De Britse regering heeft aangekondigd dat ze eindelijk een rapport zal publiceren over de “kenmerken” van misdadigers in grooming gangs, naar aanleiding van de druk van kiezers en parlementsleden met beschuldigingen dat het ministerie van Binnenlandse Zaken probeert om het rapport voor het publiek te verduisteren onder het mom van het verstrekken van een “safe space” voor wetgevers om het beleid te debatteren.

Foto: © South Yorkshire Police

In juli 2018 had de voormalige Minister van Binnenlandse Zaken, Sajid Javid, opdracht gegeven tot een rapport over de etnische en culturele achtergronden van de grooming gang verkrachters die sinds de jaren zeventig op “industriële” schaal slachtoffers hebben misbruikt in steden als Rotherham, Rochdale en Telford. Het fenomeen is meermaals gerapporteerd om de dynamiek van moslim-, Pakistaanse-afkomst verkrachters te belichten die zich vooral richten op blanke, minderjarige meisjes uit de Britse arbeidersklasse, schrijft Breitbart.

Het patroon werd bevestigd door een rapport uit 2017 van de counter-extremisme denktank, de Quilliam Foundation, die vond dat 84 procent van de veroordeelden sinds 2005 voor de seksuele uitbuiting van kinderen in groepsverband van Zuid-Aziatische afkomst waren, waarbij de slachtoffers “bijna uitsluitend blanke meisjes” waren. In latere rapporten werd onthuld dat Britse Sikh-meisjes ook het doelwit waren van uitbuiting en verkrachting.

Maar in februari 2020 verklaarden de regering van Johnson en het ministerie van Binnenlandse Zaken dat het de resultaten van het overheidsrapport niet zou vrijgeven en dat het niet in het “openbaar belang” was; en dat het de ministers zou beroven van een “safe space” om het beleid parlementair te debatteren.

  Burnley supporter achter de White lives matter-coup: "Ik verontschuldig me aan fucking niemand"

Na protest van de anti-grooming gangs-campagnevoerders ondertekenden meer dan 125.000 mensen een petitie waarin werd opgeroepen tot het vrijgeven van de bevindingen. Eind april, meer dan 50 dagen nadat de petitie de grens van 100.000 mensen had bereikt, verwierp de regering van Boris Johnson de eis voor een volledig parlementair debat over de zaak.

De regering van Johnson werd geconfronteerd met hernieuwde druk van parlementsleden nadat afgevaardigden die verantwoordelijk zijn voor het verzoekschriftenproces het ministerie van Binnenlandse Zaken vertelden dat hun reactie op het verwerpen van de oproep onvoldoende was, en dat het ook niet aanvaardbaar was om het verzoek van de indieners van het verzoekschrift ronduit te verwerpen.

Laat op dinsdag 19 mei kondigde het ministerie van Binnenlandse Zaken aan dat het rapport “later dit jaar” inderdaad zal worden gepubliceerd.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken zei in een verklaring dat het “een externe referentiegroep van deskundigen zal oprichten om het onderzoek te evalueren voordat het wordt gepubliceerd”, en suggereerde dat het document zoals het nu bestaat, zou kunnen worden gewijzigd voordat een toekomstige versie aan het publiek wordt vrijgegeven.

Slachtoffers van deze ziekmakende verkrachtingsbendes hebben me verteld hoe ze in naam van de politieke correctheid door de staat in de steek zijn gelaten. Wat er met deze kinderen is gebeurd, blijft een van de grootste schandvlekken op het geweten van ons land. Het is beschamend. Ik ben vastbesloten om recht te doen aan de slachtoffers en ervoor te zorgen dat zoiets nooit meer kan gebeuren, zegt Patel, voorzitster van het comité van het verzoekschrift.

Blank Brits meisje werd 12 jaar gevangengehouden door moslimbende en werd gedwongen om acht abortussen uit te voeren

Vorig artikelMoslim-migranten in Zweden roepen op tot strijd: “Vecht lotgenoten, vecht hard tegen hard – de stad, het land, alles is van ons!”
Volgend artikelServische leger bij grens gestationeerd om bevolking te beschermen tegen asielzoekers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in