Foto Credit: Strategic Culture Foundation (Public Domain)

De Franse president Emmanuel Macron maakte deze week furore door te speculeren dat er wel eens NAVO-troepen in Oekraïne zouden kunnen worden ingezet. Wacht even. Dat zijn ze al meer dan tien jaar, daarom brak de oorlog in dat land twee jaar geleden uit, schrijft Strategic Culture Foundation.

Het was komisch – zo niet pathetisch – om te zien hoe de Franse leider uit de bocht vloog en met zijn grootheidswaan een stoer imago probeerde uit te stralen alsof hij Napoleon of De Gaulle was gereïncarneerd.

Macron stak zijn jongensachtige borst vooruit en verklaarde dat Rusland “de oorlog in Oekraïne niet mag winnen”; en hij suggereerde dat om die veronderstelde vreselijke uitkomst te voorkomen, Westerse soldaten hun marsorders zouden krijgen om zich in het conflict te mengen. (Let op de ongebreidelde arrogantie en hoe de logica van zulke valse beweringen niet eens in de verste verte wordt uitgelegd of gerechtvaardigd. Het is een totaal dictaat).

De Amerikaanse en Europese tegenhangers protesteerden echter onmiddellijk tegen Macrons praatjes en haastten zich om hun steun voor Macrons bereidheid om NAVO-bataljons in te zetten te ontkennen. Opmerkelijk is dat zelfs de gewoonlijk oorlogszuchtige Britten en Polen het Franse voorstel snel van tafel veegden.

De Duitse bondskanselier Olaf Scholz was er vooral op gebrand om Macrons holle gepraat over troepen van de hand te wijzen. Herr Scholz zei dat er geen NAVO of Duitse soldaten naar Oekraïne zouden gaan.

NAVO-chef Jens Stoltenberg – die normaal gesproken opgewonden raakt van het toezeggen van onbeperkte militaire hulp aan Oekraïne – verwierp ook publiekelijk Macrons idee over troepen die door de alliantie zouden worden uitgezonden om in Oekraïne te vechten.

Rusland waarschuwde op zijn beurt dat elke inzet van NAVO-troepen in Oekraïne onvermijdelijk zou betekenen dat de proxyoorlog zou uitgroeien tot een totale oorlog. In zijn State of the Nation toespraak deze week suggereerde de Russische president Vladimir Poetin dat het lot van dergelijke NAVO-missies zou eindigen als dat van het Derde Rijk en Napoleon. Poetin waarschuwde ook dat de escalatie van de directe betrokkenheid van de NAVO bij gevechten het risico in zich draagt van het uitlokken van een nucleaire vuurzee.

  Waarom haten Amerikanen Poetin?

Aan de ene kant werkte de door Macron ontstane commotie averechts op de Franse president. De terugslag van de afwijzingen van NAVO-bondgenoten heeft hem blootgesteld en voor schut gezet. Meer een kleine blikken generaal dan een stoere vent.

Aan de andere kant lijkt Macron nu misschien geïsoleerd, maar zijn overhaaste opmerkingen wijzen op de verontrustende dynamiek van escalatie door de NAVO sinds de door de CIA gesteunde coup in Kiev in 2014.

De NAVO heeft het neonazi-regime dat sinds 2014 in Kiev is geïnstalleerd, krachtig bewapend en getraind. Zelfs Jens Stoltenberg en andere NAVO-functionarissen hebben die betrokkenheid op de achtergrond openlijk toegegeven.

Door toe te geven dat de NAVO de afgelopen tien jaar in Oekraïne aanwezig is geweest, bevestigt dat ook de redenering van Rusland waarom het zich twee jaar geleden genoodzaakt zag om militair in te grijpen. Natuurlijk gaan de Westerse mogendheden en hun slaafse media nooit zover om dat toe te geven. Ze nemen liever een positie in van dubbeldenken en hypocrisie door te beweren dat de militaire actie van Rusland een “niet-uitgelokte agressie” was.

