Een sheriff uit Florida heeft tijdens een persconferentie bij de bewoners van de deelstaat erop aangedrongen om degenen die woningen plunderen tijdens de rasrellen neer te schieten.

In social media worden oproepen verspreid dat zwarte relschoppers die winkels plunderen en vernielen, zich in plaats daarvan moeten richten op woonwijken waar blanken wonen.

Grady Judd, een sheriff in de county Polk, Florida, richtte tijdens een persconferentie op maandag een waarschuwing tegen de misdadigers die van plan zijn om de huizen van burgers aan te vallen.

Als jullie waarde hechten aan je leven, moeten jullie dat waarschijnlijk niet doen in Polk County. Want de mensen van Polk County houden van vuurwapens, ze hebben vuurwapens – ik moedig ze aan om vuurwapens te bezitten – en ze zullen vanavond in hun huizen zijn met hun wapens geladen, legt Judd uit.

De sheriff gaat verder:

En als je probeert in te breken in hun huis om te stelen of brand te stichten, raad ik ze ten zeerste aan dat ze met hun wapens je het huis uitschieten. Dus laat onze samenleving met rust.

Grady Judd zegt dat de oorspronkelijke protesten in de county – het zogeheten Lakeland gebied net ten oosten van Tampa – is ontaard in “burgerlijke onrust” tijdens het weekend, rapporteert Fox 13 News.

We zullen je achterna zitten en je opsluiten als je een misdaad pleegt, zegt de sheriff.

Twee keer zoveel blanken als zwarten worden elk jaar gedood door de Amerikaanse politie

  Weer een blank moordslachtoffer door zwarten dat wordt genegeerd door de mainstream media
Vorig artikelDuitse sociaal-democraten steunen Antifa – AfD wil haar verbieden
Volgend artikelVS: Het zaad van de Antifa komt op, zelden was een burgeroorlog zo dichtbij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in