De kinderzender Nickelodeon onderbrak zijn uitzending gedurende de dag bijna negen minuten om kinderen “solidair” te laten zijn met zwarten en om zich te distantiëren van “racisme”.

De bekende kindertelevisiezender Nickelodeon – die in vele delen van de wereld beschikbaar is en in 2018 87 miljoen Amerikaanse huishoudens bereikte – is begonnen met een grootschalige antiblanken-campagne die de media, beroemdheden en grote bedrijven zich hebben voorgenomen om te verspreiden.

Dinsdag stopte Nickelodeon de reguliere uitzendingen gedurende 8 minuten en 46 seconden. In het begin werden de kinderen opgeroepen om “solidariteit” te tonen met zwarten en tegelijkertijd “geweld en racisme” te veroordelen. Daarna werd er een zwarte achtergrond getoond met de tekst “I can’t breathe” terwijl een persoon kon worden gehoord die ademde. Tot slot werden de kijkertjes aangemoedigd om “echt te handelen”.

De propaganda gericht op kinderen (Nickelodeon’s uitzendingen zijn gericht op kinderen en jongeren tussen 2-17 jaar) komt na de dood van de zwarte man George Floyd tijdens een politie-interventie in Minnesota vorige week. De gebeurtenis werd door de link-liberale media in de VS gigantisch uitvergroot, wat leidde tot zwarten en allerlei anarchisten die protesteerden, dat onder andere leidden tot vandalisme, plunderingen en mishandelingen in het hele land.

Sheriff’s oproep: Schiet de plunderaars

Meerdere Trump-supporters neergestoken na grootschalig protest

1 REACTIE

  1. De hersenspoeling gaat keihard, net meegemaakt met mijn jongste dochter….niet meer voor rede vatbaar. De verantwoordelijken zullen bloeden, schoften !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here