De nieuwste dropping van bladzijden uit de geheime Pfizer documenten onthult dat de farmaceutische reus zich er ten volle van bewust is dat zijn Covid-19 “vaccin” binnenkort zal leiden tot een massale ontvolking van de wereld.

De dump van 1 juni bevat een document met de naam “reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf,” waarvan bladzijde 12 verontrustende gegevens bevat over het krijgen van de covid griepinjectie van Pfizer tijdens de zwangerschap en de borstvoeding, schrijft Ethan Huff.

Het blijkt dat 90 procent van de zwangere vrouwen die de injectie kregen, uiteindelijk hun baby verloren. Dit is een schokkend cijfer waar de U.S. Food and Drug Administration (FDA) blijkbaar geen twee keer over nagedacht heeft toen zij de Emergency Use Authorization (EUA) voor de prik verleende.

“Pfizer verklaart in het document dat er op 28 februari 2021 270 gevallen bekend waren van blootstelling aan de mRNA-injectie tijdens de zwangerschap,” meldt Exposé News. “Zesenveertig procent van de moeders (124) die aan de Pfizer Covid-19 injectie blootgesteld waren, kregen een bijwerking.”

“Van die 124 moeders die een bijwerking kregen, werden er 49 als niet-ernstige bijwerkingen beschouwd, terwijl er 75 als ernstig werden beschouwd. Dit betekent dat 58% van de moeders die bijwerkingen meldden, een ernstige bijwerking kregen, variërend van samentrekking van de baarmoeder tot dood van de foetus.”

Van 270 getraceerde zwangerschappen is Pfizer er 238 uit het oog verloren

De laatste partij vrijgegeven Pfizer-documenten bevat ook een verontrustende onthulling over zwangerschappen waarvan het bedrijf op de een of andere manier het spoor bijster raakte. Van de 270 zwangerschappen die Pfizer bijhield, zijn er een schokkende 238 gewoon uit de dataset verdwenen.

  Trump spoort niet: MAGA-menigte niet onder de indruk als Trump vriendschap verkondigt met Johnson & Johnson erfgenaam tijdens rally

Van de 33 zwangerschappen die Pfizer nog wel bijhield, leidden er 23 tot een spontane abortus. Twee resulteerden in vroegtijdige dood van de baby; twee resulteerden in intrauteriene dood; één resulteerde in neonatale dood; één staat vermeld als “uitkomst in afwachting van”; en slechts één resulteerde in een “normale uitkomst”.

Dit betekent dat bijna elke zwangere vrouw die Pfizer’s mRNA (messenger RNA) injecties voor covid neemt, haar baby zal verliezen. Omgekeerd zal slechts een heel klein deel van de vrouwen die de volledige injectie krijgen, met succes bevallen.

Bedenk dat sommige regeringen, waaronder die van het Verenigd Koninkrijk, zwangere vrouwen in stilte hadden afgeraden de injecties van Pfizer te nemen – althans tot voor kort.

“Er zijn geen of een beperkte hoeveelheid gegevens van het gebruik van COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2,” leest een nu gewijzigde leidraad van de Britse regering, getiteld “REG 174 INFORMATION FOR UK HEALTHCARE PROFESSIONALS.”

“COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap. Voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd moet vóór de vaccinatie een zwangerschap worden uitgesloten. Bovendien moet vrouwen in de vruchtbare leeftijd geadviseerd worden om zwangerschap te vermijden gedurende ten minste 2 maanden na hun tweede dosis.”

In de nieuwe versie van dezelfde richtsnoeren wordt beweerd dat zwangere vrouwen de injecties van Pfizer wel kunnen nemen, maar alleen “wanneer de mogelijke voordelen opwegen tegen de mogelijke risico’s voor de moeder en de foetus.”

Op het ogenblik dat ik dit schrijf, beveelt de Britse regering in haar richtsnoeren aan dat zwangere vrouwen de injecties van Pfizer mogen nemen, op voorwaarde dat zij de risico’s ervan geëvalueerd hebben. Tegelijkertijd blijven diezelfde autoriteiten tegen zwangere vrouwen zeggen dat ze zachte kaas, kruidenthee en vitaminesupplementen moeten vermijden omdat die gevaarlijk kunnen zijn.

