Duizenden vooraanstaande Spanjaarden hebben zich tegen betaling laten inschrijven in het vaccinatieregister tegen het coronavirus, zoals de krant El Mundo onlangs onthulde. Deze mensen hebben het vaccin niet gekregen. Jose Maria Fernandez Sousa-Faro, het hoofd van het farmaceutisch bedrijf PharmaMar, is een van hen.

De Belgische advocate Carine Knapen schrijft op MeWe dat er ook in België een geheim netwerk bestaat waar dit op grote schaal gebeurt. “Dacht u dat valse inentingen en valse vaccinatiebewijzen alleen in Spanje gebeurden? Denk nog eens na.”

“Ik heb ook verschillende aanbiedingen gekregen uit verschillende hoeken van het land,” zegt Knapen.

500 euro in contanten per “prik”

“Ik heb gesproken met artsen die het gedaan hebben, omdat ik wilde weten waar het allemaal om ging. Ik beloofde te zwijgen, dus heb ik het nooit onthuld. Ik ben mij er terdege van bewust dat nep-vaccinaties onaanvaardbaar zijn, maar ik begrijp dat sommige artsen, chirurgen, verpleegsters en ja, zelfs journalisten en mediapersoonlijkheden ervoor gekozen hebben om deze methode te gebruiken. Voor velen was het een noodzaak om hun beroep te kunnen blijven uitoefenen. Ik kan niet begrijpen dat hypocriete politici de Bijbel prediken en de vaccinatiesceptici veroordelen (of het verhalenspel spelen),” zegt de advocaat.

Hoe werkt het? U kunt alleen lid worden van het netwerk op aanbeveling van iemand die al lid is. U krijgt dan een telefoonnummer dat u moet bellen om een afspraak te maken, en u moet een bepaalde zin zeggen, zodat ze weten dat het om “dit” gaat. U gaat naar de dokter en de spuit wordt niet in uw arm geleegd, maar in een bakje. Het partijnummer staat op uw vaccinatiebewijs. Kosten: 500 euro in contanten per “prik”.

Knapen merkt op dat er ook een netwerk voor valse PCR-tests bestaat. “Dat werd mij ook aangeboden. Het werkt ongeveer als volgt. De dokters die dit doen hebben “besmette” reageerbuisjes in hun koelkast staan. Zij plakken uw naam erop, de test gaat naar het laboratorium en komt als “positief” terug. En voila: u hebt een certificaat van herstel.

De advocaat wijst erop dat een opmerkelijk aantal bekende beroemdheden en politici sinds januari 2021 in het nieuws zijn gekomen omdat zij positief zouden zijn getest en in quarantaine zaten, maar niet ziek waren. “Ik verwed er mijn hand onder dat zij het net gebruikt hebben om een certificaat van herstel te krijgen, waarmee zij hun werk kunnen voortzetten en vrij zijn.”

“Ik geloof persoonlijk dat geen enkele politicus (geen enkele!) met het mRNA of het adenovirus is ingeënt. In het slechtste geval hebben zij een placebo gekregen,” wijst Knapen erop. “De farmaceutische reuzen weten natuurlijk precies welke flesjes het echte spul bevatten en welke een zoutoplossing.”

Nu bekend is geworden dat er in Spanje meer dan 2200 valse vaccins en Covid-paspoorten zijn verkocht, is het tijd om ook in België het bestaan van deze netwerken bekend te maken, besluit Knapen.

Via Uncut.news.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse psychiater: “Elites krijgen valse vaccinaties!” Hoe hij dit weet…Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense overwinning “niet haalbaar” – voormalige Amerikaanse topambtenaar
Volgend artikelNederlandse journaliste belandt op Oekraïense “dodenlijst” na onthullingen over oorlogsmisdaden!
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

20 REACTIES

 1. Al lang zijn er geloofwaardige berichten in omloop welke dit bevestigen. En geloof maar dat deze mensen welke waarschijnlijk veel beter geinformeerd zijn dan het “gemene” volk heel goed weten waarom zij hun reputatie op het spel zetten om een prik met dit gevaarlijke spul te ontgaan. Ik heb vandaag de video gezien waar het new world order Trudeau uitschot met zijn vrouw de spuit medienwerkzaam liet filmen. Heb dit filmpje verschillende malen bekeken en het is duidelijk dat er wat niet pluis was. Ik kan natuurlijk niemand veroordelen welke zichzelf en de familie proberen te beschermen en dit vergif niet willen innemen, maar als ze dan wel anderen daartoe dwingen zijn het zonder meer moordenaars.

