Het leven van mijn prachtige moeder is gisteren ontnomen door de COVID BOOSTER SHOT!” schreef de nabestaande dochter op sociale media, en voegde eraan toe: “Ze viel dood neer voordat ze de vloer raakte in Shoppers Drug Mart!!!!!”

Een vrouw is ingestort en overleden enkele momenten nadat ze een Covid injectie had gekregen in een plaatselijke apotheek in Saskatoon, Canada, bericht Adan Salazar.

Volgens berichten op social media van de dochter van de vrouw overleed haar moeder Carol Pearce, die werd omschreven als “kerngezond” en “zonder medische problemen”, op woensdag 14 september in de Shoppers Drug Mart binnen enkele minuten nadat ze haar dochter een sms had gestuurd dat ze de injectie had gekregen.

“Het leven van mijn prachtige moeder is gisteren ontnomen door de COVID BOOSTER SHOT!” schreef dochter Stephanie Foster vorige week op Facebook.

“Ze was gelukkig en perfect gezond! Gisterenochtend bracht ze tot aan haar afspraaktijd bij mij thuis door. Ze vertrok blij en energiek naar haar afspraak!”

In screenshots van een sms-gesprek dat ze met haar moeder had gehad in de aanloop naar het moment dat ze stierf, stond in een van de laatste sms’jes van haar moeder dat ze “de 15 minuten aan het wachten was”, samen met een gapende emoji gevolgd door “lol”.

“Mijn moeder sms’te me direct nadat ze de injectie had gekregen om me te laten weten dat ze de 15 minuten wachtte en ik sms’te haar terug. Het was vlak daarna dat ze zeggen ‘ze dood neerviel voordat ze de vloer raakte’ in shoppers drug mart!!!!! Dat is wat de doktoren ons hebben verteld.”

Op Facebook geplaatste foto’s laten zien dat iemand buiten de Shoppers Drug Mart, waar de dood plaatsvond, een gedenkteken voor Pearce heeft opgezet.

  Onderzoekers: Prik doodt minstens 5 keer meer dan Covid, dus waarom vaccineren we kinderen?

In een recente video, opgenomen in Shoppers, vroeg een klant een apotheker naar de bijwerkingen van het Covid-vaccin, maar de apotheker vertelde de klant niet dat er vorige week op deze locatie een vrouw was overleden.

Infowars heeft contact opgenomen met de Shoppers Drug Mart locatie in kwestie, maar twee verschillende medewerkers zeiden dat ze geen commentaar konden geven op de kwestie, waarbij de tweede medewerker tijdens de communicatie snel de telefoon ophing.

In een verklaring aan Infowars liet Loblaw Companies, het moederbedrijf van Shoppers, weten dat ze “heel graag willen zorgen dat er accurate informatie naar buiten komt, maar we kunnen vanwege de privacy geen informatie geven” en verwees ons door naar de Saskatchewan Health Authority en het Ministerie van Volksgezondheid voor verder commentaar.

In antwoord op ons verzoek om commentaar vertelde de Saskatchewan Health Authority ons dat als een patiënt een bijwerking van een vaccin ondervindt “immuniserend personeel en artsen een wettelijke verplichting hebben om de gebeurtenis te melden aan de medische gezondheidsofficier”, en zij verwees ons naar de website van de provincie voor “Reporting Adverse Events Following Immunization (AEFIs)“.

“Op 11 september waren er nul sterfgevallen als gevolg van immunisatie gemeld in Saskatchewan,” zei het Saskatchewan Ministerie van Gezondheid in hun verklaring.

  Trump bejubelt opnieuw de COVID prikken, zegt dat ze ""een van de grootste prestaties van de mensheid zijn"

“De lijkschouwer van Saskatchewan heeft dit geval onderzocht en vastgesteld dat de persoon een natuurlijke dood is gestorven.”

“In het geval van een reactie op een vaccin, worden inwoners geadviseerd om met hun primaire zorgverlener te spreken of in noodgevallen 9-1-1 te bellen”, aldus het ministerie.

Mevrouw Foster reageerde niet onmiddellijk op het verzoek van Infowars om commentaar.