  Dr. Mike Yeadon: "Dit zijn geen vergissingen, goedbedoelde fouten, het nemen van een voorzichtige beslissing, of iets dergelijks, ze zijn opzettelijk" 

Uit dit alles blijkt eens te meer dat regeringen niet te vertrouwen zijn. Zij geven routinematig advies in de vorm van aanwijzingen die, als zij gevolgd worden, waarschijnlijk tot verwondingen of de dood zullen leiden. Dit geldt zowel voor vaccins als voor de covideplandemie zelf.

“Covid is een sekte en ‘Blijf veilig’ is een mantra,” schreef een commentator op Natural News. “Ik persoonlijk doorzag het waanidee op dezelfde manier als de meeste kerken hulpmiddelen zijn om God zo ver mogelijk uit uw leven weg te houden.”

“Ik heb liever het virus dan de lockdown en dat is een feit.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Artsen: We zien dat kankers als wildvuren uitbreken na het vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO secretaris-generaal Stoltenberg heeft gordelroos – een bekende bijwerking van Corona “vaccins”
Volgend artikelApenpokken is een dekmantel voor schade aan het immuunsysteem door COVID-vaccinatie, met gordelroos, auto-immuun blaarziekte & herpesinfectie tot gevolg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

 1. https://www.reuters.com/article/factcheck-pfizer-documentpregnant-idUSL1N2U81ZL

  dit artikel is al wat ouder. jullie zijn weer misleiden bezig, en alle wakkere schaapjes geloven het..
  even wat feiten.
  -90% van de gevaccineerde zwangere vrouwen verliest de baby niet..
  -jullie wappies kunnen cijfers niet uitleggen en geen juiste verbanden trekken.
  -degene die dit geloven hebben het iq van een baviaan.

  ik vraag me echt af wat er in je leven gebeurd moet zijn om dit soort shit te geloven xD. Kan iemand mij dat eens uitleggen??

    • JA!!! Ik geloof jouw waanideeën niet, zeker niet als je met de ‘factcheckers’ van reuters je gelijk probeert te halen. Droeftoeter!

   • O Ja msm is allemaal eng, ongefundeerde meningen die bewezen nep zijn, die moet je serieus nemen. Je geliefde frontnieuws spreekt zich ook tegen. Dat is een feit.
    Ook mooi dat 2 jaar geleden iedereen pro trump was en nu niet meer… jullie zijn de geïndoctrineerden. Wij gevaccineerden zouden toch allemaal al dood zijn…?

    • Zucht, het is ook niet de bedoeling dat jullie allemaal gelijk de kist in gaan. Stapje voor stapje, kistje voor kistje maar wel op een humane manier zodat de mensen het niet doorhebben. Blijkbaar gaat dat heel goed, want jij hebt het ook niet door.

    • Geacht kreun 😛 (Zucht)
     Dit is weer zo’n heerlijke kromme handeling .
     Quote” Er is geen verband tussen bepaalde
     coronavaccins en het uitblijven van de
     menstruatie.Dat concludeert het
     Europees Medicijnagentschap EMA na
     onderzoek.Aanleiding waren meldingen
     van menstruatiestoornissen na dubbele
     vaccinatie met Moderna of Pfizer.

     Ook het Nederlandse bijwerkingencentrum
     Lareb kreeg ruim 24.000 meldingen van
     zulke stoornissen na vaccinatie.
     Stoornissen kunnen volgens het EMA ook
     andere oorzaken hebben,zoals medische
     aandoeningen,stress of vermoeidheid.Uit
     Amerikaans onderzoek bleek eerder dat
     vaccinatie kan leiden tot een iets
     langere menstruatiecyclus.”

     Ook duidelijk een lul stelling .
     Ben je gevaxxed? 😀
     😎

   • Kom dan met feiten. Maar nee dat kunnen jullie niet. Alleen roepen dat iets niet zo is. Zelfs als er feiten zijn. Maar je weet blijkbaar niet eens wat feit betekent

     • Wat de kudde het meest haat, is degene die anders denkt; het is niet zozeer de mening zelf, maar de brutaliteit om voor zichzelf te willen denken; iets waarvan ze niet weten hoe ze dat moeten doen.

      Tja, de schapen ten voeten uit.

