjes geweest, https://fb.watch/fFT2x_ftPU/ die met heeel veeel politie macht de kop in werd gedrukt !! Ze moeten zich kapot schamen daar in politiek Den Haag (rutte en kaag) dat zijn de grote WEF hoeren landverraders van topnazie klaus schwab, KOTS !! Zijn maken Nederland helemaal kapot. Maar het tij gaat keren, kijken wie zich dan opgejaagd gaat voelen. Het Volk is jullie nazies meer dan zat. Landverraders…

  • Precies! Het land is van ons en niet van de politiek. We moeten ze kwijt en levenslang in de gevangenis zetten of verbannen naar een streng moslimland.Op straffe des dood als ze ooit nog in europa komen.

 2. Je kunt nu toch goed zien wie er bedoelt wordt met nutteloze vreters.
  Precies de koningshuizen. In heel Europa.
  En zij weten het.
  Engelands King- (dom) is al gevallen.
  De rest volgt braaf..
  Vaarwel prinsessen op de erwt.

 3. Wat een verontwaardiging zichzelf kronende familie. Ze mogen blij zijn dat ze niet in Roemenie geleefd hebben.

  Het proces van de-conditionering is begonnen. De keizer draagt geen kleren.

  • Burgermeesters en parlementsleden krijgen er 2000 ron bij (500 euro) want brood is zo duur.
   600 parlementsleden; in parlementgebouw, bordelen keukens, garages en nog meer….

  • Ja maar als het zo door gaat zal dit hier ook gaan gebeuren en ik weet wel wat muren waar wij ze met wel per keer honderd van die personen tegelijk kunnen afschieten .

 4. Bloedzuigers zijn het, allemaal met hoog nazi gehalte in hun bloedlijnen en sowieso van duitse bloede, hele Winsor kliek in GB ook…Zwarte Adel.. Het is klaar met die satanische poppenkast…Ontmantelen en wel direct…En boete doen voor hun misdaden en verkwanseling belastinggelden…En die Maxima het koninklijke WEF pronkstuk ook optyfen naar een beiers dorpje tegen de bergen in Argentinië…De vuilakken hebben allemaal hun naam veranderd door de tijd heen maar zijn gewoon beschermde misdadigers.

  • De zwarte adel & hun handlangers weten reeds lang dat hun tijd erop zit en zullen – in onze optiek – strijden tot op het laatste moment tegen beter weten in. WEF-schoothondje Màx heeft niet voor niets in haar geboorteland nabij Bariloche een bescheiden horeca-imperium opgezet inclusief B&B’s van onze centen, als ze uit hun paleizen zijn verjaagd en hebben weten te ontkomen aan de guillotine.

   • De moeder van de Zweedse vorst Carl XVI Gustav (1946) Sybilla (1908 – 1972) is ook een Van Saksen Coburg en Gotha. Haar vader Carl Eduard (1884 – 1954) was tijdens WOII (en daarvoor al) hardstikke fout en is volkomen platzak gestorven.

  • Geloof mij nou maar met al die vieze grijze mannetjes van het WEF zal ze aan piemel wel genoeg ontvangen , nogmaals let op jullie kinderen vandaag is het pedofielen dag.

 5. Duidelijk een aanfluiting waard .
  Ik moest mijn wenkbrauwen van de vloer oprapen toen ik die wanstaltelijk vertoon van die glazen koets zag . Die smalende kop van Rutte en Kaag en de vertrutte mokkels met oranje hoofddeksels ff een natte krijgen want we zijn in beeld .
  Ben er klaar mee .
  Mischien de oude kreet (STENEN) weer uit de kast halen 🤨

  • Nu nog rechters vinden die de wet wel uitvoeren , ik vrees het ergste maar ik steun Geert en zal dat blijven doen tot mijn dood voor wat moet ik bang zijn, zeker niet voor Geert Wilders hij is geen moordenaar en hij houd van zijn land.
   En laten wij eerlijk zijn het tuig wat zich kabinet noemt er is geen enkele club die het slechter als deze idioot Rutte doen.

