Na groepsverkrachting door Pakistanen: slachtoffer beschuldigd van racisme

1

Het is ongelooflijk: inmiddels worden blanke vrouwen die door immigranten worden verkracht en erover praten, beschuldigd van racisme.

Een steeds populairder idee is dat wanneer rassen elkaar confronteren, alleen minderheden het slachtoffer kunnen worden. Dit idee beperkt zich nauwelijks tot de recente rellen in Amerika. Elementen van dergelijk denken komen vaak in andere contexten voor, schrijft auteur Raymond Ibrahim op Anonymousnews.

Britse vrouwen bijvoorbeeld, waaronder verkrachtingsslachtoffers die de aandacht vestigden op “Aziatische” (Pakistaanse en Zuid-Aziatische) grooming-bendes, worden ook aangevallen door het linkse “woke” establishment.

Eerder deze maand werd in het Verenigd Koninkrijk Sarah Champion, een Labour-politica en parlementslid uit Rotherham (het epicentrum van de seks grooming) beschuldigd van “het aanwakkeren van de vlammen van rassenhaat” en “zich gedragen als een neofascistische moordenaar”. Haar misdaad? Ze durfde te zeggen dat “Groot-Brittannië een probleem heeft met Brits-Pakistaanse mannen die blanke meisjes verkrachten en uitbuiten”.

Het voorkomen van verkrachting zou racistisch zijn

Dezelfde elementen die Champion ervan beschuldigen een “moordenaar” te zijn, karakteriseerden ook het Britse anti-extremismeprogramma ‘Prevent’ als “gebouwd op een fundament van islamofobie en racisme”.

Een paar weken eerder verscheen er een artikel met de kop “Ik werd verkracht door de Rotherham Grooming bende – nu word ik nog steeds geconfronteerd met racistisch misbruik online”. Daarin onthulde een Britse vrouw (alias “Ella”) dat haar moslimverkrachters haar “een blanke hoer, een blanke bitch” noemden tijdens de meer dan 100 verkrachtingen die de Pakistaanse grooming-bende in haar jeugd op haar pleegde.

“We moeten racistisch en religieus gemotiveerde misdaden begrijpen als we ze willen voorkomen en mensen ertegen willen beschermen, als we ze op de juiste manier willen vervolgen”, zei ze in een recent interview.

  Petitie gestart - Europese rechtse partijen willen EU-migratiepact stoppen

“Preventie, bescherming en vervolging – ze worden allemaal belemmerd omdat we de religieuze en raciale aspecten van groomingcriminaliteit niet goed aanpakken…”

Linksen zien overal racisme

Ella’s pogingen om de aandacht te vestigen op de “religieuze en raciale aspecten” van haar en soortgelijke mishandelingen van vele andere meisjes, resulteerden alleen maar in “veel naamsbekendheid bij extreem linksen en radicale feministische academici”, zei ze. Zulke groepen “gaan online en proberen iedereen te bestrijden waarvan ze denken dat het een nazi, racist, fascist of blanke racist is”.

“Ze zijn niet geïnteresseerd in anti-blank racisme omdat ze lijken te denken dat het niet bestaat. Ze proberen me klein te krijgen en bekritiseren me de hele tijd, en dit is nu al een paar maanden aan de gang. Ze proberen me het zwijgen op te leggen… Ik heb nog nooit in mijn leven zo’n haat online meegemaakt. Ze beschuldigen me van “op te komen voor blanke pedofielen” en het zijn van een “duister demonisch wezen”.

De schuld – of in ieder geval de verantwoordelijkheid – bij het slachtoffer leggen is niet beperkt tot het Verenigd Koninkrijk. Volgens een verslag van 9 augustus 2019 werden “in de Zweedse stad Uppsala … vier vrouwen in evenveel dagen verkracht”. Hoewel de politie geen signalement van de verkrachters gaf – meestal een zekere indicatie van hun afkomst – gaven ze wel waarschuwingen voor vrouwen om “na te denken hoe ze zich gedragen”, om “vooruit te denken”, en niet “alleen uit te gaan”.

Advies tegen alcohol, drugs en roekeloos gedrag zou overtuigender zijn als het niet gepaard ging met de dreiging van seksueel geweld als gevolg van niet-naleving.

  Reeds 143 Britten stierven kort na de Covid-19 vaccinatie, maar vaccins "speelden geen rol", zeggen toezichthouders

Na de seksuele aanvallen van moslimmigranten op duizend vrouwen op oudejaarsavond 2016 in Keulen, riep de burgemeester van de stad, Henriette Reker, vrouwen op om “beter voorbereid te zijn, vooral met het Keulse carnaval op komst. Hiervoor zullen we online richtlijnen publiceren die deze jonge vrouwen kunnen doorlezen om zich voor te bereiden”.

Politie maakt slachtoffers belachelijk

In Oostenrijk, nadat een 20-jarige vrouw die bij een bushalte in Wenen stond te wachten, werd aangevallen, geslagen en beroofd door vier moslimmannen – waaronder één die “zijn handen door mijn haar haalden en duidelijk maakte dat er in zijn culturele achtergrond nauwelijks blonde vrouwen waren” – reageerde de politie door het slachtoffer te vertellen dat ze haar haar moest verven.

“Eerst was ik bang, maar nu ben ik bozer dan ooit. Na de aanval kreeg ik te horen dat vrouwen na 20.00 uur niet alleen op straat moeten zijn. En ze gaven me ook andere adviezen en zeiden me dat ik mijn haar donker moest verven en me niet zo provocerend moest kleden. Indirect betekent dit dat het deels mijn schuld is wat er met mij is gebeurd. Dit is een enorme belediging”.

In Noorwegen wees Unni Wikan, een vrouwelijke hoogleraar sociale antropologie aan de Universiteit van Oslo, erop dat “Noorse vrouwen hun deel van de verantwoordelijkheid voor deze verkrachtingen op zich moeten nemen”, omdat moslimmannen hun manier van kleden provocerend vonden.

Professor Wikan concludeerde dat moslimmannen die in het Westen leven zich niet hoeven aan te passen aan de westerse normen, maar juist het tegenovergestelde: “Noorse vrouwen moeten erkennen dat we in een multiculturele samenleving leven en ons daaraan aanpassen”.

Zelfs als het gaat om verkrachting, en het slachtoffer blank is en de verkrachter niet, is ze absoluut geen slachtoffer; erger nog, ze is een “racist” en “hater” die, als ze überhaupt al is verkracht, blijkbaar verdient wat ze heeft gekregen. Het blanke slachtoffer de schuld geven, komt steeds vaker voor en wint terrein in het Westen.

Na druk van het publiek: Britse regering gedwongen rapport over etniciteit van verkrachtingsbendes te publiceren

Vorig artikelSociologe beveelt integratiecursussen voor Zwitsers aan
Volgend artikelRechts begint terug te vechten: Proud Boys leveren strijd met Antifa/BLM in Michigan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Snij van de islamitische baardmannekes hun kloten af na een verkrachting en zet ze dan het land uit!!!!!!!
    Gaat dat ” zogezegd ” niet? Ophangen dan maar in het openbaar!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in