Polen: “Gezond verstand” om immigratie te weigeren, “hoe dit soort experimenten eindigt, kunnen we al zien in West-Europa”

Polen zal nooit dezelfde immigratie accepteren als in West-Europa. Dit stelt de regering van het land vast in een principiële verklaring. Een dergelijk beleid vernietigt de samenleving door sociale en raciale conflicten.

De Poolse minister van Binnenlandse Zaken Mariusz Kamiński heeft de burgers verzekerd dat ze nooit dezelfde immigratie zullen accepteren als in West-Europese landen zoals Nederland heeft gedaan.

Dit is “niet-onderhandelbaar”, zo stelt Kamiński volgens TVP Info.

In de afgelopen weken hebben rellen en vernietigingen van ultralinksen met toejuichingen van de mainstream media verschillende Westerse staten geteisterd. Dit heeft geleid tot bezorgdheid onder de blanken, die vrezen dat het in de toekomst nog erger zal worden.

Maar Polen zal deze ontwikkeling niet accepteren.

Dit is niet vanwege de zogenaamde xenofobie, maar vanwege het “gezond verstand”, aldus de minister van Binnenlandse Zaken.

“Dit leidt tot tragische gevolgen met sociale, raciale en religieuze conflicten”, zegt hij over de poging van de EU om in de hele Unie asielquota in te voeren.

De Poolse regering kijkt met afschuw naar wat de immigratie heeft gedaan met West-Europa, waar grote getto’s werden gevormd – bijna kleine buitenlandse landen.

Immigratie heeft ook geleid tot een verhoogde terroristische dreiging, criminaliteit en intolerante opvattingen die in strijd zijn met Westerse ideeën en democratie.

Er is en zal geen toestemming van de Poolse regering zijn om ons enige vorm van sociale of culturele experimenten op te leggen. We kunnen nu al zien hoe dit soort experimenten eindigen in West-Europese landen, waar aanzienlijke clusters van mensen zijn ontstaan die niet cultureel geïntegreerd zijn, aldus Kamiński.

EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljard

Zelfs als Oekraïne niet van de kaart wordt geveegd, zou haar soevereiniteit wel eens voorgoed weg kunnen zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here