Moslimjongeren oefenen IS-executie op open straat

0
Foto: Migranten spelen IS-executie. Kleine foto: Luchtdrukpistool in beslag genomen door de politie.

Wanneer de bewoners van de Lenaupark-buurt in Linz (Oostenrijk) uit het raam kijken, doet het hen denken aan een crisishaard in het Midden Oosten.

Een 75-jarige inwoner noemt de dingen bij hun naam: “Het zijn jonge migranten die oorlogsmisdaden naspelen in onze Grätzel”. Jongeren met een “Noord-Afrikaans uiterlijk” spelen op straat executies na: de een knielt op de grond met zijn hoofd gebogen, de ander duwt een bedrieglijk echt speelgoedpistool, een softgun, in zijn nek en simuleert een nekschot.

Terwijl links-groene genderpedagogen de cowboy en indiaan-spelletjes van jongeren genaamd Torben, Jonas, Elias en Co. grondig hebben verdreven, bereiden Mohammed, Ismail en Sinan zich voor op de moeilijkere tijden in de toekomst van Midden-Europa. Hun kille gevoel komt ook tot uiting in het feit dat voor de “executiespelletjes” de duiven het favoriete doelwit waren van de kogels uit hun luchtdrukwapens. Dit roept de vraag op: Voelen de jonge migranten in Oostenrijk zich niet goed? Missen ze de omstandigheden in het Midden-Oosten? Verlangen ze naar moord en marteling?

De toestand verslechtert zich

De omstandigheden tussen de Kremplhochhaus en het Lenaupark worden al sinds jaren steeds slechter: drugsdealers, geweld, lawaai, vandalisme.

Ik durf het huis na drie uur ’s middags niet meer te verlaten. Het begon met deze jonge mensen die met luchtdrukwapens op duiven schoten. Toen begonnen de executiespelletjes, vertelt ze aan de krant Kronen.

In Oostenrijk verbiedt de wet op de jeugdbescherming kinderen en adolescenten om luchtdrukwapens aan te schaffen en in bezit te hebben, omdat dit “voorwerpen zijn die schadelijk zijn voor jongeren”. Intussen is de politie ingeschakeld en is een van de wapens in beslag genomen. Anders heeft de politie niet veel mogelijkheden om op te treden tegen de jonge migranten.

  Deense jongen wordt gedwongen om de schoen van asielzoeker te kussen

 

Veiligheidswethouder Michael Raml van de FPÖ spreekt duidelijke taal.

Vandaag is het een luchtdrukgeweer en morgen misschien een echt geweer. We worden praktisch dagelijks geconfronteerd met geïmporteerd geweld.

Michael Raml’s angsten zijn niet uit de lucht gegrepen: menig jongere met een uitgesproken affiniteit met wapens en wortels in de crisisgebieden van het Midden-Oosten zal op een dag manieren en middelen vinden om een echt pistool op de zwarte markt te krijgen. Het is waarschijnlijk de blik over de grens naar de omstandigheden in ons land die de regeringen in de Tsjechische Republiek en Hongarije ervan heeft overtuigd om het voor hun burgers gemakkelijker te maken om toegang te krijgen tot vuurwapens. Men weet nooit hoe zich dit kan ontwikkelen.

In Duitsland bewandelt men de omgekeerde weg: telkens wanneer een spraakmakende misdaad wordt gepleegd met een illegaal vuurwapen (zoals de recente terroristische aanslag in Halle), verscherpt de Duitse regering de regels voor jagers en sportschutters in het wapenrecht. Men krijgt bijna de indruk alsof het deze twee gewapende groepen zijn die voortdurend een bloedig spoor van dood en verwoesting door de Bundesrepubliek trekken.

Momenteel heeft de Duitse regering een wetsontwerp ingediend voor de binnenlandse implementatie van de richtlijn (EU) 2017/853 van het Europees Parlement en de Raad van 17 mei 2017 (Derde Wet tot wijziging van de Wapenwet, BT-Drs. 19/13839). Met
deze richtlijn heeft men de zogenoemde EU-Vuurwapenrichtlijn gewijzigd om “de wapenwetgeving in de Europese Unie verder te harmoniseren en lacunes in de bescherming te dichten”.

Zoals u ziet, is de EU wat de wapens van de burgers betreft maar al te goed voor ons. Het is gewoon stom dat jagers en schutters dit niet willen begrijpen.

  De helft van de Amerikaanse staten geeft prioriteit aan zwarten en Hispanics  boven blanken voor Covid-19 vaccin

Enkele voorbeelden van de geplande aanscherping:

  • In de toekomst moeten alle kogelmagazijnen worden voorzien van een serienummer en worden ingevoerd in de wapenbezitkaart (WBK).
  • Magazijnen voor handwapens met meer dan 20 patronen zijn illegale voorwerpen.
  • Magazijnen voor geweren met meer dan tien rondes zijn illegale voorwerpen.
  • Deco-oorlogswapens en nepwapens zijn illegale voorwerpen.
  • Gedeactiveerde vrij verkrijgbare saluutwapens (losse flodders) worden nu beschouwd als scherpe wapens die geregistreerd moeten worden.
  • Kruisbogen zijn onderworpen aan WBK.
  • Elke schutter moet om de drie jaar 18 sporttrainingssessies met elk van zijn wapens bewijzen.

AfD-noodmotie over geplande aanscherping van de wapenwet afgewezen

Een dringende motie van de AfD om de geplande aanscherping van de wapenwet in de Bundesrat te voorkomen, die op 6 november aan het Beierse parlement werd voorgelegd, werd door de “blokkeerpartijen” verworpen, net als al haar vorige moties. Ze was tenslotte van de AfD, dat is begrijpelijk.

40 procent van de delicten in Oostenrijk wordt gepleegd door buitenlanders

Vorig artikelMulticulti: gewelddadig conflict tussen Tsjetsjenen en Algerijnen in Frankrijk
Volgend artikelGelekt document onthult geheim Turks plan om Griekenland binnen te vallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in