Een schelm, die er iets pessimistisch van denkt.

Jens Stoltenberg was niet alleen geïnfecteerd met Corona, hij heeft nu ook gordelroos. Of hij tegen Corona “ingeënt” is, staat vast, want NAVO-personeel werd geacht hun Corona-“inenting” buiten de rij te krijgen. In ieder geval is bekend dat er nu officieel 1.636 gevallen van zijn volgens het PEI (voorzichtigheid: gerapporteerde gevallen). Maar BioNTech doet al onderzoek naar een geschikt mRNA-vaccin trouwens, het Shingrix-vaccin van GSK tegen herpes zoster lokt deze ziekte zelf uit, schrijft Corona-blog.net.

De secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, heeft gordelroos, zoals veel van onze lezers ongetwijfeld weten, is dit een bekende bijwerking van de Corona-vaccins (Parodontale aandoeningen, mondzweren, herpes, gordelroos, huideczeem – “De symptomen zijn na de derde vaccinatie het sterkst”). Maar geen paniek, daar is al een geschikt vaccin voor, van GlaxoSmithKline met het herpes zoster vaccin Shingrix – dat helaas zelf gordelroos kan veroorzaken. Ugur Sahin van BioNTech doet trouwens al onderzoek naar een mRNA-vaccin tegen gordelroos.

Volgens de veiligheidsrapporten van het PEI hebben binnen 42 dagen na een Corona-vaccinatie een volle 1.636 volwassenen en 26 kinderen herpes zoster opgelopen. Aangezien uit studies blijkt dat slechts 1% van alle gevallen die zich werkelijk voordoen, gemeld worden, kunnen wij een gigantisch aantal niet gemelde gevallen verwachten. Nu is de heer Stoltenberg waarschijnlijk een van hen.

Nationalpost:

BRUSSEL – De secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, is ziek door gordelroos en zal daarom de geplande besprekingen in Duitsland en Roemenië alleen op afstand houden, zei een NAVO-functionaris donderdag.

“De secretaris-generaal zal zijn geplande bezoek aan Duitsland (en Roemenië) niet persoonlijk, maar op afstand afleggen,” zei de ambtenaar tegen Reuters. “Hij heeft de diagnose gordelroos gekregen, die na COVID-19 kan optreden, en zal thuis werken.”

  Ja, Pfizer's Covid pil is een Ivermectine rip-off! Pfizer's "tweemaal daags Covid pil" is vrijwel hetzelfde als Ivermectine

Stoltenberg testte half mei positief op COVID-19.

Op dat moment vertoonde hij milde symptomen en werkte hij vanuit huis, aldus een woordvoerder van het westerse militaire bondgenootschap.

Stoltenberg zou donderdag in Berlijn een ontmoeting hebben met de Duitse Bondskanselier Olaf Scholz en vrijdag in Boekarest een vergadering bijwonen met de leiders van Roemenië, Polen en Hongarije.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Parodontale aandoeningen, mondzweren, herpes, gordelroos, huideczeem – “De symptomen zijn na de derde vaccinatie het sterkst”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBritse journalist keert terug uit West-Oekraïne: “Het zit er vol met nazi’s”
Volgend artikelEXPLOSIEF: Pfizer’s eigen documenten geven toe dat mRNA covid vaccins tot massale ontvolking zullen leiden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

    • We moeten niet monocausaal denken. Het is bekend dat herpesvirussen je lijf nooit meer verlaten als je ze eenmaal hebt. Het is dan een kwestie vh op peil houden van je weerstand om zoals in dit geval gordelroos te voorkomen. Hoge en langdurige stress kan je weerstand bv ook laten kelderen en dan kan dus die herpes op gaan spelen.
     Ik heb zoiets onlangs – als óngeprikte – ook mogen meemaken. Èrg vervelend, kan ik je zeggen.
     Dus zoals met veel andere zaken zijn er vaak tal van variabelen die meespelen. Dus dat monocausaal denken gaat mank. Deze man had ook gordelroos hebben kunnen krijgen als ie niét geïnjecteerd zou zijn.
     NB: Ik praat hiermee niét de lévensgevaarlijke injecties goed. Het is een en-en-verhaal. Wappies ( I am a PROUD wappie !) praten zich niet tegen. Soms wel maar vaak ook niet. Het zijn net mensen. De met een zoutoplossing geprikte politici kúnnen alsnog door herpes veroorzaakte klachten krijgen. Door zoals ik al schreef langdurige stress, maar misschien ook door co morbiditeiten. Weet ik veel

    • Onzin. Vrienden van ons die nog geen enkele prik gehad hebben liepen na contact met recent voor de 3e maal gevaccineerden door shedding ernstige gordelroos op.