 2. De wereld is zo door en door corrupt, alleen de goedgelovige trapt telkens in hun doortrapte vallen. De gehoorzame zullen alle vroegtijdig eraan sterven, maar blijven zelf volhouden dat het nooit aan het vaccin kan liggen. De overlijdenscijfers zullen weer opgeklopt worden met een X factor, zodat de gezondheidsinstanties zich zelf een vrijbrief zullen geven om zo iedereen zo’n euthanasie injectie te gaan verplichten. Alles onder het mom van onze eigen gezondheid. Alleen een kogel heeft een snellere werking, dan de euthanasie spuit. Maar geven wel het zelfde resultaat. De promotors ervan zullen alle een fake spuit en/of valselijk een certificaat/bewijs van inspuiting bemachtigen. Dat gebeurt altijd al door de geschiedenis heen. De westerse wereld is in en in ziek en geestelijk gestoord. De AZR is failliet en hun geld op schuldbasis loopt op zijn eind, alles is op gebakken lucht gebaseerd in het westen. Nu de wereldhandel over gaat op grondstoffen basis, kan de AZR niets er tegen over stellen, als tegen waarde. Hun schulden zijn allang groter dan de rente over hun vermogen. De beurzen worden kunstmatig opgeblazen met fictief geld, zodat het net lijkt alsof het goed gaat met de economieën. Om hun eigen huid te redden, moeten hun bevolkingen letterlijk afgemaakt worden. Om zo de dans te kunnen ontspringen. Voordat hun bevolkingen verhaal bij hun komen halen.

 3. Frontnieuws is de opvolger van Fenixx, een beruchte extreemrechtse hoax-site, die veel nepnieuws verspreidt, met als doel om haat te zaaien.

  • het doel van deze site lijkt me, is het bieden van een alternatieve kijk op de zaken. Mensen informeren en voorlichten over zaken die MSM voor ons verborgen houdt. Want daarvoor hoef je niet te rekenen op de ‘gevestigde orde’.

  • WAT?!?!? Serieus???
   Dus wat ik hier al twee jaar dagelijks lees is… Extreemrechtse hoaxen en propaganda en nepnieuws?
   Waarom heeft niemand mij dit eerder verteld? Hartelijk dank voor het delen van deze informatie, ik ga snel naar nu punt nl en Volkskrant punt nl om de enige echte waarheid in me op te nemen.
   En voor de zekerheid zet ik het nos journaal en het rtl journaal op herhaling. Ik wil me echt niet laten indoctrineren met fase informatie.

  • Bond is de opvolger van een voormalige trol, en liegt erop los zoals alle trollen zonder ooit maar de minste moeite te doen om zijn gezwets met bewijzen te staven. Oprotten, Bond. BTW, ik hoop dat je je spuitjes al in je arm hebt zitten want dan gaat dat gezeur van jou niet heel lang meer duren. Goed zo, opgeruimd staat netjes.

  • En WAT BEN JIJ DAN TROLLETJE!?
   STOMME VVD D666WEF ADEPT ZEKER?
   VRIJMETSELAARSBENDE EN NAZI nepkoning en koningin
   Beide deze keer onvrijwillig Gratis videlatripje geven….,eeuwige vrijheid in de hel voor dit schorem

 4. Leuk stukje tekst over dat het “VACCIN” gene verband houdt met het pokken virus.. monkey pox.. what ever..

  Hoe dan ook;;; na – tuuurlijk géén verband….

  Het zou eens wél zo zijn hé “FACT ” “CHECKERS”;

  Geen bewijs dat toename van apenpokken verband houdt met coronavaccin van AstraZeneca
  Petros KONSTANTINIDIS, AFP Griekenland – 5 uur geleden
  |

  23

  Delen

  Berichten op sociale media die sinds mei 2022 duizenden keren zijn gedeeld in verschillende talen suggereren dat de toename van apenpokken in Europa verband houdt met het coronavaccin geproduceerd door AstraZeneca dat gebruik maakt van een gemodificeerd chimpansee-adenovirus. Maar dat kan niet, leggen verschillende experts uit, omdat het gaat om twee totaal verschillende virusinfecties. Het adenovirus dat in het vaccin wordt gebruikt is een gewijzigd verkoudheidsvirus dat zich niet vermenigvuldigt en mensen niet infecteert, terwijl het apenpokkenvirus een ziekte kan veroorzaken met vergelijkbare – maar mildere – symptomen dan de pokken.