 6. Wat ik kwijt wil .
  Heb net de APB22 gekeken .
  Wilders vlamde op een prima manier .
  De huilie huilie club Patternote Seegers Azarkan Heerma kwamen met tenen krommende tegengas .
  Zo doorzichtig met niets .
  Hermans kwam ook ff langs .
  Vak K stond met mombakkus gedoe elkaar te vingeren .
  Ik ben na Wilders ff afgehaakt en zeg nogmaals wat een prima inhoudelijk betoog van hem .
  Ben idd zo zat van de huidige politiek gezwets ook dat gelul van Azarkan .. ja mensen hebben buiten geslapen en een baby van 3mnd overleden erg heee ? Man zou ff op ! Zum Kotzen!!
  Hoeveel echte nederlanders bivakkeren nu op straat die alles verloren zijn door de ongein van dit KLOTE kabinet ?> de uitsluiting van complete volkstammen de ware nederlander onze ouderen kapot gespoten en vergaan in isolement .. ten gunste van doorgelagen woke shit en uitvoering van wef propaganda.. Hij heeft gelijk eigen volk eerst . Ik steun de aanklacht misdrijf tegen het nederlandse volk !

  • Deze mensen hebben hier niets verloren en wat die baby betreft dat zijn ze zelf schuld en moeten voor het tribunaal in Den Haag koene te staan want er was geen enkele aanwijzing om angst te hebben en daardoor is dit kind door hun schuld overleden.

   • @ jcoolen.
    Het zootje dat onder de noemer “vluchteling” hier binnen schuifelt is zo gemeen als de pest, ze liegen en bedriegen “alles aan elkaar” om maar te kunnen mee vreten uit de door u én mij gevulde potten.
    En ja, dat dode kind, das wel triest natuurlijk, maar ik schat dat “vluchtelingen” zó laag en smerig in dat ik ze ervan verdenk dat ze dat AZC in Ter Apel zijn binnengedrongen mét dat dode kind om na ontdekking de “zielenpiet” te kunnen uithangen.
    Ik vertrouw er helemaal niks van.

 7. Diep triest dat het nu zo overduidelijk is dan Willem de Overbodige zich verlaagd heeft om te buigen voor Swab. Zijn toespraak van doorregen met het Swabistisch geluid. Marxima, de Globaliste, zat er wat ongemakkelijk bij, zou ze door hebben dat wij, het stomme klootjes volk, haar door hebben? Elke keer als ik dat nutteloze Schwab dienende lage Duitse adel volkje zie moet ik denken aan Juliana, Willem’s grootmoeder. Juliana was een koppige vrouw, misschien niet al te slim, maar eerlijk als goud. Als ze ergens tegen was of het verkeerd vond liet ze het echt wel merken. Zo heeft ze een keer geweigerd het vliegtuig uit te komen en hebben haar begeleidende ministers nog wat moeten praten om haar het vliegtuig uit te krijgen. Een toespraak voor de VN stond haar ook niet aan, dus zonder verder wat te zeggen hield ze haar eigen toespraak. Men was verbijstert. Willem was altijd gek op zijn grootmoeder en stond achter haar meningen. Zou hij nog wel eens aan haar denken? Zou hij zich zo langzamerhand niet schamen, ons land verkwanselen en verraden aan Schwab en de WEF? Want dat is nu wel heel erg duidelijk. Blijkbaar durft hij niet tegen zijn vrouw in te gaan, de overtuigd en totaal in de zak van Schwab zittende, Maxima.

 8. De Deense kroonprins Frederik (1968) verblijft momenteel in New York voor de 77ste algemene vergadering van de Verenigde Naties en deze WEF-adept deed zich tijdens een besloten bijeenkomst te goed aan gehaktballen met eiwit van krekels en witte chocolade met insecten, ja echt waar.

 9. Wilders dien een klacht in tegen kabinet.
  Zal wel geen veroordeling worden; D66 recheters en zo….

  En dan hoorde je zo’n super oetlul als Seegers; wat een debiel!
  —————–
  maar deze demo was veel te zwak; pas als de straat klinkers gaat missen….

 10. Off topic een vraagje.
  Ik heb deze week enkele malen enkele paar grijze (en vandaag was daar een zwarte bij) auto’s gezien met zwaailichten en sirene. Ze reden achter elkaar, wisselden snel van baan en negeerden stoplichten om snel vooruit te komen. Ging te snel om nummerborden te onderscheiden. Wie heeft die ook wel gezien? Wie weet wie dat zijn? Romeo’s? Buitenlandse in NL gedropte agenten met buitengewone volmachten?

  • @ Klien.
   Het zou kunnen dat het een paar lui van een arrestatie- óf observatie-team zijn, dat gajes rijdt in onopvallende auto’s en indien zij ergens snel moeten zijn, dan plakken ze een los zwaailicht op ’t dak, de auto’s zijn voorzien van een politie-sirene, in ieder geval die van een arrestatie-team.

   • @karton. Ja los blauw zwaailicht klopt. Ergens ooit gelezen over de EU politie die onaantasbaar is in andere dan hun eigen land. Dat kwam bij me naar boven toen ik dat tafereel gade sloeg.
    Maar zal wel een keer duidelijk worden wat het was/is.
    Dank voor je reactie.

