Woensdag op PBS’s “NewsHour”, zei miljardair Microsoft oprichter en filantroop Bill Gates “hij is dood” toen hem gevraagd werd welke les hij geleerd heeft van zijn eerder toegegeven “fout” van het ontmoeten van de nu overleden veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein, bericht Geoffrey Grider.

Woodruff zei: “Er werd gemeld dat u gedurende meerdere jaren en, met andere woorden, een aantal ontmoetingen bleef hebben met Jeffrey Epstein. Wat deed u toen u achter zijn achtergrond kwam?”

Gates zei: “Ik zei dat ik spijt had van die etentjes, en daar is niets, absoluut niets nieuws over.” Woodruff pushte, “Is er een les voor u, voor iemand anders die hier naar kijkt?” Gates zei, “Nou, hij is dood, dus. Weet je, in het algemeen, moet je altijd voorzichtig zijn. En weet je, ik ben erg trots op wat we hebben gedaan, erg trots op het werk van de stichting. Dat is waar ik elke dag opsta en me op concentreer.”

Jarenlang heeft Bill Gates onder de dekmantel van zijn Bill and Melinda Gates Foundation honderden miljoenen dollars aan “subsidies” weggegeven aan nieuwsuitgevers zodat ze aardige dingen over hem zouden zeggen. Voor het grootste deel heeft dat goed uitgepakt. Ze doen allemaal alsof hij een viroloog en een epidemioloog is die puur uit liefde voor de mensheid werkt om de wereld van alle ziekten te genezen, en ze wijzen er zelden op dat hij daarmee honderden miljarden winst maakt. Dus stel je de schok van Bill Gates voor toen hij gisteren werd geconfronteerd met zijn “nauwe, persoonlijke relatie” met Jeffrey Epstein die begon nadat Epstein was veroordeeld als pedofiel.

  KIJK: "Heb je desinformatie gehoord?" - Elon Musk post hilarische video over de leugens van Big Pharma en Dr. Fauci over de werkzaamheid en veiligheid van vaccins

Het beste deel van het interview was toen Judy Woodruff aan Gates vroeg of hij “iets geleerd” had over zijn relatie met de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein. Gates zei eenvoudigweg “wel, hij is dood…” en zijn stem stokte. Ik vraag me af of Bill Gates op dat moment dacht dat de hele reden waarom zijn vrouw Melinda hem verliet was vanwege wat ze wist over zijn relatie met Jeffrey Epstein. Hoeveel honderden miljoenen zal het nog kosten om die informatie geheim te houden?

Tot juni 2020 heeft Bill Gates niet minder dan $250 miljoen aan subsidies van zijn stichting in de mainstream media gestoken. Tot de ontvangers behoren BBC, NBC, Al Jazeera, Propublica, National Journal, The Guardian, Univision, Medium, Financial Times, The Atlantic, Gannettt News, en Le Monde – om er maar een paar te noemen. Vele andere mainstream nieuwsorganen strijken geld op voor “contracten” die zijn hebben met Gates’ stichting, waaronder Vox. Bron.

Bill Gates over de ‘les’ geleerd uit de Jeffrey Epstein-fout: ‘Nou, hij is dood’

Anchor Judy Woodruff zei: “U had een aantal ontmoetingen met Jeffrey Epstein, die – toen u hem 10 jaar geleden ontmoette – was veroordeeld voor het prostitueren van minderjarigen. Wat wist u over hem toen u hem ontmoette, zoals u zelf zei, in de hoop geld in te zamelen?”

Gates zei: “Weet je, ik had diners met hem. Daar heb ik spijt van. Hij had relaties met mensen waarvan hij zei dat ze zouden geven aan wereldwijde gezondheid, wat een interesse is die ik heb. Lang niet genoeg filantropie gaat in die richting. Die ontmoetingen waren een vergissing. Ze hebben niet geleid tot wat hij beweerde, en ik heb ze afgebroken. Weet je, dat is nu al een hele tijd geleden. Dus dat is niets nieuws.”

  De mRNA rode vlaggen wapperen steeds hoger

Woodruff zei: “Er werd gerapporteerd dat u gedurende een aantal jaren en, met andere woorden, een aantal ontmoetingen met hem bleef houden. Wat deed u toen u achter zijn achtergrond kwam?”

Gates zei: “Ik zei dat ik spijt had van die etentjes, en daar is niets, absoluut niets nieuws over.”

Woodruff pushte: “Is er een les voor u, voor iemand anders die hier naar kijkt?”

Gates zei, “Nou, hij is dood, dus. Weet je, in het algemeen, moet je altijd voorzichtig zijn. En weet je, ik ben erg trots op wat we hebben gedaan, erg trots op het werk van de stichting. Dat is waar ik elke dag mee opsta en me op concentreer.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Honderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates’ genocidale “zonnestralen verduistering”-project

Vorig artikelImmunisatiedeskundige waarschuwt dat gevaccineerden de echte bedreiging vormen, “gevaarlijk” voor anderen
Volgend artikelDr. Vladimir Zelenko – Het Vaccin Doodsrapport “Wij zijn getuige van de grootste georganiseerde massamoord in de geschiedenis”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Heel goed die Jimmy. Wat een gruwelijk zieke klootzak is die Gates of Hell toch. Iedereen die naar zijn pijpen danst is medeplichtig. Incl onze overheidsvlooien.

 1. Aristocratie
  Aristocratie is een regeringsvorm waarbij de heerschappij in handen is van de aanzienlijkste in de samenleving, de zogenaamde “aristocraten”. Doorgaans geldt binnen een aristocratie dat het lidmaatschap erfelijk is. De Griekse oorsprong van het woord suggereert de betekenis: geregeerd door de besten.

  Oude geheime kennis bloedlijnen en wit goudpoeder Angel-Wings.nl

 2. Als iemand vraagt wat je geleerd hebt, dan kan een antwoord als ‘hij is dood’ toch alleen maar betekenen: ‘ik heb geleerd dat ik nooit meer zoveel risico moet nemen, want ik moest hem na zijn arrestatie laten vermoorden’?

 3. Als er maar een grammetje waar is van wat die vent allemaal uitspookt met zijn nep-liefdadigheid dan is dat al genoeg om hem van de Aarde te gooien. Psychopathie en geld leidt tot ziekelijke machtsverslaving.

 4. Wat mij verbaasd is dat de wereld gekocht is voor slechts 250 miljoen. Er zijn bedrijven en zelfs schilderijen die gaan voor meer over de toonbank.

 5. Ik dacht Bill Gates en zijn inmiddels ex-vrouw Melinda waren gearresteerd en overgebracht naar een van de drie detentiecentra Gitmo, Thule of Diego Garcia in afwachting van hun proces.

 6. Wanneer krijgt deze massamoordenaar zijn verdiende loon? Wanneer staat iemand op om hem en zijn handlangers naar de eeuwigheid te teleporteren zodat de mens weer vrij kan zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in