De lijst van bijwerkingen van de COVID-19 vaccinaties groeit bijna dagelijks. Zo vermeldt een recente studie van het Berlijnse Charité ziekenhuis ernstige gevolgen, meldt de “Berliner Morgenpost” (Biontech & Co.: Neue Studie – Schwere Nebenwirkungen häufiger? – Berliner Morgenpost). Daartoe behoren hartspierontsteking, zenuwverlamming of hart- en vaatproblemen. Artsen uit verschillende disciplines hebben zich kritisch uitgelaten over de gevolgen van vaccinaties, en nu sluiten tandartsen zich daarbij aan. De tandarts Dr. A. en haar collega Dr. B. (namen bij de redactie bekend) hebben elk al vele jaren een praktijk in Duitsland. Zij wensen anoniem te blijven omdat zij bang zijn voor represailles van de autoriteiten wegens hun kritische uitlatingen, schrijft Epochtimes.de.

Bloedingen zijn niet te verklaren

Beiden registreren een toenemend aantal ontstekingen, onder andere van het mondslijmvlies, de tong en tandvleesontstekingen. Parodontale aandoeningen, mondzweren, uitslag op het mondslijmvlies, evenals verschillende andere ontstekingen in dit gebied. Een toenemend aantal herpesgevallen op de lip behoort ook tot de diagnoses. “Onverklaarbare” hevigere bloedingen treden op tijdens de behandelingen, hoewel de patiënten geen bloedverdunners nemen. “Veel tot dan toe chronische ontstekingen gaan over in een acuut stadium, soms fulminant”, meldt Dr. B.

Maar de twee tandartsen hebben ook uiterlijke veranderingen geregistreerd. Daartoe behoren gordelroos en huideczeem, bijvoorbeeld in het gezicht of op de armen, beschrijft Dr. A. Patiënten klagen ook over vermoeidheid, slapheid en lusteloosheid. Zenuwveranderingen zoals trigeminusneuralgie (aangezichtspijn) komen vaak voor. Tijdens de behandeling merkt zij bij haar patiënten een verhoogde zware ademhaling of kortademigheid op, voegt Dr. aan de keten van symptomen toe, en spreekt ook over een grauwe verkleuring van de huid of hangende bovenoogleden (ptosis).

  TV nieuwsanker jammert over "plotselinge dood" van een jonge collega: ROUWPORNO die ons - en haar - afleidt van de vraag WAAROM hij zo plotseling en jong gestorven is

Verlies van levenskwaliteit

Sommige gebitsproblemen zijn te herstellen, maar bij ernstig botverlies (parodontose) zijn tanden soms niet meer te redden. In elk geval hebben de patiënten intensievere zorg van de artsen nodig, zegt Dr. B. Andere ziekten zoals eczeem zijn ook te behandelen. Over het geheel genomen veroorzaakt dit echter meer kosten en vermindert het de kwaliteit van het leven, zeggen zij beiden. Met behulp van vitamines en vitale stoffen kunnen ook vermoeidheid en slechte prestaties verholpen worden, aldus Dr. B.

Dr. A praat ook met haar patiënten over de oorzaken van hun problemen, omdat zij daarnaar vragen. “Ik vertel hun openlijk mijn mening,” bevestigt zij. Maar weinigen willen het horen, is de ervaring van haar collega.

“Het diepe geloof dat vaccinaties de oplossing zijn voor al onze problemen en dat vaccinaties veilig zijn, maakt helaas dat de mensen hun ogen en oren hiervoor sluiten,” betreurt hij.

Tijdsverband met vaccinatie

Voor beide artsen is het verband met de COVID-19 vaccinatie duidelijk. “Men kan bijna altijd een tijdsverband met de voorgaande vaccinatie vaststellen. Het valt op dat de symptomen het sterkst zijn na de derde vaccinatie,” zegt Dr. A. Haar collega bevestigt dit en heeft ook geconstateerd dat de ongevaccineerde patiënten procentueel minder getroffen zijn. Herpesinfecties kunnen ook zeer kort na de vaccinatie optreden. Vooral het vaccin van BioNTech (Pfizer) is verantwoordelijk voor de bijwerkingen, zegt Dr. B. Dit was de conclusie van een vraag onder zijn patiënten.

Geen van beide dokters kan zeggen wat er precies gebeurt in de lichamen van deze mensen. Nauwkeurige onderzoeken zouden nodig zijn. Er zouden bloedmonsters moeten worden genomen, weefsel zou moeten worden onderzocht. “Helaas is nog niet onderzocht wat de kationische lipiden van het BioNTech-vaccin, evenals andere toegevoegde gifstoffen, precies in het lichaam veranderen,” betreurt Dr. B. “Maar dat wordt niet gedaan wegens gebrek aan belangstelling,” bekritiseert zijn collega. Er is nauwelijks uitwisseling onder de collega’s, betreurt zij. Het onderwerp wordt slechts “zeer sporadisch” besproken. “Sommige collega’s pleiten voor vaccinatie zonder er dieper over na te denken,” zegt de arts. Sommigen praten erover, anderen niet, heeft ook Dr. B. ondervonden. Er zijn veel collega’s “die de vaccins niet in twijfel trekken en er vanzelfsprekend van uitgaan dat ze veilig en van tevoren getest zijn”.

  Waarschuwing dat door het vaccin het komende verkoudheids- en griepseizoen dodelijk kan zijn

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Crises in Slovenie: Klokkenluider verpleegkundige zegt dat politici zoutoplossing krijgen in plaats van mRNA-prikVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUitgelekt: Brussel vreest oproer in Europa wegens aardgascrisis
Volgend artikelRealiteit versus fantasie in Operatie Z
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ik denk dat vele artsen, echt wel weten wat er aan de hand is;
  maar ze worden vaak betaald voor iedere vaccinatie die ze doen,
  dus de financiële prikkel kan groot zijn. Gewoon corruptie dus, niet
  onbekend in de medische wereld.
  Inge

 2. laat men demet zoutoplossing vals gevaccineerden de hele voorraad maar in hen spuiten. Dan wordt het kwaad uitgeroeid in plaats van de niets vermoedenden.

 3. Kak of gene kak de pot op 🙂
  Van Ranst is een bommetje aan’t lossen. Virus in de beerput. Rioolbeheer kan zonder u lastig te vallen (= zonder uw medeweten) het virus localiseren om epidemie preventief op te sporen en in goede banen te leiden. Lockdowns? Etse kaka 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in