Een GoFundMe die donaties zoekt voor de begrafenis van Pearce heeft tot nu toe 700 dollar opgeleverd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vladimir Zelenko – Het Vaccin Doodsrapport “Wij zijn getuige van de grootste georganiseerde massamoord in de geschiedenis”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin beveelt mobilisatie – 300.000 opgeroepen: “Het doel is de Donbas te bevrijden” – UPDATE
Volgend artikelDit is Poetins gedeeltelijke mobilisatie in bewoording
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. In sommige plaatsen in de USA worden de injecties verstrekt door winkel personeel ( Drogisterijen, Wall mart’s etc) Een verkeer gegeven prik, bv rechtstreeks in de ader of met een piepklein belletje lucht kan inderdaad een snelle dood veroorzaken. Ook hier in Nederland begon men horeca personeel in te zetten. Het is niet voor niets dat verpleegsters een gedegen opleiding krijgen om te injecteren. Niemand weet nu plotseling van iets, mevrouw is een natuurlijke dood gestorven, natuurlijk, ze zijn doodsbang voor advocaten en aangeklaagd worden voor schadevergoeding. Ik heb er geen medelijden mee, als je dan toch met alle geweld die prik wil, laat hem dat zetten door off. medisch personeel. Speel niet met je leven.

 2. Waarom laten mensen zich injecteren met een goedje waarvan de ingrediënten militair classified zijn? Het is bedoeld als langzame euthanasie prik…De vele klappers die we tot nu toe zien aan hart en tia’s zijn slechts bijwerkingen waar ze (de globalistische duivels) zelf geen rekening mee hadden gehouden en op moesten anticiperen in media door censuur en waanzinnige afleidingen. Het ergste komt helaas nog..Volledig auto-immuunsysteem falen….Men zal straks sterven aan de griep, longontstekingen, bacteriële infecties en turbo kankers…En om hier van af te leiden brengen ze ons oorlog, energiecrisis,honger en armoede om het zo te verbloemen…..Embrace….

  • Op een druk toeristisch Waddeneiland zijn sinds begin 2020 in totaal vier mensen als coronadode opgetekend.
   Binnen de afgelopen vijftien maanden zijn er ook zes echtparen overleden! Allemaal boven de zeventig. Het vaccinatiepercentage van die leeftijdsgroep was daar hoger dan 94%. Volgens de website van de overheid.
   Zoveel dode echtparen! Zo kort na elkaar! Zo plotseling. Wat daar nooit voorkwam.
   Het is interessant om zo’n eiland in de gaten te houden. Een afgebakend gebied.

  • Ik heb medelijden met die canadezen.Ze worden verplicht van hun president om zich te laten prikken.Ik wil niet dat iemand lijd.Alles wat je een ander toewenst ,krijg je zelf. De duivel gaat rond als een briesende leeuw ,op zoek naar iemand om te verslinden.

   • Je hoeft geen medelijden te hebben met de Canadezen. Ze doen het zelf. Heb je ze wel eens horen praten over ongevaccineerden? Ze zouden ze het liefst afmaken. Wat daar ook al gebeurt eigenlijk. Via gesubsidieerde euthanasie.
    Maar inderdaad, hopen dat iemand lijdt heeft weinig zin, moet je niet willen. Al was het maar om onmenselijkheid ver weg te houden.

 3. https://t.me/Corona_Ausschuss/866
  Viviane Fischer nimmt Stellung zu den Vorgängen im Corona Ausschuss, nachdem sich über Wochen hinziehende Versuche einer gütlichen Einigung gescheitert sind.

  Viviane Fischer geeft commentaar op wat er in de Coronacommissie gebeurt nadat wekenlange pogingen om tot een minnelijke schikking te komen zijn mislukt.

  @VegtDoor
  Net de verklaring van Fuellmich geluisterd. Daarin zegt hij alleen verder te gaan zonder Vivianne Fisher en Wolfgang Wodarg en 50% van de gelden zouden zijn deel zijn. Ik heb geen inhoudelijke verklaring gehoord (wilde niet in detail treden) op de aantijgingen van Vivianne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in