Macron mag dan voorlopig zijn neergeschoten en voor een bungelende clown zijn uitgemaakt. Maar zoals zo vaak in het verleden worden controversiële NAVO-ideeën naar voren gebracht en schijnbaar bij voorbaat verworpen, om later alsnog te worden aangenomen. Zoals Macron aangaf, waren Duitsland en andere NAVO-landen twee jaar geleden nog huiverig om militair materieel te sturen dat verder ging dan helmen en slaapzakken. Nu hebben deze zelfde entiteiten tanks en luchtafweerraketten naar het slagveld gestuurd en debatteren ze over het sturen van langeafstandswapens om diep in Russisch grondgebied toe te slaan.

De Amerikaanse president Joe Biden merkte ooit op dat het ondoenlijk was om gevechtsvliegtuigen aan Oekraïne te leveren “omdat dat het begin van de Derde Wereldoorlog zou betekenen”. Welnu, Biden heeft uiteindelijk ingestemd met de levering van F-16’s en zijn NAVO-nazaat Stoltenberg beweert dat deze gevechtsvliegtuigen kunnen worden gebruikt om diepe Russische doelen te raken.

Met andere woorden, Macrons ideeën over grondtroepen van de NAVO in Oekraïne kunnen voorlopig in het openbaar worden afgepoeierd. Maar de onverbiddelijke dynamiek van het afgelopen decennium geeft aan dat het idee binnenkort wel eens werkelijkheid zou kunnen worden.

  Ik weet niet hoe het zit

De NAVO-betrokkenheid in Oekraïne is een strategische wig om Rusland aan te vallen, te verzwakken en uiteindelijk te overwinnen. Wat begint als een kleine hoeveelheid groeit onvermijdelijk uit tot een groter contingent.

Militairen van de NAVO zijn al in Oekraïne en dat minstens sinds 2014, toen ze begonnen met het trainen van de neonazi-brigades om de etnisch Russische bevolking in de Krim, Donbass en Novorossiya te terroriseren.

Veel van deze soldaten worden onofficieel ingezet als huurlingen of ogenschijnlijk als veiligheidsmensen voor NAVO-diplomaten.

Talloze rapporten bevestigen de aanwezigheid van NAVO-troepen in Oekraïne in de een of andere vorm.

Een Russische luchtaanval in de buurt van Charkov in januari doodde ten minste 60 Franse militaire officieren die naar verluidt dienden als particuliere contractanten. Volgens andere rapporten zijn er wel 50 Amerikaanse militairen gesneuveld in Oekraïne.

Naar schatting hebben tot 20.000 buitenlandse militairen zich aangesloten bij de zogenaamde “internationale legionairs” die aan de kant van het regime in Kiev vechten tegen de Russische troepen. Een eerlijke veronderstelling is dat de meeste van deze gelukssoldaten tijdelijk “ontmantelde” NAVO-troepen zijn.

De Duitse Scholz liet deze week de kat uit de zak toen hij zei dat hij tegen het sturen van lange-afstands Taurus raketten naar Oekraïne was, omdat dat zou betekenen dat er Duitse troepen ingezet zouden moeten worden om te helpen bij het bedienen van de wapens. Scholz versprak zich door onbedoeld te onthullen dat de Britten en Fransen al speciale troepen hadden gestuurd om te helpen met hun raketsystemen, respectievelijk de Storm Shadow en Scalp.

Hetzelfde kan gezegd worden over de door Amerika geleverde HIMARS artillerie en Patriot systemen die zijn gebruikt om burgercentra in Donetsk en andere Russische steden te raken. Het is onmogelijk dat Oekraïense soldaten deze geavanceerde wapens bedienen zonder de hulp van Amerikaanse troepen op de grond.

Het is ook bekend dat Amerikaanse, Britse en andere NAVO-strijdkrachten bewaking en logistiek leveren om Oekraïense aanvallen in de Zwarte Zee tegen Russische marineschepen en bases op de Krim mogelijk te maken.

  Rusland bestookt Oekraïne met ~50 raketten; Kiev krijgt ~10 treffers, geen elektriciteit/water

Zoals een naamloze Europese defensieambtenaar deze week naar verluidt opmerkte tegen de Financial Times in reactie op de ophef over Macrons troepenopmerkingen: “Iedereen weet dat er Westerse speciale troepen in Oekraïne zijn – ze hebben het alleen niet officieel erkend.”

