Marion Maréchal © Gage Skidmore / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Marion Maréchal, het nichtje van National Rally leader Marine Le Pen, heeft onlangs de Black Lives Matter activisten aangepakt voor het “bezoedelen van de herinnering aan onze voorouders” en het “spugen op onze geschiedenis”.

Gisteren sprak de voormalige politicus van de National Rally in een video op social media uitvoerig over de Black Lives Matter-beweging en over de protesten, rellen en plunderingen die in het Westen zijn ontbrand naar aanleiding van de dood van George Floyd  en Adama Traoré.

Ik hoef me niet te verontschuldigen als blanke en als Franse. Je kunt zien tot wat we zijn gereduceerd door ons zo te moeten positioneren. Ik hoef me niet te verontschuldigen voor de dood van een crimineel, Adama Traoré, een onbedoelde dood die plaatsvond na een arrestatie die niets met zijn huidskleur te maken had, maar met de misdaden die hij zou hebben begaan, zegt Maréchal in een video op Facebook.

Ik hoef me niet te verontschuldigen omdat ik niemand heb gekoloniseerd… Ik heb niemand tot slaaf gemaakt op dezelfde manier als al deze politieke groeperingen en politieke activisten nooit zelf zijn gekoloniseerd of tot slaaf zijn gemaakt, gaat Maréchal verder.

De 30-jarige oud-politica gaf toen commentaar op de BLM, Antifa en andere linkse extremisten die in heel Europa en Amerika monumenten hebben afgebroken en beschadigd.

Ze bezoedelen de herinnering aan onze voorouders, spuwen op onze geschiedenis, zuiveren ons erfgoed en breken onze beelden af. Wat er achter deze propaganda wordt voorbereid is angstaanjagend, zegt ze.

Frankrijk: 50 Tsjetsjenen bestormen het opvangcentrum voor migranten en vallen ‘Afrikaanse rivalen’ aan

  Amerikaanse politie redt levend varken van publieke onthoofding door links als statement tegen politiegeweld 
Vorig artikelTrump beveelt Seattle: “Neem je stad terug van binnenlandse terroristen, als jij het niet doet, doe ik het”
Volgend artikelEx-KGB legt uit “De vier stadia van ideologische ondermijning”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Idd; degenen die erachter zitten: Soros en de Clintons. De reden: overname na chaos.

  In dezelfde periode van demonstratie werden door de negers: een kleurling (77) doodgeschoten, een blanke jongen van 17 voor de gein doodgestoken, twee blanke politie agenten doodgereden, 6 politie agenten neergeschoten, duizenden winkels/huizen geplunderd.
  Daders: negers.

  Gingen er daarvoor mensen de straat op?
  Voor wat er aan de hand is: zie ëx KGB legt uit….
  Vreemd genoeg precies wat ik zei over accumulatie van linkse idioterie…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in