De grote media geven een eenzijdige berichtgeving over het conflict in Oekraïne, en neonazi’s worden het hof gemaakt. Dit is wat Steve Sweeney, redacteur van de Britse krant Morning Star, heeft gezegd.

Sweeney is onlangs teruggekeerd uit de stad Lviv bij de Poolse grens. Hij besloot dit uit te zoeken, omdat de mainstream media allemaal hetzelfde schrijven. Zij volgen de lijn van de regering en de lijn van de NAVO, zei hij.

De journalist zei dat Lviv vol zit met fascisten, nazi’s en huurlingen en dat mensen in legeruniformen gewoon met de bus of de trein van Polen naar Oekraïne gaan. Zij zeggen dat zij “komen om Russen te doden” en worden met open armen ontvangen. Er wordt een rode loper voor hen uitgerold, zij krijgen schouderklopjes en worden als helden behandeld, zegt Sweeney.

Hijzelf werd door de Oekraïense autoriteiten heel anders behandeld. Zij vroegen hem wat hij daar deed, vertelden hem dat hij een spion was en gearresteerd en gemarteld zou worden. Ze hadden me zelfs kunnen doden, zei Sweeney, die snel een ommekeer maakte.

De media beweren dat het Azov-regiment geen invloed heeft in Oekraïne of dat het nationalisten zijn die niet begrepen worden. Hij beschreef de berichtgeving van de BBC over dit regiment als “een masterclass in het ontkennen van fascisme”.

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

  Russische pranksters in actie: Stephen King belooft 'Zelensky' fake horrorscripts te schrijven voor Oekraïense propaganda

Lees meer over:

Vorig artikelKijk: Patholoog verklaart in 2 minuten waarom zoveel mensen plotseling aan een “mysterieus syndroom” sterven
Volgend artikelNAVO secretaris-generaal Stoltenberg heeft gordelroos – een bekende bijwerking van Corona “vaccins”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Wat we al wisten, maar je blijft je verbazen. De mensen hier moesten eens weten. Het zou snel gedaan zijn met hulp en steun aan dat stelletje nazi’s!

 2. Deze site begint steeds zieliger te worden..
  Uiteraard ontkent niemand dat wij geregeerd worden door idioten.. maar deze site moet telkens de indruk wekken dat de russen “de redder op het witte paard is”
  Vergeet niet dat de russen net zo corrupt en onbetrouwbaar zijn als de nato.
  Wat wil deze site nou precies?

 3. Als je kijkt naar het tuig dat in de NATO zit, dan kun je het niet vaak genoeg herhalen dat het een grote smerige bende is in Oekraine. Dat Rusland ook zijn eigen agenda heeft en dat Putin geen redder is, dat staat vast. Maar ze pakken het wel goed aan en die NATO moet absoluut een kopje kleiner, al jaren.

  Kijk bijv naar Kay Bailey Hutchison, ooit Senator in Texas. Aangesteld door je ‘redder’ Trump bij de NATO. in 2005 ondertekende ze de vernieling aan het klimaat – haar nalatenschap als Senator, en daarna promotie tot NATO dievegge. Dan kun je op je sokken zien aankomen wat die NATO voor een horror-thinktank is, en dat Trump ook een vieze verrader is. Lees dit over het klimaat en hoe ze het eea vernuftig dichttimmeren om het programma uit te kunnen voeren:

  https://zonderreden.substack.com/p/part-6-the-weather-modification-research?s=w

  (Je kan ook met Part 1 beginnen, maar hier is een mooie foto van die heks.)

  • De constante uitbreidingsdrang van de NATO is uiteraard ook een bedreiging voor de stabiliteit in de regio.. we hebben meerdere afspraken gemaakt met rusland dat wij niet oostwaarts zouden uitbreiden…inmiddels hebben we binnen 30 jaar onze lidstaten VERDUBBELD en nu staan we aan ruslands grenzen… Ik kan mij goed voorstellen dat putin dit als een grote bedreiging ervaart.. desalniettemin heeft het globale clubje al verloren ( een wereldregering word nu wel heel moeilijk…) ze hebben rusland uit het SWIFT systeem gezet in een poging om hun economisch te isoleren van de rest.. (heeft niet gewerkt) en nu proberen steeds meer landen zich te distantiëren van het imperialistische nwo/westen…. ( Denk bijvoorbeeld aan de african union en steeds meer aziatische landen..)

   Er is nog hoop…

 4. Raar heh ,als je de waarheid spreekt dan val je onder de Russia propaganda en alles wat de mongolen uit Ukraine zeggen wordt dan gelooft.
  De mensen die dan Hier op deze site Rusland dan afschilderen als het kwade , kan ik maar een ding op zeggen
  Kijk eens in de Spiegel en vraag je zelf eens af wat voor debiel je bent en of jij het wel waard bent om nog op deze aardbol te leven als je het bedrog geloofd van Ukraine .

  • Hear hear .
   Die gasten hebben het intelect van een zeekomkommer .. blubblub 😛
   Herr Bond .. ff opzouten graag 🙂

  • Als je wat genuanceerder over deze oorlog praat ben je inderdaad gelijk een Putin lover. Ongenuanceerd zeg ik dat kk nazi’s dat dan beweren. Uit de schoot geworpen door hun NSB voorouders.
   Hoelang horen we al niet van mensen die het onbegrijpelijk vinden dat die moffen achter hitler gingen staan. Dat zijn nou dit soort mensen. Huppelen overal achteraan omdat de staat dat zegt.
   Ik voel al een periode aankomen van krokodillentranen, en ich habe ess nicht gewusst!

 5. Hier is nog een goed artikel van Edvard Slavsquat. Rusland trekt zijn eigen wereldmacht plan. Wat ik zelf zie gebeuren is een ‘Noord Aarde’ en een ‘Zuid Aarde’ tzt. Wat ik al eens eerder schreef.

  Quote:
  “Sanctions have forced the WEF to cut formal ties with Russia, but what does this “divorce” actually mean? Russia will still have a central bank digital currency, a facial recognition control grid, vaccine passports and genetic IDs. The social and economic “reset” is still on. It’s a Great Reset without the WEF logo.”

  https://edwardslavsquat.substack.com/p/yes-russia-is-complicit-in-the-great?s=r

 6. Beste Treeg
  Wanneer je denkt dat Rusland fantastisch is, pak dan je koffer en immigreer naar Rusland in plaats van andere mensen jouw mening op te dringen en te beweren dat dit de waarheid is.

  • Een andere mening? Koffers pakken! Een ander dringt zijn mening op, maar ik niet! Ik ben het licht! Ik, en alleen ik, breng de waarheid! Wat een nonsens!

 7. Zonder Rusland hadden we nu allemaal Duits gewauweld.
  De Russen zitten in de Oekraine om verschillende redenen; de dreiging van de super corrupte Nato en de bescherming van de daar aanwezige Russen.
  Doel van de Nato; als economische billenmaat te functioneren van USA, en het kanonvoer te leveren voor hun proxy oorlogjes.
  Wie heeft alle opzettelijk in Afghanistan achtergelaten wapens betaald? Wij, via de Nato….

  De oekies zijn idd tering fascisten en dienen verslagen te worden, en daarna blijvend ontwapend.
  Geen hulp voor wederopbouw; ze hebben zelf hun vernietiging gewild.

  • Niks geleerd nog , Churchill, het misdadige beleid van klootzak Churchill met de misdadige bombardementen op Dresden en Berlijn met de grootschalige moord op vnl vrouwen en kinderen en bejaarden,de schoft!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in