De Nederlandse autoriteiten zijn begonnen met “graai en grijp” tegen boeren die protesteren tegen het plan van de regering om het stikstofgehalte te verminderen, nu de massale opstand tegen de “Grote Reset” steeds sneller gaat, schrijft Infowars.com.

Op een schokkende video uit Amsterdam is te zien hoe de regering steeds harder optreedt tegen verontwaardigde boeren die zich verzetten tegen haar pogingen om vee en landbouwgrond uit te roeien, waarbij gemaskerde regeringsgangsters demonstranten in politiebusjes sleuren

Op andere video’s zijn woedende demonstranten te zien die deze kidnapploegen, lokaal bekend als “Romeo’s”, verjagen.

De Nederlandse regering heeft de opdracht gegeven om de stikstofuitstoot tegen 2030 met 50% te verminderen, overeenkomstig de Grote Reset van het Wereld Economisch Forum (WEF), en beweert dat de veestapel verantwoordelijk is voor 40% van de stikstofuitstoot in het land.

Door het mandaat zou tot een derde van de veehouders worden opgeheven, wat zou leiden tot een ineenstorting van de landbouw en de voedselproductie in het gebied, te midden van voedsel- en energietekorten als gevolg van de sancties van de EU en de NAVO tegen Rusland.

  De Top 10 van de griezeligste en meest dystopische dingen die door het Wereld Economisch Forum (WEF) gepushed worden

Dit beleid van mestvermindering van Nederland en het nu ineenstortende Sri Lanka vloeit voort uit de “Agenda 2030” van de Verenigde Naties, de Duurzame Ontwikkelingsdoelen, en de partners daarvan bij het WEF.

De boeren begonnen eerder deze zomer vreedzaam te protesteren tegen het Grote Reset-beleid van hun regering, en mobiliseerden hun tractoren en landbouwwerktuigen als onderdeel van hun demonstraties.

De politie reageerde met massa-arrestaties en schoot zelfs op de vreedzame demonstranten, maar de protesten hebben zich alleen maar uitgebreid naar Spanje, Italië, Polen en Duitsland, nu hun respectieve regeringen ook begonnen zijn met de uitvoering van een beleid om de stikstofuitstoot te verminderen.

De Nederlandse minister van Landbouw Henk Staghouwer is dinsdag plotseling afgetreden als gevolg van de wijdverspreide protesten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Opnieuw een door Bill Gates gefinancierde Picnic supermarkt in Nederland in brand gestokenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelInterview met de Zwitserse legerkolonel Jacques Baud, een goede samenvatting van de militaire situatie in Oekraïne
Volgend artikelEU will Energie-Lockdown – Von der Leyen: „Flatten the curve“
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Landverraders Net als de politie ze moeten zich dood schamen..

  Het bloed van hun eigen kinderen en familie kleeft aan hun vingers straks…

  Ze hebben niet eens door dat ze over een tijdje vervangen worden door drones en robothonden wat zullen ze dan een spijt hebben dat ze niet voor hun land hebben gevochten…

  Hun zielen zijn vervloekt…

  • Ik ben over justitie en rechtspraak uit gesproken politie zijn handlangers van de nazi regering Rutte, ik zag vanmiddag een klein stukje van VI waar Johan Derksen elke week voor wat onzin te vertellen 8000 euro ontvangt en dan wil ik het nog niet hebben over de steek penningen die hij van het WEF zal ontvangen zal hebben.
   Hij zij in die uitzending duidelijk dat er geen corona dode zijn door de giftspuit maar dat deze mensen door ouderdom en andere ziektes zijn gestorven en hij kreeg bijval van dat viswijf wat ook aan tafel zat maar waar zij is in afgestudeerd is mij even ontgaan maar pijpen kan ze wie de beste want over haar beft liep de sperma of slijm nog en ze had nog het lef ons wappies te noemen als ik haar tegen kom geeft ik haar een knieschop die vuile hoer. maar nu de vraag kinderen die sterven plots van 14 jaar en de vele sportmensen van nog geen dertig inmiddels twee honderd sterven naar dat zij de corona spuit hebben gehad dat waren ze maar even vergeten , dus mensen dat zijn hele foute mensen die daar zitten maar daar houden die schaapjes wel van gewone mensen afzeiken om maar in het goed boekje van hun leider Rutte te mogen staan.

 2. Ik zag ze na afloop zichzelf klaar maken voor de arrestatie. Eerst nog even een selfie en hoppa daar gingen ze het busje in richting de Dam. Ze wisten al precies wie ze er uit moesten trekken omdat diegene een hakenkruis op zijn demo bord zou hebben. Het was eerder een vreedzame demo.