     Het verschijnsel van shedding was al voor de introductie van de prikken bij de fabrikanten bekend en zij hebben daarvoor gewaarschuwd in hun documentatie.

   • Ja, ze hebben hun eigen realiteit. En dat is ook heel begrijpelijk. Anders hou je dat ook geen dag vol ! De cognitieve dissonantie is zó chronisch dat je van pure hypnose kunt spreken.

   • Inderdaad Linda, ik kan dit bijna niet geloven, zelfs die zogezegde “hoge heren en dames” zijn uiteindelijk zo dom als het achtereind van een varken…NATO-fhurer en bang van een valling 🙂

  • wow!! 23-30% van de mensen krijgt gordelroos.. dan is het knap dat je er 2 kent 😉
   weer een gevalletje geen verbanden kunnen leggen en oorzaak gevolg verkeerd hebben 😉

   jullie maken het wel heel makkelijk zo 😉

   • Justin Bieber heeft zijn concerten afgezegd wegens aangezichsverlamming ten gevolge van gordelroos. Bron: NOS.NL
    Gelukkig staat onomstreden vast dat jaarlijks volgens dezelfde nos jaarlijks 16 Groningers overlijden ten gevolge van aardbevingsstress.
    Fijn dat de wetenschap dat oorzakelijk verband zo goed weet te leggen.

  • Een paar gordelroos feitjes ;):
   Ongeveer 0,5% (cijfers 2015) van de mensen in Nederland krijgt gordelroos op jaarbasis. Ongeveer de helft hiervan is boven de 85 jaar oud.
   De meeste mensen krijgen maar 1 keer gordelroos en het is uitzonderlijk deze aandoening meerdere keren te krijgen.

   Gemiddeld kent een persoon 540 mensen (in zijn leven). Dat is ongeveer 0,003% van de Nederlandse bevolking. Wat is de kans dat je momenteel een persoon kent -laat staan 2 – die gordelroos heeft en dat ook aan je kenbaar maakt?
   Dan moet inderdaad het aantal gordelroos gevallen enorm zijn toegenomen dit jaar…

 1. …spuite ! spuite…..!

  ..ik stel mij de wereld voor met een bevolking van 15% tegenover het huidige….en ja, wie er nog staat is zelfdenkend en dus meer mijn soort mens….

  De negatieve gevolgen van de inspuitronde zijn dus kankers en doodgaan, de postieve kant ervan is dat je zelf denkenden overhoud. Voor de great reset is zelfdenken funest, tenzij we zelf de boel resetten en onze vrijheid en toekomst terug nemen.

  Ik zie eigenlijk de zon opkomen.

  • Een vd motivaties voor de prikdrift is dat 7,8 miljard veel moeilijker is om 24/7 te controleren, dan bv een restant van, zoals U aanhaalt, 15%.
   In uw logica, die ik trouwens met U deel, zullen de denkenden dan tzt overblijven, maar deze groep zal dan blootgesteld worden aan de extreemste vormen van surveillance en alle andere perversiteiten.
   Daarnaast is het natuurlijk ook reuze interessant om te bedenken wie er tzt uberhaupt over zal blijven vd topglobalisten zèlf. Het vervelende bijverschijnsel van een totalitair regime is dat als alles naar wens verloopt binnen dat nieuw opgetuigd wereldsysteem, nadat alle grootste agenda-punten naar wens zijn afgehandeld, dan zoals Prof Desmet zegt – gaan deze terminaal maniakale ultrapsychopathen elkaar te lijf. Wie er dán op aarde nog over blijven zijn dan – als ik het nu even bijbels verwoord – de nieuwe Adams en Eva’s. Gereed om de planeet weer te gaan bevolken, zodat de hele geschiedenis zich weer kan herhalen. Want ook dan geldt : We leren niets vd geschiedenis.

   • …ja en nee. Ja, er zullen psychopaten blijven, maar als we zelf massal kunnen en willen nadenken komen die figuren niet meer aan de macht. Hun macht rust nu op de oncontroleerbaarheid van stembiljetten waarbij hun “steungroep” grotendeels de blind volgende massa is die het wel best vind. Die massa zal tot een klein groepje kunenn worden, dus hun steun volgens de “democrqatische” regels zal weg zijn.

    Dictators worden altijd ten val gebracht, helemaal als de massa niet meer de kudde schapen is waarop hun imperium is gebouwd.
    Ik voorzie veel bomen in alle seizoenen vol hangend met laaghangend en als elitair politiek herkenbaar vreemd fruit als de boel eenmaal gaat schuiven. Ook dat is een geschiedkundig bewezen iets….

