Op de video is te zien hoe de politie in het Verenigd Koninkrijk de deur van een man inschopt en hem arresteert omdat hij de Covid-quarantaineregels heeft overtreden.

In de schokkende videoclip is te zien hoe een vrouw, vermoedelijk de vrouw of vriendin van de man, de voordeur van het pand registreert terwijl glas het huis binnenvliegt wanneer de agenten inbreken.

De vrouw beschuldigt de politie van het plegen van criminele handelingen en dreigt hen voor de rechter te slepen terwijl een hond in paniek de trap oprent en ternauwernood vermijdt door het glas geraakt te worden.

“Jullie worden verondersteld ons te beschermen!”, schreeuwt de vrouw als de politie het huis binnenkomt.

De twee agenten vragen de vrouw aan de kant te gaan terwijl ze hun badgenummers eist.

Berichtgeving en video via Summit News.

“Martin, je staat onder arrest voor een overtreding van de Covid-regels, je hebt nagelaten in quarantaine te gaan in een aangewezen hotel toen je dat was opgedragen”, wordt de man verteld terwijl hem handboeien worden omgeslagen.

Het is niet bekend waar het incident plaatsvond, maar te oordelen naar de accenten van de betrokkenen is het waarschijnlijk in of nabij Liverpool.

Volgens de huidige Britse Coronaviruswetgeving kunnen mensen die zonder goede reden naar het buitenland proberen te reizen, een boete van £5.000 krijgen.

Wie liegt over de plaats waarvandaan hij naar het land is teruggekeerd, of wie bij terugkeer nalaat in een aangewezen hotel in quarantaine te gaan, riskeert een boete van maximaal 10.000 pond en een gevangenisstraf van maximaal 10 jaar.

Manipulatie van de bevolking: hoe ministers ‘geheime tactieken’ gebruikten om het publiek thuis en bang te houden

  Zwarte mannen hebben drie keer meer kans om te sterven aan Covid-19 dan blanke mannen
Vorig artikelMaakt een vaccinatie tegen Covid-19 een vrouw onvruchtbaar?
Volgend artikelStudie van Tel Aviv Universiteit: Coronavirusvariant treft gevaccineerde mensen 8 keer meer dan ongevaccineerde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

    • Dat is inbraak op klaarlichte dag, aanklagen, voor schade laten opdraaien, burger arrest uitvoeren, ik zou mij verdedigd hebben, moeten die geen bevel hebben, het is buiten proportie dat de politie zo binnen tracht te komen, daar is geen verklaring of reden voor, gewoon niet, ze komen dan nog met een air naar boven van wij zijn baas in uw woning, van mij krijgen ze een bus ammoniak over hunne kop, puur, ik heb het recht mij te verdedigen, ik mag mijn eigendom beschermen, met alle middelen die ik tot mijn beschikking heb, ik laat geen terroristen binnen, onderhandel er zelfs niet mee.
      In Canada kreeg een priester op paasdag bezoek, van enkele controleurs en politie over corona geleuter, hij heeft ze allemaal wandelen gestuurd, hij zei dat ze nazi’s waren, dat ze zich moesten schamen, de belangrijkste kerkdienst in het jaar van zijn geloof, komen storen, hoe durven jullie, ze dropen gewoon af, hij zei ik wil niet eens met jullie praten, vuile nazi’s zijn jullie, gewoon een schande, in Denemarken wilden een politieker een moskee controleren op de regels, begon daar meteen een moslim de politieker klappen te geven, hij wist natuurlijk niet dat de politieker niet alleen was, er was ook een camera ploeg, die alles vast kon leggen, ze hebben die moslim een goed pak rammel gegeven, hij lag op de grond, kon niet eens allah meer zeggen. Zo moet het, ze hadden veel en nog harder mogen slaan.

  1. Als ik dan toch 10 jaar de cel in moet voor ‘het overtreden van de covid-regels’ dan kan het eruit rammen van agenten niet veel meer uitmaken wat betreft de strafmaat. En als ik dan 1 of 2 van die neo-nazi uniformdragers naar de filistijnen help dan zijn dat er weer minder die andere burgers kunnen lastigvallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in