 3. Wij zullen gedwongen worden om de wapens op te nemen tegen dat tuig dat zich politie noemt het hoef niet maar dan zal je op kort termijn een slaaf zijn van het WEF die niet door het volk gekozen zijn maar door hun macht en geld en corruptie ons op de knieën zullen krijgen, maar denk eraan Rutte jullie grote leider heeft alle touwtjes hier in handen en zal jullie met zijn touwtjes jullie opknopen als u niet gehoorzaamd pas op het is een VVD er die er niet zijn voor ons maar voor de macht en het geld maar dat zal jullie worst zijn zolang als je iets krijgen om te eten dan zijn jullie willige schaapjes ……. DE DOOD IS KORDTER BIJ DAN JULLIE DENKEN.

 4. Kijk al die mietjes alleen beetje blerren en filmen met hun tyfustelefoontjes. Nooit gesnapt dat een meerderheid zich laat intimideren door een kleine minderheid. Mietjes. Allemaal mietjes. Verdienen wat ze krijgen.

  • Ze denken nog steeds dat met de ‘bloemetjes en de bijtjes’ en wat mediteren de ellende wel overwaait. Wat doen die demonstranten ook in Amsterdam? Het gespuis zit op het Binnenhof, leegtrekken die hap! Ik begrijp ook niet waarom het publiek dat staatstuig niet een kopje kleiner maakt. Maar goed, ze waren weer een gezellig dagje uit en ‘in verbinding met elkaar’. Dat ze misschien tijdens de winter in de kou zitten en mogelijk niet meer te eten hebben deert ze dan ook niet. Ze hadden gelukkig weer een feestje op de Dam om in elkaar geknuppeld te worden, aangewakkerd door een paar ‘dominees’ die speeches kwamen verkopen. Wat een dom volk!

   • Dat snap ik ook niet. Tijd om een keertje naar het Binnenhof te gaan met enkele minimaal tienduizenden, het liefst enkele honderdduizenden en daar die hele toko over te nemen. En elke politie en ME mongool die het in zijn mongolenkop haalt om de verkeerde kant te kiezen even lekker heerlijk de tyfus slaan, moet toch niet zo moeilijk zijn met zoveel man? Dat hoeft maar 1 x in 1 land te werken, kunnen ze in de rest van de wereld zien hoe makkelijk het kan zijn en dan is het game over voor de hoerige tyfus elite.

    Ach ja, ik blijf lekker dromen. Moeten eerst nog heel veel meer mensen wakker worden en leren snappen dat vreedzaam demonstreren niet de oplossing is.

    • Ja toetsenbord helden, schreeuw maar en wat heb je zelf gedaan? Ik heb er ook gestaan en niemand riskeert een pak op zijn flikker. Meegemaakt thuis komen bont en blauw en gebroken arm? Het enige wat men kan doen is gewapend verzet en dat roep ik HIERBIJ NIET op. Ik adviseer alleen bij deze.

    • Wat een vage opmerkingen heeft u.

     Wat denkt u wel niet ??
     Dat iedereen zo stoer is als u?
     Dat mensen geen emoties hebben ?

     Weet u wel wat er allemaal op je af komt als je daar staat en die fascisten in actie ziet ? Ooit gehoord van shock?

     Iedereen gaat anders om met boosheid.. sommigen klappen dicht. Maar denkt u nou echt dat die de volgende keer er weer maar bij staan?

     WAAR ZIJN ALLE MOTORBENDES.. de zogenaamde GANGS die op pedo’s jagen… misschien moet u het eens in andere hoeken zoeken in plaats van de reguliere burgers die er voor ONZE stem staan !

     Want wij zaten achter onze pc… te typen….. hoe we het anders gedaan hadden dan zij….

     WAAR IS DE HARDE KERN ?
     Die in stadions zo graag hen stem en handel laten horen en zien ?

     WAAR ZIJN DE mensen die ECHT invloed kunnen uitoefenen ?
     Mensen met een bereik van miljoenen ?

     Celebraties bijv.. zo worden ze genoemd.. maar ik vier er niet veel aan…

     Zo lekker warm je bedje in..terwijl iemand anders getraumatiseerd in een politie cel vertoefd..in afwachting van zijn lot.

     Ga toch fietsen man….. pipo.

  • Ik ben het helaas ook nog met je eens en wat mij opvalt het zijn ook nog mensen van middelbare leeftijd en ouderen die opkomen voor onze vrijheid maar kennelijk genieten de schaapjes ervan, maar zij krijgen en dat zal niet meer LANG DUREN KLAPPEN VAN DE NAZIE POLITIE.

 5. Wij zijn te dom, we moeten gewoon den basse classe, het gepeupel, het krapuul,la racaille aanspreken om die klote flikken een toontje lager te laten zingen. Dat kan gefinancierd worden door een crowdfunding

 6. Walgelijke staatsterreur die door de media zo gespind wordt dat het gros altijd denkt dat het maar goed ij er zijn.

  Fuck de koning en zijn lakeien https://www.degratiegods.nl/

  Opstaan tegen de terreur, er zullen er steeds meer volgen die door krijgen wat er werkelijk speelt

 7. Een politieauto op zijn kant of dak kan niemand meer vervoeren of meenemen. Ook banden lek doet wonderen. Een dunne priem of scherpe stalen breinaald door de grille maakt het koelsysteem lek, enz.

