De verwoestende rassenrellen in de Verenigde Staten hebben zich nu tot in Frankrijk verspreid.

De gewelddadige rassenrellen die de VS reeds dagenlang teisteren, hebben zich verspreid naar Europa en Parijs, meldt Bloomberg.

Dit terwijl een reeks media de bloedige rellen romantiseren en afschilderden als rechtvaardige, vreedzame protesten tegen “racisme”.

In 2016 stierf in Frankrijk een zwarte man genaamd Adama Traore in verband met een politieoptreden, vergelijkbaar met wat er nu in de VS is gebeurd. Dit wordt gebruikt als voorwendsel voor de relschoppers in Parijs.

Maar de menigte brengt ook hulde aan de ultralinkse ‘Black Lives Matter’ en George Floyd, die overleed toen hij vorige week door de Amerikaanse politie werd gearresteerd.

Net als in Amerikaanse steden brandt het in de straten van Parijs.

De Franse politie heeft tegen de oproerkraaiers traangas gebruikt.

“De Parijse oproerpolitie heeft dinsdag traangas afgevuurd omdat verspreide demonstranten projectielen gooiden en brand stichtten tijdens een ongeoorloofde demonstratie tegen politiegeweld en rassenonrechtvaardigheid. De politie had het protest verboden vanwege de virusbeperkingen die elke bijeenkomst van meer dan 10 personen verbieden”, schrijft Bloomberg onder andere.

Politieagent: No go-zones zijn “Nu buitenlandse enclaves … in oorlog met Frankrijk en met de Westerse beschaving”

Macron's ultimatum aan de moslims: accepteer de Franse waarden - je krijgt twee weken

2 REACTIES

  1. Ja ook in Parijs willen de black lives matter eens nieuwe Nike schoenen of mooie kleding, dat is logisch! Dus de demonstraties en de daarop volgende rellen daar worden opgezet in goede orde, maar zal ontaarden in plunderingen net als in de Amerikaanse steden. Het wordt modern onder de linksen om proletarische te winkelen.
    Pakt men dit niet met harde hand aan loopt het volledig uit de hand en blijft het terug komen.
    En verbied dit soort organisaties en opdrachtgevers zoals de linkse boef Soros en doe hem achter de tralies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here