Gezien de offensieve wapens die de NAVO in Oekraïne heeft gestoken (ter waarde van $100-200 miljard) om Rusland te treffen en de duizenden soldaten die daar door NAVO-landen zijn ingezet, is het nogal academisch om te speculeren over de toekomstige inzet van grondtroepen. Feit is dat de NAVO al in oorlog is met Rusland.

We hebben het eigenlijk over een relatief klein verschil in gradatie. Dat maakt de situatie zo hachelijk en rampzalig. Rusland wijst terecht op het dreigende gevaar dat dit conflict escaleert tot een nucleaire catastrofe voor de hele planeet. En toch, jammer genoeg, toen de Russische president deze week opnieuw voor dit gevaar waarschuwde, beschuldigden de hersenloze westerse regimes en media Poetin onmiddellijk van “nucleair sabelgekletter”.

De enige beperking die een planetaire catastrofe voorkomt, is het formidabele Russische nucleaire en hypersonische arsenaal waarvan de westerse imperiale cabal weet dat het dat niet kan overwinnen. Sterker nog, de Westerse oorlogsstokers zijn degenen die kwetsbaarder zijn.

Het is de eeuwige schande van de Westerse zogenaamde leiders dat ze de wereld naar de rand van de afgrond duwen door hun arrogantie en minachting voor alle wetten. Hun probleem, zoals Poetin al aangaf, is dat deze uitgebluste Westerse marionetten geen menselijkheid of persoonlijke ervaring met lijden hebben en daarom geen empathie. Het zijn psychopaten en sociopaten, gedoemd door hun falende politieke systemen, en ze worden gedreven om oorlogen te beginnen als een manier om te proberen hun eigen nietige, zielige carrières te redden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

“Zij hebben niet gehoord wat wij hun gezegd hebben. Deze keer kunnen ze maar beter luisteren.” – Vladimir PoetinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin leerde van zijn fouten en geeft ons vandaag kostbare lessen
Volgend artikelDe stille grafrede – Scott Ritter
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. DOM EUROPA.!
  Amerika vecht een proxy oorlog in Oekraïne tegen Rusland.!
  Amerika gebruikt hiervoor de NAVO wapens.! ( Europa is leeg, en hebben zelf geen wapens meer).
  Amerika gebruikt Europees geld, Europa betaalt zich scheel aan Oekraïne oorlog.! (Steekt zich in de schulden voor AMERIKA).!
  Amerika gebruikt het Europees leger (NAVO), manschappen om de proxy oorlog te voeren.
  Amerika ROEPT.!
  Europa DOET.!
  De rest van de wereld vraagt zich af, hoe is het zover gekomen dat Europa zo GEK is……!!!!!

  • ….ik denk SANCTIONS blackmail ! Als de US de Dollarkraan dichtdraait voor Europa , wat ze perfect kunnen, is de EU naar de kloten !

   • Even omdraaien: als de Europeanen geen dollars meer kopen en hun dollars op de markt zetten (lees als cadeau teurggeven aan de FED) dan is U.S.A. met 50 % inflatie naar de kloten!!! Let that sink in!

    • ….maar ze doen het niet… Uit je simplistisch antwoord leid ik af dat je absoluut niet begrijpt waar ik het over heb. Zelfs hoger opgeleiden in het wereldje, laat staan een doorsnee mens zoals u en ik, hebben niet de minste kennis van de complexe internationale geldbewegingen en al zeker niet van de miljarden aan dagelijkse, of zelfs per uur, DERIVATEN operaties voornamelijk in Dollar omdat de USD nu eenmaal de internationale reservemunt is….Dus zoals ik al zei : blackmail ! Als Amerika wil is volgende week een van de grootste banken ter wereld , zoals Deutsche Bank naar de kloten !!

     • @Patrck
      Juist, maar dan heb je een Lehmancrisis on steroids en dan zal de domino ook de VS onderuithalen.
      Enige manier om daar dan een totale meltdown te voorkomen is net als in 2008 massaal geld drukken maar nu dus on steroids. Dan heb je alsnog je hyperinflatie.
      M.a.w. het is net als met de nucleaire wapens een soort mutually assured destruction en dat weten ze in de VS best. Dus Deutsche bank bewust en moedwillig onderuithalen, dat zullen ze heus niet doen (waarmee niet gezegd is dat deze niet alsnog kan omvallen).

