Uit vrees voor deportatie zijn op de Canarische Eilanden gestrande migranten de afgelopen dagen begonnen met hongerstakingen om hun overbrenging naar het vasteland te eisen.

“We lijden veel onder de psychologische druk hier”, vertelt Aziz Bouabid, een Marokkaan aan El Pais, die zijn situatie vergelijkt met onbepaalde detentie. “Een gevangene weet tenminste hoe lang zijn straf zal duren. Ik weet niet wanneer ik de Canarische Eilanden zal verlaten, en ondertussen wachten mijn kinderen op mij om hen geld te sturen”.

“Europa of de dood”

In dit verband hebben vorige week demonstraties van migranten plaatsgevonden, voornamelijk op Gran Canaria. Sommigen van hen eisten een overplaatsing naar het vasteland en hielden borden omhoog met de tekst “Europa of de dood”. Zij zoeken de steun van hun consulaire autoriteiten om het proces te versnellen.

Gran Canaria: illegale immigranten slaan de lokale bevolking in elkaar – Spanjaarden verzetten zich

Dramatische video: Ouders dwingen panische dochter tot COVID-19 injectie

6 REACTIES

  1. De gutmenschen worden met stenen bekogeld en beledigd in de Syrische vluchtelingenkampen

    Europese “weldoeners” bleken opnieuw een involutie van Homo Sapiens te zijn. Tijdens een “humanitair” bezoek aan een jihadistisch “vluchtelingenkamp” in Syrië werden Belgische parlementsleden, journalisten en leden van hulporganisaties met stenen bekogeld en beledigd als “kuffar” (ongelovigen).

    Het beangstigende eraan: de agressie van de kampbewoners gold niet voor de Europeanen, omdat zij mogelijk gedeeltelijk verantwoordelijk waren voor de omstandigheden in Syrië. Dat zou tot op zekere hoogte nog steeds begrijpelijk zijn. Nee, het is de “verkeerde” overtuiging die de “gelovigen” daar deed handelen. En het zijn precies zulke mensen die massaal tot Europa worden toegelaten, of erger nog, binnengebracht. Met enorme kosten en fatale gevolgen voor ons, weet iedereen.

    In deze video kun je zien hoe de stenenregen de ongelovigen bekogelt. Zo is het nu eenmaal als je denkt dat je je als een redder moet gedragen en mensen uit totaal verschillende culturen moet vertellen wat ze moeten doen. Deze ervaring zal de linksgroene buitenlandse infiltratiefanaten er echter niet van weerhouden deze mensen massaal Europa binnen te smokkelen.

    https://twitter.com/i/status/1339300993994027009

  2. willen hier voor de rest van hun leven op betaalt verlof , er zijn er duizenden die daar gaan lopen maar eens ze hier papieren hebben terug naar ginder op verlof gaan , allemaal krapuul en inteelt schoremorrie …….kill them all , let god judge us later

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here