© Gage Skidmore / Flickr (CC BY-SA 2.0)

In de aanloop naar de langdurige onderhandelingen over de terugtrekking van Groot-Brittannië uit de EU heeft voormalig Brits leider Nigel Farage van de UK Independence Party de Brexit Party opgericht. Nu wordt de partij omgedoopt tot ‘Reform UK’, met als voornaamste doel de strijd tegen het Coronavirus aan te binden.

De nieuwe partij pleit voor bescherming van de meest kwetsbaren, terwijl ze de rest van de bevolking kudde-immuniteit wil zien ontwikkelen, meldt Reuters.

Het papier voor het aanvragen van de naamsverandering is al naar de relevante autoriteiten gestuurd. De nieuwe partij zal ook Brexit en de voorwaarden voor terugtrekking blijven monitoren.

Zaterdag heeft premier Boris Johnson bevolen dat Groot-Brittannië weer wordt gesloten om de toename van de geïnfecteerden tegen te gaan en dat de gezondheidszorg niet wordt overspoeld door de tweede golf. Het land heeft nu meer dan een miljoen bevestigde gevallen.

Luchthavens beginnen ‘Covid-passen’ te gebruiken om niet-gevaccineerde mensen uit te sluiten

Engeland heeft momenteel 62,5 miljard euro bespaard door Brexit

1 REACTIE

  1. Farage, gecontroleerde oppositie, op zijn engels.
    Ook hij verrekt het ,met zijn immer grote bek, om bewijs te vragen van bestaan van het “virus” door middel van genetische code, foto of isolaat !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here