      FYI ik kom/kwam uit het wereldje en had de vorige crisis al rond 2001-2003 voorspeld (al zat ik ernaast qua timing omdat ik dacht dat het eerder zou plaatsvinden, rond 2005).
      Overigens werd die crisis nooit opgelost doch slechts onder het tapijt geveegd waar ze sindsdien verder woekert. Als ze vroeg of laat opnieuw de kop opsteekt zullen mensen inclusief journalisten en mensen uit de financiele wereld opmerken dat dit een crisis is net zoals die uit 2008. Maar in werkelijkheid is het niet een nieuwe crisis net als die vorige maar is het gewoon een voortzetting van de “vorige” die nooit echt werd opgelost. Andermaal vergiste ik me qua timing want destijds meende ik dat dit uiterlijk rond 2020 zou plaatsvinden, dus we zijn al wat overtijd maar … wees gerust, het komt eraan.

      • …de meltdown van het westers sociaal economisch financieel systeem is enkel een kwestie van tijd, daar hoeft men geen raketgeleerde voor te zijn … Dat is meteen ook de reden waarom men een wereldoorlog aan het uitlokken is, ‘we kunnen er niks aan doen, het is de fout van Rusland’ ‘de tegoeden op je bank zijn foetsie door Poetin’ ! ….Rantsoenzegels komen er aan, gaat geen 2 jaar duren…

  • Nee het is allemaal de schuld van Wilders zullen die linkse moordenaars roepen, het volk zal dat ook toegeven dat links nergens schuld of blaam zal treffen het is Wilders die het allemaal gedaan zal hebben volgens de linkse kiezers en linkse partijen zo is ons volk nou eenmaal als zij moeten toegeven dat zij de personen zijn die onze jongens in Europa het leven laten en dat allemaal ten behoeven van de echte Elite en die zitten allemaal in het WEF en Bilde groep.
   Dank je wel smerige linkse genocide plegers.

 2. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat er zulke psychopaten aan de macht zijn gekomen in het westen. Naast dat ze hele slechte inborst hebben excelleren ze ook in stommigheid. We waren erbij en keken erna en hebben ook nog voor ze gestemd.

  • Dat eerste ben ik met je eens, maar hoe ze aan de macht zijn gekomen…
   De uitslag en welk WEF poppetje er komt te zitten is m.I. Al bij voorbaat bepaald. Kijk maar naar de uitslag in NL en wie komt er straks als mp: natuurlijk Timpie, want die mag NL verder in de afgrond duwen met zijn krankzinnige ideeën over het klimaat, de CO2 waanzin en de boeren eruit.
   Hij heeft dat luxe baantje bij de bende in Brussel niet voor niets opgegeven.

  • Omdat.het volk dom is en hoe meer onderwijs.en hogere.diploma’s (uitzondering.technische studies die.zijn minder.politiek aangestuurd) hoe dommer en meegaander ze zijn. Hoe.stonden ze ons niet te vertellen over wat.ze.wel.niet wisten over de nieuwe mRNA vaccins. Natuurlijk stonden daar.twee schoolmeesters (Rutte en de Jonge) even slim.te.wezen als virologen en immunologen in spe.. en degenen die tegen waren werden door de ME neergeknuppeld of door de amderen als wappies uitgehoond. Nu nog hebben ze tijd voor de mobilisatie.. het politiekorps, de BOA’s, de publieke omroep, de artsen hebben aan de eed van gelofte tijdens de Corona ‘pandemie’ voldaan

 3. De VS gebruiken Europa en de Oekraine al sinds 2014 om oorlog te voeren tegen Rusland. De VS wil immers nog steeds de enigste grootmacht zijn, iets dat hun niet meer lukt, maar iets dat ze tevens ook niet willen accepteren. Voor Nederland is het zaak om zsm de banden met de VS, EU, NAVO, Bilderberg en WEF te verbreken en aansluiting te zoeken bij de BRICS.