    Dat we niets van de geschiedenis leren komt denk ik omdat de geschiedenis word geschreven door hen die winnen, en de misdadigers zijn altijd die anderen, die vijand, die nu dood of verslagen is en geen kans meer heeft te spreken.
    Mij is ondertussen helder dat de Duitsers niet per se de oorzaak zijn van WO2, maar dat de situatie zoals nu met Putin en de Donbass erg lijkt op 1939….volksgenoten over de grens die worden afgeslacht, wat doe je, toekijken of ingrijpen? Er zijn geen schone handen in de wereld, maar de ene moordenaar tot held maken omda thet jou moordenaar is en de andere soldaat moordenaar noemen terwijl het er geen was maar toevallig een ander uniform aan had is eigenijk het ultieme bewijs van schuld: wergkruipen door schuld weg te schrijven….onze wereld is daardoor gefundeerd op leugens en word door deze misinformatie verder meegesleurd in wanbeheer.

    De macht van de burger bestaat erin dat men politici ter verantwoording kan roepen, mits….men weet wie het zijn en waar ze wonen. Daar zit namelijk de balans, in machtingen hun macht kunnen ontnemen. Dat lukt niet als je ze niet kunt vinden, als er geen transparantie is in wie wat en waar….

    Wie van ons weet waar Klaus Schwab woont, waar Franske T verblijft en welk kenteken het vliegtuig heeft van Soros …? Dat is hun krahct, massaal bekend zijn en toch anoniem. Al deze lieden zouden niet doen wat ze doen als hun sterfelijkheid op hun voordeur klopte…..zoals een pedofiele leraar niet op bij de schoolpoort al in de broekjes van kinderen grijpt terwijl de ouders er nog bijstaan….dat zou een zeer snelle beeindiging zijn van een smerige hobby….en de beoefenaar ervan.
    …zowel pedofielen en soortgelijken als politici kunnen doen wat ze doen door relatief anoniem te zijn…..dat is waar de sleutel ligt van de macht van de burger, kennis hebben of direct kunnen weten waar de misdadigers wonen.

    Iemand in de 16e eeuw schreef over een luikje dat in ieders borst zou moeten zitten( naam vergeten) zodat je kon zien of iemand een goed hart heeft of een booswicht is…..nu hebben we staatnamen en huisnummers….aan ons om het oordeel te vellen….

    De dag dat van al dat soort lui op internet een databank te bezoeken is met hun huis en gezicht in woord en beeld zullen er veel hun gedrag veranderen, zowel pedofielen als politici, en ook hen die beide zijn….

    De minister van stikstof beleid in Nederland werd gisteren avond thuis bezocht door boze boeren. Je kunt dit zien zoals je wilt, maar dit is wel de enige manier om beleidsmakers te confronteren met hun beslissingen. Via de zogenaamde democratische weg is het niet meer mogelijk, oppositie is verjaagd, in brand gesoken, vermoord en hun aanhang bestempeld als misdadigers…..daarmee is de werking van een parlement zoals het bedoeld was kapot gemaakt, en oppositie waarin intigranten zijn geplaatst die bij het te groot worden de partij uit elkaar moeten laten vallen zoals bij de PVV is ook een vorm van overheids bemoeienis met politiek en daarmee de rechten van de burger.

    Kort gezegd werkt het systeem van democratisch kiezen en besturen door sabotage van enkele politieke partijen en hun aanhang in het ambtenaren apparaat niet meer. Groen links bijvoorbeeld is op basis van geweld aan zetels gekomen, door geweld toe te passen op andere politieke partijen….en niet enkel Groen Links…
    Thuisbezoek bij de verantwoordelijken van wanbeleid en het afstraffen van verraad van volk en land door burgers is de enige grote gelijk maker die over blijft. Een democraite ziet dat als laatste redmiddel, een dictatuur benoemd het als grootste bedreiging, wat het ook is voor een dictatuur, de fundering die wegvalt…..

    Misdadigers plegen in het algemeen geen misdrijf in de hal van het politie bureau, waar straf direct kan volgen…. laten wij burgers de politie zijn van de politiek, de controleurs van onze grondwet. Het parlement en daarmee de beide kamers en het rechtsbestel hebben verzaakt ons en de grondwet te beschermen. Daarmee zijn ze in gebreke gebleven en is hun rechts positie feitelijk verspeeld.

    Ons onvervreemdbaar recht als mens te leven geeft ons het recht in te grijpen als onze leefruimte in gevaar komt.

    Welnu, ze is in doods gevaar.

    ….transparantie als redmiddel voor vrijheid en democratie, of weet u iets beters?

