Er zijn al meerdere botsingen geweest tussen rechts en links in de steden in Amerika op zaterdag, en nu confronteren de Proud Boys de Antifa en Black Lives Matter in Michigan.

Het begon vrij gewelddadig te worden tegen het einde van de middag, toen de tegengestelde groepen in Kalamazoo met elkaar in botsing kwamen, meldt de Gateway Pundit.

Twitter bestempelde de Proud Boys als “blanke nationalisten'” in hun Twitter-bericht over het conflict, ondanks het feit dat de Proud Boys uit mannen van alle allerlei achtergronden bestaat.

Een linkse verslaggever op de scène beschreef de situatie door te zeggen dat “de hel is losgebroken”.

  Covid injecties kunnen het centrale zenuwstelsel op hol doen slaan, mogelijk levenslang
Vorig artikelNa groepsverkrachting door Pakistanen: slachtoffer beschuldigd van racisme
Volgend artikelPolitiebond steunt de kandidatuur van Trump
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Vechten…? Wanneer de doden vallen is er gevochten, tot op dat moment is het achterlijk tijdverdrijf dat tot nul oplossing leidt.
  Op een of andere manier denken mensen dat demonstraties problemen oplossen, maar ze zijn slechts de uitlaatklep waardoor abnormale dingen tot een normaal worden.
  Als je iets wil veranderen zoek je het probleem op, neemt de uitvinder ervan en geeft deze op een rustig stukje bos een schep in handen. Dan los je problemen op, door de aanstichters op te vegen.

  Migranten en asiel eisers hebben geen poot om op te staan zonder collaborateurs, dus zonder collaborateurs geen instroom van midden oosten en afrika tuig. Dus haal je de verraders van eigen volk weg en hen die er hun zakken vol mee verdienen dan stop je daad werkelijk het probleem, met vlaggetjes gaan protesteren is slechts de eigen frustratie omzetten in een nieuw zelfgemaakt goed gevoel.

  Het voelt nog beter knopen door te hakken en problemen daadwerkelijk op te lossen. En het heeft nu.

  Waar waren ook al weer al die websites met naam en foto van Soros aanhangers die zichzelf tot goden hebben verklaard…

  Wie informatie verzameld over collaborateurs is vele malen meer effectief bezig dan hen die een Dixie vol schijten op het Malieveld of soortgelijke locatie….dat zijn de nuttige idioten die een regering de legalisatie geven door hun “demonstratie” volgen de regels van de vijand. Idioten !

 2. Het lijkt wel op de republiek van Weimar, daar vochten links en rechts ook om de macht, ookdor rijke zionistische blankenhaters ophestookt! Uiteindelijk won Adolf met ruime meerderheid de verkiezingen! Opgeruimd die rommel de ecnomie in 4 jaar weer op orde! Hadden we nu ook maar zo’n man!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in