  • Aansluiten bij de BRICS kan zomaar niet, je moet aan bepaalde voorwaarden voldoen.
   Je moet Soeverein, Autonoom, onafhankelijk en vrij zijn.
   Je moet een Democratie zijn.
   Je moet een opkomende economie zijn, niet een afbraak c.q. sloopland zijn.
   Een eigen munt, die GOUD gedekt is of gemaakt kan worden.
   Je moet zelfstandig kunnen handelen.
   Je moet als lid een meerwaarde hebben.
   Je moet je afscheiden van een leger groep (NAVO).
   Zo ga dat maar even doorgeven aan de EU, en als je daar geweest bent nog even langs bij de VS.
   Succes.

   • “Je moet een Democratie zijn.”
    Voorwaar, in China worden er gemeenteraadsverkiezingen gehouden.
    Gelukkig is rechtstaat zijn geen voorwaarde anders zou het democratische Zuid-Afrika zich mogelijk diskwalificeren op dat criterium.

    ==

    Dit gezegd zijnde:
    Brics is mogelijk wel le moindre mal, gezien het geen federatie is zoals de EU die topdown alles dwingend erdoor drukt, op alle vlakken (totalitair), m.a.w. NL zou kunnen deel uitmaken van BRICS en verder behoorlijk soeverein kunnen blijven waardoor het zich niets hoeft aan te trekken van hoe bv. het Saudische regime zich binnnenlands gedraagt richting haar eigen onderdanen.

 4. Ik hoorde vandaag op de Vlaamse mainstream radio een bericht, waar de westerse hypocrieten nu schande spreken omdat volgen hun Rusland duitsche generaals zou hebben afgeluisterd die het aanvallen van de Krim brug bespraken.
  Schande en dat was waarschijnlijk al eerder gedaan, dit moet tot op de bodem uitgezocht worden.
  Hoeveel boter kan je op je hoofd hebben.

  • Decker,
   In het Hollandse polderland waar ik verkeer stond op teletekst dat de Premier van Duitsland heel bezorgd was hoe dit bewijs uitgelekt kan zijn en de Russen het wisten, dat is het probleem voor hem, over de opgeblazen pijpleidingen zwegen zij, bizar!!!

  • Ja, alleen de NSA mocht Merkel’s telefoon afluisteren, zoals je dat nu eenmaal doet met je bondgenoten, toch? 😀

   En BRD/NATO zou natuurlijk nooit Rusland cq. Russische militairen bespionneren, toch?
   Dus FOIEI! Hoe durven die Russen zomaar de Duitse militairen af te luisteren. 😀

 5. We worden geregeerd door krankzinnige machtgeile psychopaten, die in opdracht van hogerhand, WEF, WHO en de multimiljardairs de orders uitvoeren om Europa voor de derde keer plat te gooien. Nooit, echt nooit zullen ze Rusland kunnen verslaan. Gelukkig maar. De krankzinnige hoogmoed van die idioten is zo ontzettend groot.
  Maar wie hoog vliegt, die dondert heel diep naar beneden. En dat liever nog vandaag dan morgen. Moeten er weer miljoenen slachtoffers vallen door dit krankzinnige oorlogophitserijgedoe? NEE en NOG eens NEE.
  Streef verdomme naar vrede…, maar ja die olie, gas en overige grondstoffen., waar de multimiljardairs zo graag eigenaar van willen worden ten koste van ALLES!

  • In 1928 heeft de fenomenale Nikola Tesla (1856 – 1943) een patent aangevraagd voor een UFO: https://benjaminfulford.net/136238-2/ Dankzij big tech & big oil is deze technologie verdwenen achter slot en grendel, maar achter de schermen onder de noemer Secret Space project (SSp) gingen de onderzoekers in alle rust en niet gehinderd door persmuskieten door met hun onderzoekswerk.
   Via de Thule- en Vrill-genootschappen hebben de nazis op slinkse wijze de hand weten te leggen op buitenaardse technologie en daar hebben zij hun voordeel mee gedaan en de Haunebu I, II & III was een van de resultaten:
   https://www.everand.com/book/494097765/HAUNEBU-THE-SECRET-FILES-The-Greatest-UFO-Secret-of-All-Time
   Degenen die betrokken waren bij Operatie High Jump in o.l.v. admiraal Bird in 1946/1947 om de nazis in Neuschwabenland op Antarctica te verslaan, kwamen van een koude kermis terug want ze stonden oog in oog met in alle opzichten superieure UFO’s.