   • Die extreme vormen van surveillance zijn zeer kwetsbaar voor storingen zowel groot als klein. Stroom/energie voorziening, straalzenders, satelietantennes, telecommunicatietorens, glasvezelkabels, etc. Een flesje sterke drank met zoiets als een zakdoek doet al wonderen. Steen, katapult en de cameras in de stad doen het niet meer, leuke sport voor de jeugd.

  • “wie er nog staat is zelfdenkend en dus meer mijn soort mens…”
   Zoals de meerderheid der Tanzanianen en overige Afrikanen… 😉
   Laten we hen met open armen ontvangen 🙂

 2. ” Stoltenberg testte half mei positief op COVID-19.”
  Dat is op zich wel mooi, dat Stoltenberg nu ‘getest’ was op “Covid-19” en “positief” bevonden werd. En dat gebeurde hoogstwaarschijnlijk mbv de Drosten test methode, die de zgn. ‘Dr’ Drosten samen met andere lieden met een Mengele Mind Set zodanig gekalibreerd hebben om een gewenste uitkomst te krijgen, nl. een zo vaak mógelijk positieve uitslag. Laten we op deze plek vooral ook niet “onze” heks / veearts Koopmans erbij benoemen.
  Nu werd dus deze Stoltenberg zèlf in dat perfide testmethode net gevangen. Een methode die zijn huidige werkgever als geschikt heeft bevonden, samen met de andere hoofdrolspelers van het misdaadsyndicaat.
  Maar misschien zit ik in een verkeerde richting te kijken en is dit “geval” niet meer dan een opmaat om uiteindelijk deze man om redenen die wij nooit te horen krijgen te moeten gaan vervangen. We hebben wel vaker in de afgelopen twee en en half jaar mogen zien dat hoge ambtenaren, door redenen die mooi binnen het officiele narratief passen èn waarmee het grote publiek zich kan identificeren, al dan niet tijdelijk uit beeld verdwenen.

 3. Hij kan dit ook opgelopen hebben juist door de PCR test. DARPA gel in de holle vezels of dergelijk soort van ellende dat elk verstandig mens zou moeten vermijden.

 4. Ik krijg jeuk van de opmerkingen van JUIST.
  En van zijn hol maatje LOL .
  Beste is negeren goede jeuk ga je met een vork te lijf 🙂
  Doordenker voor LOL.
  Verplicht een vork inbrengen ben je getralied .. komt geen paal langs 😛

 5. …okee, die volks stammen had ik even over het hoofd gezien…..er lopen er in mijn directe omgeving ook niet echt veel van rond, meer die uit de zandbak komen…..punt helder, ik bedoelde mijn mede Europeanen van Europeese origine…..ik had trouwens “mens” geschreven…maar die zet laat ik even onberoerd…

  groet Duchesne.

 6. Gordelroos wordt veroorzaakt door een “ herpes virus” En, laten nou “ toevallig”………… ( nee dat is het niet…….. ook de apenpokken door een herpes virus veroorzaakt worden. Ook de ons bekende “ waterpokken “ vallen hieronder…….

  Het wordt steeds duidelijker dat het “ beroemde vaccin “ het natuurlijke immuunsysteem verzwakt of soms zelfs geheel BUITEN WERKING STELT.
  En dan kunnen dit soort herpes virussen GENADELOOS toeslaan. ( soms dodelijk )
  En één troost…..c.q. Wetenschap…….. zekerheid……..
  Dit virus blijft LEVENSLANG in je lichaam zitten .
  Samen met de stoffen die in het vaccin zitten ( Spike eiwitten, nano Lipide vetdeeltjes, m RNA ( erfelijk materiaal code……..) is dit geen “ vrolijk “ vooruitzicht….❗️

 7. Je kon er op wachten er komt nog veel meer hoor
  Stomme idioten die in de rij staan voor de prik
  Ik heb familie leden die zich al vier keer hebben laten prikken
  Plus een griep prik en een meningokokken spuit
  ze geloven er heilig in
  Ik ben als enige in de familie niet geprikt
  Ben er vanaf het begin al zwaar tegen geweest
  En ik heb gelijk gehad
  Helaas zie ik niemand meer van de familie
  Ik ben die engerd die niet geprikt is
  Ik ben zwaar besmettelijk
  Ik ben egoïstisch
  Ik denk niet na
  Ik wacht op de dag dat ze vallen als vliegen maar een gifspuit nooit

 8. SSSSSSSSieluggg hoor; want hij had al houtworm en schimmel in zijn zaagselkop….

  Maar kan je gelijk zien, dat het hebben van enige hersenactiviteit geen functie vereiste is voor de Nato top;
  had ie wel hersens gehad, had hij geen spuit genomen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in