  [Foto’s] Dit Is Met Wie Jeroen Rietbergen Tegenwoordig Een Relatie Heeft
  Advertentie
  https://tvrealnews.com/
  [Foto’s] Dit Is Met Wie Jeroen Rietbergen Tegenwoordig Een Relatie Heeft
  “Denkt u dat er een verband bestaat tussen de uitbraak van de apenpokken en Astrazeneca?”, luidt deze tweet van 19 mei in reactie op een Twitterbericht van de viroloog Marion Koopmans over de uitbraak van de apenpokken. De eerstgenoemde tweet is voorzien van een foto van een overheidswebsite, waarin uitgelegd wordt dat het AstraZeneca-vaccin tegen COVID-19 (bekend als Vaxzevria), gebruik maakt van een gemodificeerd chimpansee-adenovirus, wat een verband suggereert tussen het vaccin en de uitbraak van de apenpokken.

  “Waar komen die apenpokken toch vandaan hè”, staat in een ander bericht op Facebook met een screenshot van een Nederlandstalige bijsluiter van het vaccin, met een rode markering naast de ingrediënten – waar onder andere “Chimpansee Adenovirus” te lezen valt. Een soortgelijk bericht op het platform staat hier, met een andere foto waarop de ingrediënten omcirkeld zijn.

  Uit de reacties onder de berichten blijkt dat sommigen geloven dat er een verband is tussen het coronavaccin van AstraZeneca en de recente uitbraak van apenpokken: “Het komt uit vax’s. Zoals de meeste mensgemaakte of doorontwikkelde labvirussen.” Een andere gebruiker verduidelijkt echter: “Het virus komt van knaagdieren en niet van apen. Eerst goed inlezen voordat je een antwoord geeft.”

  Geen bewijs dat toename van apenpokken verband houdt met coronavaccin van AstraZeneca
  © Aangeboden door AFP Fact Check
  Geen bewijs dat toename van apenpokken verband houdt met coronavaccin van AstraZeneca
  Screenshots van verschillende misleidende berichten op sociale media, vastgelegd op 3 juni 2022
  Soortgelijke berichten zijn verschenen in andere talen, zoals in het Duits, Frans en Spaans.

  De berichten verschenen nadat in het voorjaar van 2022 een uitbraak van apenpokken in niet-endemische landen werd waargenomen. De WHO meldde dat er tot op 2 juni 780 door laboratoriumonderzoek bevestigde gevallen zijn gedetecteerd in 27 niet-endemische landen. De WHO vervolgt dat er tot dan toe “geen doden” zijn gemeld in niet-endemische landen maar dat ze “nog steeds worden gemeld in endemische landen.”

  Volgens de WHO, verdwijnen de symptomen, zoals koorts of huiduitslag, meestal vanzelf na een paar weken, terwijl sterfgevallen zeldzaam zijn. Het virus wordt verspreid door nauw contact met een besmet persoon of dier, of met materiaal dat besmet is met het virus. Er is geen specifieke remedie voor de apenpokken, maar volgens de organisatie is vaccinatie tegen pokken voor ongeveer 85% effectief gebleken in het voorkomen van de ziekte.

  Op de vraag of er een verband zou kunnen zijn tussen het chimpansee-adenovirus dat wordt gebruikt in het Vaxzevria-vaccin en apenpokken, zei Yannick Simonin, viroloog en specialist in opkomende virusinfecties aan de Universiteit van Montpellier, op 25 mei tegen AFP: “Het is onmogelijk dat dit waar is”. Hij wees op het enorme verschil tussen de virale genoomsequenties van de twee virussen: “de verschillen tussen de twee virussen zijn als die tussen een mier en een neushoorn.”

  Vaxzevria’s chimpansee-adenovirus kan zich niet vermenigvuldigen
  Zoals we lezen in de bijsluiter van Vaxzevria, bevat het vaccin geproduceerd door AstraZeneca en de Universiteit van Oxford een “Chimpansee Adenovirus coderend voor de spike-glycoproteïne ChAdOx1-S van SARS-CoV-2”.