  • “Amalia” was in een hoorspel begin jaren 60 een sprekende kip.

   In dit geval zou een luid knorrend varken meer van toepassing zijn.

 11. “In de tijd dat de dieren nog spraken” waren er koningen, koninginnen, prinsen, princesseboonjes, kabouters, feeën, heksen, reuzen, eenhoorns etc. NU zijn er in beschaafde landen, die de duistere Middeleeuwen toch zijn ontgroeid, democratisch verkozen Presidenten ! Een Monarchie hoort thuis in Bokrijk tussen de tondeldoos en de ossewagen.

 12. Laten we nu eens hier, bij FN eens iets nieuws doen.

  Ik stel voor dat we een enquette houden.

  refererend op de grondwet, het aftreden van de Oranjes eisen, in beslagneming van hun goederen en gelden, en ze laten genieten op WEF stijl; in de bijstand; arm , maar gelukkig.
  En, in dezelfde enquette, steun aan Wilders om het kabinet veroordeeld te krijgen.

  Als eenieder nu eens zorgt voor 5 stemmers; en die 5 ook weer zogen voor 5, en die…..
  dan kunnen we de linkse valse honden eruit trappen.

 13. Wie nu nog geloofd in links en rechts
  heeft niet goed opgelet.
  We hebben geen volksvertegenwoordigers ze zweren
  allemaal TROUW aan de Koning!
  En die ondersteunt Agenda 2030
  SDG doelen/W.E.F..

  • Dat is een slimme! En dat gecombineerd met “de gratie Gods” wat niet te bewijzen is, hebben we dus een regering en instanties die hun werk niet kunnen en mogen doen. Soort van valse vlag operaties dus….

 14. De wieg waar je geboren bent kun je niet kiezen, wel de levensweg die je daarna volgt….zodra het zelfbewust zijn is ingedaald.

  Ik ben tegen het principe koningshuis en titel door vererving, dat is absurd. Ieder heeft in dit leven zijn of haar meerwaarde te bewijzen, respect is geen ding wat je kunt aantrekken of bij geboorte omgehangen krijgen omdat je toevallig van iemand afstamt of veel geld hebt….absurd.

  Dat gezegd hebbende, ik zou zo iemand als Willem of zijn kinderen niet uitschelden, op een of andere manier is dat onrecht. Het is deels hun lot onder druk in hun leven opgelegd….en losbreken van een traditie is zwaar….De echte boosdoeners lopen met een smerige grijns te poseren voor de fotograven om vervolgens vol verontwaardiging de 2e kamer uit te lopen….klagen over persoonlijke aanvallen maar ik geloof dat ze Pim Fortuyn zijn vergeten…was het niet Paulus Rosenmoller van Groen Terreur Links die hem de ter dood veroordeling toebedacht? Hij vreet er goed van over andermans lijk en het vernederen van miljoenen landgenoten….

  … en Wilders word ook regelmatig van alles genoemd en zelfs tot Poetin vriend gebombardeerd, wat hetzelfde inhoud op dit moment als landverrader…..over smerig spionnenwerk gesproken…

  Waar blijf je dan met je gelijke rechten en respect….twee maten meten maakt scheve bouwvallige huizen.

  We leven in een land en onder een regering en ambtenaren apparaat waar recht niets maar dan ook niets met rechtvaardigheid te maken heeft en respect iets is dat te pas en te onpas word geroepen maar het begrip heeft geen wortel geschoten bij hen die het eisen…respect is een ding van geven en krijgen, niet van eisen en met geweld proberen het af te dwingen.

  Dat soort “respect” heeft een andere naam ……

 15. Nou als je dit leest, dan worden de Groningse Gasvelden voorlopig niet gestopt.
  En ik dacht dat ze er alleen “onwaardig bevonden mensen, gehandicapten” er heen zouden deporteren.
  Misschien worden we wel gedeporteerd met de Gouden Koest.
  Want de Oranje’s zijn ongetwijfeld Milieu bewust!
  (Er moet toch wat blijven om afgeknald te worden en wat niet terug schiet!)

 16. Precies! Het land is van ons en niet van de politiek. We moeten ze kwijt en levenslang in de gevangenis zetten of verbannen naar een streng moslimland.Op straffe des dood als ze ooit nog in europa komen.

 17. Zal wel prettig zijn als dat schorem wordt opgesloten voor de rest van hun leven en dan maar hopen dat daar mensen voor terug komen die het goed op hebben met de bevolking

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in