    • Het lijkt mij ook nogal eng als je één of meerdere gifspuiten hebt genomen en dan met deze berichten geconfronteerd wordt. Maar inderdaad, deskundigen zeggen dat het drie tot vijf jaar kan duren voor de meeste ellende aan het licht komt. Er zijn vier mogelijkheden: of je krijgt vrij snel na de prik problemen: anafylactische shock. Binnen pakweg veertien dagen zie je veel hartaandoeningen en stollingsstoornissen. Daarna komen na een aantal maanden andere ernstige klachten aan het licht. En na een paar jaar prionziekten. (Alzheimer of Creutzfeldt-Jakob).
     Sowieso is na elke spuit je immuunsysteem de klos en verlies je na elke spuit 30% van je natuurlijke afweer……
     Dus wees nog maar niet gerust. Op ‘How bad is my batch’ kan je zelf zien welke troep ze hebben ingespoten. En dan maar hopen dat jouw batch op ‘01’ eindigt. Dan heb je een placebo gehad. Of wel fysiologische zoutoplossing.

     • ‘zucht’ quute : “Wij gevaccineerden zouden toch allemaal al dood zijn…?”

      rustig jongens svp – hij wordt wakker

  • Reuters is van dezelfde eigenaars als de farmaceutische bedrijven en het militaire industriële complex!!! (Vanguard) dus geloof ze niet!!!

 2. Alleen al het feit dat het nu weer als “nieuws” gezien wordt terwijl het al een paar maanden oud is en het al bewezen fake is, zegt al genoeg over jullie “intelligentie…
  Daar misschien een inhoudelijke reactie op? Of is dat te moeilijk….

  • Ja hoor, ik heb nog wel een ‘inhoudelijke’ reactie, neem een ‘intelligent’ deugdelijk besluit, neem vooral preventieve medicijnen die je niet nodig hebt wanneer dit dringend wordt aanbevolen…
   Baat het niet, schaadt het niet? Toch, Zucht???

 3. Debby snap je het echt niet. Volgens mij niet want dit is geen inhoudelijke reactie. Jammer maar je maakt het nog makkelijker om jullie wappies als idioten te zien. Zucht….

  • Als ik jou was zou ik bang zijn … heel bang of je krijgt geld via de overheid. Dan blijft de vraag over waarom fn dit soort mensen een podium geeft? Andere mensen zoals H o r n e t worden gebanned. Zou fn dan toch een ander doel hebben dan de mensen hier denken? Ik heb mijn conclusie al lang geleden getrokken.

   • Je meent het de Hornethuis vlieg is eruit gebonjoerd??
    Dan moet die ouwe zuurpruim het wel heel bond gemaakt hebben .
    Hij kan altijd nog naar DDS gaan .
    Lees daar hoe ze elkaar voor rotte vis uitmaken 😛
    Het is een paradijs voor Lee1999 😛
    Die draait door daar als ze zou lezen wat ze daar uitkramen LOL .

   • Je meent het de H **net huis vlieg is eruit gebonjoerd??
    Dan moet die ouwe zuurpruim het wel heel bond gemaakt hebben .
    Hij kan altijd nog naar DDS gaan .
    Lees daar hoe ze elkaar voor rotte vis uitmaken 😛
    Het is een paradijs voor Lee1999 😛
    Die draait door daar als ze zou lezen wat ze daar uitkramen LOL .

   • Oké dus jullie mogen “kritisch denken ” en denken dat jullie de waarheid hebben. Maar ander geluid mag niet… hypocriet?

 4. Zucht: U geilt zo lekker op die Reuters fact checkers dan adviseer ik U eens te gaan naar Kla.tv en even te zoeken naar:
  Controle-Instanties Feitencheckers; Daar krijgt U exact uitgelegd hoe de verbanden zitten. Aan het eind wordt nog even fijntjes gezegd dat die factcheckers slechts journalisten zijn en geen medici of wetenschappers.
  Ik ga nog een stap verder die zogenaamde factcheckers worden fors gehonoreerd door Big Pharma zouden ze dat bij Reuters niet doen staan ze snel op straat.

 5. als zucht zo blij is met ze prikie …..? prima toch hoezo zoek je ruzie of discussie met andere mensen die niet zo dom naar een priklocatie zijn gerend voor een nep virus 🤭 of heb je bill gates ze filmpje nog niet gezien waar in ie ZELF al toegeeft dat het niet of nauwlijks werkte en covid eigenlijk alleen de oudste mensen echt raakte

  • zucht is een staatstrol die af en toe rotzooi komt trappen. Lijdt een eenzaam leven en zoekt gewoon wat aandacht. Heeft waarschijnlijk een moeilijke jeugd (gehad). Dit soort idioten verder maar negeren.

