Sinds een paar dagen geleden is er een gewelddadig en bloedig conflict gaande tussen twee immigrantengroepen in de Franse stad Dijon. In filmfragmenten die op social media worden verspreid, vallen de bendes elkaar met slagwapens aan.

Het begon allemaal vorige week toen een Tsjetsjeense groepering op social media opriep tot wraak voor een van haar leden, een 16-jarige jongen die naar verluidt was mishandeld door een groep oudere drugsverslaafden.

De jongen zou nog steeds in het ziekenhuis moeten liggen en zijn toestand wordt als ernstig omschreven.

Op vrijdag kwamen Tsjetsjenen uit heel Frankrijk bijeen en vielen een waterpijpcafé aan waar de vermeende daders achter de mishandeling zaten.

Na het gevecht waren er een twaalftal gewond, sommigen van hen ernstig. De politie kwam tussenbeide om de menigte te verspreiden.

Islamisten nemen steeds meer Franse districten over: pact tussen linkse partijen en islamisten

  Migrantenbende duwt blanke Franse jongen in het riool
Vorig artikelPolen: “Gezond verstand” om immigratie te weigeren, “hoe dit soort experimenten eindigt, kunnen we al zien in West-Europa”
Volgend artikelMoslimjongeren oefenen IS-executie op open straat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Uhhhhh…..met slagwapens???
  Foute boel!!
  Geef ze AK47, met plenty ammo!

  Tjetjenie: daar gaan nogal wat vakantiegangers heen MET dochter; komen terug zonder…eermoorden.
  Superachtelijk volk.

  Algerijnen: veilig land; algerijenen in EU zijn zonder uitzondering misdadigers.

 2. Op 08/03/2021 is dit nog steeds totaal onbekend bij de meeste mensen, de pers heeft het goed verzwegen. Politie agenten weten niet eens dat dit is gebeurd, dat de Franse regering bij een grote stad in Frankrijk 3 dagen de controle kwijt was….en zoals zoveel soortgelijke zaken zwijgt de pers in alle lettertekens.

  Maar het niet dragen van een mondkapje voor of tegen een ziekte die feitelijk niet bestaat is een halsmisdrijf…..wat een waanzin….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in