   • Zeker gepoogd, echter konden de verkrijgers van al deze technologie en wetenschappers geen echte mensen op de maanmissie volbrengen.
    Zelfs nu nog niet…

    • LOL !… inderdaad, deze week weeral een mislukking op de maan, waar zogezegd in de jaren 60 en 70 meermaals mensen zouden geland zijn ….BULLSHIT…maak dat je grootje wijs ! Ik herinner mij trouwens, als kleine jongen, dat mijn overgrootmoeder met haar gezond boerenverstand die destijds met belangstelling naar de ‘landingen’ keek zei : dit KAN NIET ! Ze had gelijk !!

 6. Die westers cabal psychopaten weten dat ze aan de verliezende kant staan en proberen alles uit de steeds verder lege kast te halen om de oorlog tot in de lengte der jaren te rekken anders is het einde oefening voor dat tuig en zullen ze standrechtelijk door de bevolking geëxecuteerd worden.

 7. Ik laat merken dat ´t Verraad Van Nederland en de Elitaire Ubermenschen geen betekenis voor me hebben.
  Vorige week liet ik mijn onvrede / frustratie in het lokale gesticht weten.
  Een lokale acteur die de rol van de landverrader Rutte probeer na te spelen op slofjes zoals van Herr Hugo, mengde zich ongevraagd in het gesprek.
  En meldde dat mensen als ik met een handicap zich maar ergens anders moesten melden.

  Zo’n type van de Volks Verraders Delegatie, negeer ik net zo hard.
  Maar op zo’n lokale toneelvereniging, wordt er opgekeken tegen zo´n pipo.

  I.p.v. mee te vechten met Putin, vecht ik tegen het verraad.
  De klootzakken die zich geen Nederlander willen voelen.
  Waar NL voor Nazi Liefhebber staat.
  Zo’n stomme Belg, die in het Europarlement iedere Europeaan schoffeerde met z ’n reactie toen GB “zijn project” verliet. Maar tijdens de grootste crisis nergens te bekennen was.

 8. Wij – let op; “wij” is belangrijk – leven hier in België, en Europa onder een bewind van Machiavelisme gerund door psychopaten wiens geweten is geamputeerd. Wat gaan “wij” daartegen doen?

   • We hebben genoeg. Van hamers tot houten palen, ijzeren pijp enz. maar we hebben de moed verloren en dat is onze ondergang. In 1302 vocht de Belgische dappere burgerij tegen een frans ridderleger te paard en hackte dit volledig in de pan tijdens de “Guldensporenslag”. Een duidelijk signaal dat moed en zelfopoffering wel degelijk een overmacht kan verslaan

    • Laksheid, luiheid, obesitas en algemene onverschilligheid als gevolg van sociale bepampering ! Het zal nog een tijdje duren, eindigen zal het in elk geval ….en het is de schuld van Rusland, zal men zeggen …

 9. Tja als we willen overleven dan zullen we veel stappen terug moeten doen!!! Als Rutte navo baas gaat worden dan gaat Nederland als eerst land platgegooid worden Ja dat krijg als een kleine jongen groot wil worden om iets te roepen tegen de grote beer Poetin heeft dat opelijk gezegd!!!

 10. Er schijnen ook al iets van 1200 Poolse militairen te zijn omgekomen in Ukraine.

  Het is idd al een hele tijd aan de gang met NAVO leden in Ukraine, sowieso vanaf 2014 maar wellicht nog veel eerder.

  Het wachten is dus op de grote klapper die georkestreerd word om Rusland uit te lokken, zoals ze al probeerden met de NS2 leidingen en de Krim brug aanval en die aanvallen binnen Rusland zelf.

  Por de beer genoeg en het Satanische, Freemason Washington DC zal vallen, Amerika/JewSA zal branden, zo ook een deel van London City? freemasons/satanist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in