  Dit verwijst naar een “onschadelijk, verzwakt” adenovirus dat normaal gesproken verkoudheid veroorzaakt bij chimpansees, maar is genetisch gemodificeerd waardoor het onmogelijk is om zich te vermenigvuldigen in mensen, zoals een artikel van de Universiteit van Oxford uitlegt. Het gemodificeerde adenovirus is zodanig veranderd dat het de genetische code van de spike-eiwitten van SARS-CoV-2 – het virus dat COVID-19 veroorzaakt – draagt, zodat het immuunsysteem van het lichaam ze leert herkennen en zich voorbereidt op een echte besmetting.

  Geen bewijs dat toename van apenpokken verband houdt met coronavaccin van AstraZeneca
  © Aangeboden door AFP Fact Check
  Geen bewijs dat toename van apenpokken verband houdt met coronavaccin van AstraZeneca
  Hoe het Oxford-AstraZeneca-vaccin aangepaste virussen gebruikt om de immuunrespons van het lichaam tegen SARS-CoV-2 te activeren ( AFP / John SAEKI, Laurence CHU)
  Volgens het artikel van de universiteit werd ChAdOx1 “gekozen als de meest geschikte vaccintechnologie voor een SARS-CoV-2-vaccin, omdat is aangetoond dat het in andere vaccins al na één dosis een sterke immuunrespons opwekt.” Het voegt eraan toe: “Adenovirale vectoren van chimpansees zijn een zeer goed bestudeerd vaccintype, dat veilig is gebruikt bij duizenden proefpersonen.”

  Zoals Teresa Lambe, hoogleraar Vaccinologie en Immunologie aan de Universiteit van Oxford en vooraanstaand lid van het Oxford COVID-19-vaccinteam, op 26 mei aan AFP vertelde: “Het chimpansee-adenovirus AZD1222 dat in het vaccin wordt gebruikt, is genetisch gemodificeerd, zodat het onmogelijk is dat het bij mensen kan groeien.”

  In sommige berichten wordt onterecht beweerd dat Vaxzevria ook genetisch gemodificeerde menselijke embryonale niercellen (HEK-cellen) bevat. HEK-cellen zijn inderdaad gebruikt bij de productie van Vaxzevria, maar zitten niet in het vaccin. Omdat het adenovirus in het vaccin zodanig is gewijzigd dat het zich niet kan reproduceren, hebben wetenschappers een manier nodig om grote hoeveelheden ervan te maken voor de vaccins. Dit wordt gedaan met behulp van HEK-cellen. Zoals vermeld in de bijsluiter van het Europees Geneesmiddelenbureau over Vaxzevria, werd het chimpansee-adenovirus “geproduceerd in genetisch gemodificeerde menselijke embryonale 293-niercellen (human embryonic kidney, HEK) en door recombinant-DNA-technologie”. Het Vaccine Knowledge Project van de Universiteit van Oxford legt uit dat HEK 293 cellen afkomstig zijn “uit de nier van een legaal geaborteerde foetus in 1973”.

  Andere vaccins tegen COVID-19, zoals die geproduceerd door Janssen en Spoetnik V gebruikten ook adenovirussen om een immuunrespons op SARS-CoV-2 op te wekken. Ze gebruikten echter geen adenovirussen van chimpansees, maar menselijke.

  Apenpokken behoort tot een andere virusfamilie
  Het apenpokkenvirus (monkeypox) is een heel ander type virus dan adenovirussen, die behoren tot de genetische familie Adenoviridae.

  Apenpokken is een zoönose – een virus dat van dieren op mensen wordt overgedragen – met symptomen die vergelijkbaar zijn met de ‘klassieke’ pokken (variola), hoewel het klinisch minder ernstig is, verklaart het Europees Centrum voor Ziektebestrijding (ECDC). Het behoort tot het Orthopoxvirus-geslacht van de Poxviridae-familie, waartoe ook virussen als variola behoren.

  “Er zijn geen redenen om te zeggen dat de toename van apenpokken verband houdt met vaccins” vertelt David Heymann op 25 mei aan AFP, hoogleraar epidemiologie van infectieziekten aan de London School of Hygiene and Tropical Medicine (LSHTM).