  Met een grote groep potige mede demos rondom de auto of het busje en hop het ding op zijn kant en/of banden bewerken, etc.

  • Ben het eens dat vertel ik al maanden en wij hoeven gewoon personen uit te zoeken van de politiek die ons het leven zijn zuur aan het maken en dat kan simpel ze elke dag blijven achter volgen dan moet je eens zien hoe bang zij worden, ik heb gehoord Kaag werd bedreigd maar daarvoor is geen enkel bewijs van geleverd maar Wilders die wel alle duizenden bewijzen met politie heeft gedeeld daar hoor je dat tuig niet over wordt eens wakker.

 8. Die zgn romeo’s en die wespen die erbij staan zijn geen mensen. Dat gespuis is lager dan laag en heeft 0,0 gevoel. En daar delen wij onze zuurstof mee, bah.

  • Dit zijn vol gesnoven criminelen en krijgen straf vermindering als zij vreedzame burger lichamelijk letsel toe brengen en rechters sluiten hun ogen want zij vangen veel geld, wij hebben gezien dat Van Dissel ook 7500,000 euro heeft ontvangen op zijn rekening en de zelfde dag verdween daarvan 500.000 naar het buitenland.

 9. Doe zoals hen en neem uw duitse herder, pitbull of dergelijke mee naar de manifestatie waar zij geen controle over hebben. Plots zal de drempel voor hen heel wat hoger liggen om manifestanten aan te vallen . De dieren zijn onze vrienden : ).

 10. Ben niet zo’n voorstander van het concept Romeo. Zag dat voor het eerst in 2017 in Hong Kong. Vond het toen al knap dat ze tegenover zo’n grote menigte zo agressief durfden te doen. Met wat simpele sabotage technieken (vraag gerust hoe opa dat deed tegen loslopende Duitse bezetters), moet je toch vrij gemakkelijk het leven van zo’n romeootje zuur kunnen maken. Als je dan toch gaat protesteren leer die romeo’s het leuke liedje (zing met me mee): ‘Oh was ik maar, bij moeder thuis gebleven’. Zet dat hersencelletje van hen, wat er nog is overgebleven, aan het denken. Geef ze dat extra zetje om ze te doen overpeinzen een andere, leukere baan te nemen.

  • In ons land lopen wat idioten rond zij slaan ook hun vrouw en kinderen zij zijn helemaal door gesnoven je zal zo een viezerik maar naast je hebben wonen en daarom vind ik dat wij weten wie het zijn zodat wij ons tegen zulk idioten kunnen verdedigen ik ben ook voorstander dat wij een wapen moeten kunnen bezitten.

   • Ik vond het best schokkend dat ik onze wijkagente zo vrolijk rond zag meppen samen met de romeo’s. Ook die keer dat de romeo’s in hun politiebus werden teruggedreven en ik Lau met wapperende kleding en haartjes haar lusten zag botvieren op omstanders. Meid toch. Dat ze zo ver gezonken is. Daar zit sadisme achter.
    Dus Laura houdt van burgertjemeppen. Had ik nooit verwacht. Ik ken haar nog als wijkagent uit den Ham een paar jaar geleden toen ik daar ergens woonde.

  • Dat heb ik nergens gelezen, maar daarom reageerden die lui dus ook niet op Nederlandse taal.
   Wat in filmpjes wel hartstikke duidelijk was.

   Taalvermenging is ook iets waardoor de heersers van deze wereld altijd bezig kunnen blijven.
   In Friesland strijden sommigen voor behoud van oeroude taal.
   Vanuit de Randstad moet men zich bezig houden met nieuwe straattaal wat als virus door dit land raast.
   De reppertjes met hun geheimtaal. Vooral die drillreppertjes die allemaal in zwart en bivakmutsen gekleed zijn en dan ook nog eens met zulke drilla-woorden.

   Die Friezen zullen wel balen, dat er nog meer aandacht naar deze drillrap taal wordt geschonken vanuit overheid.

 11. Is het nou zo moeilijk om zelf ook een paar non-lethal wapen of vangtuig mee te nemen als je toch naar
  zo’n demonstratie gaat?

  Oh nee….laat maar. Sowieso 90% liep/loopt alleen maar mee voor de hip en showsjaal.
  Stumpers……ik blijf het zeggen en schrijven.
  Vele volwassen doen net alsof ze al jaren wakker zijn, en strijders zijn. Maar kunnen nog niet iets vertellen over de mexicaanse griep-complot of weet ik veel wat, wat ze niet eens van alternatieve media hoefden te krijgen als ze eigen verstand hadden.

  Waar waren al jullie eigen harde beïnvloedende acties?

  Graag de tweedeling houden…..

  • Hypocriete volwassen overlopers naar het anti-coronamaatregelen kamp…..ga terug.
   Wegwezen nsb-ers en neuzelaars. Jullie zijn veelal al geprikt.
   Harde actie extreme acties van jullie om het goed te maken, of anders wegblijven met jullie ‘alleen maar in optochten meelopen dagjes’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in