   • ‘Zucht’ bestaat uit meerdere personen die hier met zijn allen komen trollen onder dezelfde naam. Kijk maar naar de ‘gezichtjes’ die erbij staan. Allemaal verschillende. Terwijl je normaal gesproken altijd dezelfde toebedeeld krijgt als je hier reageert.

  • De aandacht op Cv19 moest door middel van iets anders (moneypox) afgeleid worden in afwachting van de gewenste uitwerking.

 6. Amper de helft van de Vlaamse 80-plussers die een uitnodiging hebben gekregen voor een tweede boosterprik gaat daar op in, schrijft Het Belang van Limburg. Dat wordt bevestigd door het Agentschap Zorg en Gezondheid.

  Ook huisartsen zijn huiverig geworden. Zo laat de Vlaamse huisarts Frank Peeters weten: “Op een bijeenkomst van huisartsen gisteren hoorde ik collega’s zeggen dat ze zich geen booster meer laten zetten. Het tij is aan het keren.”

 7. Ik kan Zucht inmiddels wel aardig wat collega’s van mijn bedrijf aangeven die het momenteel niet echt frisjes gaat. Of mijn tandarts die het enkele weken een paar dagen slecht ging met pijn op de borst, geen lucht krijgen (ik nog precies de symptomen zoals die worden omschreven) en daarna zegt ie heel triomfantelijk dat iedereen van zijn personeel (kliniek heeft alleen al 4 specialisten voor de gegoede burgerij) al 2x plat heeft platgelegen. Of mijn schoonmoeder met 60 jaar een hersenbloeding. En als je dan het rijtje met kennissen zo langs gaat en de huisartsen in zo’n geval zeggen “kweenie” en het ziekenhuis vervolgens zegt “kweenie” ja dan voel je je als patiënt dubbel beroerd.

  Ik weet zeker dat DEZE patiënten nu tegen zichzelf zeggen “als ik dat had geweten….dan….” maar nu is het te laat.

    • Heb je nu weer even genoeg aandacht gehad, trollenclubje o.n.v. ‘Zucht’? Wij hoeven jou/jullie niet te overtuigen. Als we ongelijk hebben zien we dat vanzelf. En als we gelijk krijgen ook.

   • Mijn baasje met 36 jaar, ja hij is jong en nu voor de tweede keer ziek thuis. Ook geen home office want hij was echt te ziek. Euhmmm ik denk 2 x gevaccineerd en 1x geboostert. En gelijk het hele kantoor een snel testje afleggen…..ik vroeg “wat gaan jullie doen?” Antwoord “ja je weet nooit…” en daarna de vraag “ook een testje ?” Ik: “nee ik ben niet geprikt…..zal wel goed gaan” ik ben daarop het rijtje op kantoor langs gegaan en verrek ik ben zelf de enige die nog niks heeft gehad.

    Mijn bloed had een prijs van 5000 euro per liter (voor vrienden….). De rest mag 10 duizend betalen…..behalve Zucht….die krijgt …Niks……

 8. Zucht kent niemand met problemen , kan ik begrijpen een pc trol heeft helemaal geen vrienden noch kenissen of familie. Dus simpel hij hoeft ook geen prikje van het duivels browsel.Trouwens hoeveel verschillende zuchten zijn er hier wel niet elke keer veranderd zijn erkennings teken dus laat ie er maar verder zeuren en reageer er niet op

 9. Correctie;

  Inmiddels ken ik iemand waarbij z’n halve gezicht verlamd is en zijn vrouw van 28 heeft al een kleine infarct gehad.

  Maar dat kan toeval zijn.

  Ook dat er veel sporters omvallen valt me nu toch wel op.

  Maar dat kan toeval zijn

  Dat niemand verder in mijn vriendenkring problemen heeft gekregen na vaccinatie is geen toeval.

  Ik heb namelijk geen vrienden behalve Justin bieber en z’n vrouw hailey.

  • We zitten nog niet eens aan de midden en lange termijn bijwerkingen beste vriend…
   de vax is nog maar 1 jaar en half bezig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in