  “Monkeypox is een DNA-virus dat afkomstig is van de Orthopox-familie”, zei Heymann, die onderzoek heeft gedaan naar uitbraken van apenpokken onder mensen in heel Centraal- en West-Afrika. Het is ook “een zeer stabiel virus dat niet muteert – als het dat wel doet, is het heel weinig”, voegde hij eraan toe.

  Gevraagd naar het veronderstelde verband tussen het Vaxzevria-vaccin en de uitbraak van apenpokken, was hoogleraar Lambe even duidelijk: “het zijn twee totaal verschillende soorten virussen, dus het is niet mogelijk voor het adenovirus om in apenpokken te veranderen.”

  “Adenovirussen hebben een andere grootte en structuur [dan pokkenvirussen], en ze tasten andere cellen en andere gastheren aan”, voegt Yannick Simonin eraan toe.

  Ondanks de naam wordt niet aangenomen dat apenpokken afkomstig zijn van primaten, die ook ziek kunnen worden door infectie. De naam is ontstaan omdat het eerst werd ontdekt in 1958, toen twee uitbraken van een pokkenachtige ziekte plaatsvonden in apenkolonies die voor onderzoek werden gehouden, legt de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) uit.

  Het specifieke dierlijke reservoir van apenpokken blijft onbekend. “Net als mensen worden apen beschouwd als gastheren van ziekten… Er zijn aanwijzingen dat inheemse Afrikaanse knaagdieren zoals de Gambiaanse reuzenratten (Cricetomys gambianus) en eekhoorns een natuurlijk reservoir van het virus kunnen zijn”, aldus de ECDC.

  Op de website van het Franse Nationale Instituut voor Gezondheid en Medisch Onderzoek (INSERM) worden de “geruchten en valse informatie” over een mogelijk verband tussen apenpokken en coronavaccins ook verworpen: “Dit verband is absoluut ongegrond, allereerst omdat dit virus [apenpokken] niet specifiek is voor apen (het wordt zelfs eerder aangetroffen bij andere diersoorten, met name knaagdieren). Vervolgens omdat het tot de familie van de pokkenvirussen behoort en niet tot het adenovirus.”

  Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) legde op Twitter eveneens uit dat het veronderstelde verband ongefundeerd is.

  Sommige berichten suggereren dat de apenpokken in werkelijkheid een verkapte vorm zou zijn van aids, veroorzaakt door coronavaccins. Dergelijke verbanden zijn ook ongegrond zoals wordt uitgelegd in deze factcheck door AFP Belgrado. AFP heeft eerder het vermeende verband tussen aids- en coronavaccins hier ontkracht.

  • Lee, je kan op substack je eigen domein opzetten voor een onderwerp waar je essays over wilt schrijven. Dan kun je hier de link plaatsen….

  • Vaccins bevatten idd mogelijk geen menselijke embryonale niercellen, maar wel restanten ervan.
   Denk maar aan het Chimera effect en de genderproblematiek ten dage.
   Als een vaccin virussen bevat die gekweekt werden op menselijke niercellen, dan kunnen daar restanten van die cellen achterblijven. Bv X en Y chromosomen. Zo wordt XX en XY mogelijks XXy of XYx, etc..

   het lichaam raakt dan verward over wat het eigenlijk is..

 5. Wanneer ALLE politici die pro vaxxen zijn, het complete WEF, WHO en alle rijke stinkerts die ons naar de andere wereld willen drie x het echte vaccin krijgen plus 2 boosters, kun je er donder op zeggen dat de wereldproblemen sneller zijn opgelost dan iemand ooit zou hebben durven dromen……… Ik zie ze al voor mij: massagraven mede door het vaccin gedode figuren voorgenoemd. Arlington zal er bij verbleken…………

 6. Zo langzaam komt de aap uit de mouw zij lieten een gewoon waterstof in spuiten net zo als ik al begin 2021 aan gaf maar onze schaapjes stonden in de rij om vermoord te worden daaraan zie wat voor dom en laf volk NL volk is maar wacht maar wij staan net aan het begin het moorden zal stoppen als het laatste schaap over de dam is.

 7. Macron moet ook terecht komen te staan voor genocide op de mensheid en vrijheid beroving en dat geld voor alle wereld leiders die zich er ook aan schuldig gemaakt hebben en zeker niet vergeten de vele rechters die zich hebben laten omkopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in