De studie moet met de nodige voorzichtigheid worden bekeken, maar zoals bevestigd door onze deskundige IT-consultant die ons de patenten van Moderna verstrekte over het gebruik van grafeen in het Spikevax Covid mRNA-vaccin, zijn de experimenten uitgevoerd met geavanceerde apparatuur op een strikt wetenschappelijke manier, schrijft Carlo Domenico Cristofori.

De geruchten over het vermeende magnetisme veroorzaakt door vaccins zijn onderworpen aan een spervuur van ontkenningen door PRO-VAX fact-checkers, maar dit onderzoek werd onlangs genoemd als een bron in een studie gepubliceerd in de Amerikaanse wetenschappelijke publicatie International Journal of Vaccine Theory Practice and Research van Dallas.

Dat niet alleen. De vele onderzoeken van Gospa News naar het gebruik van nanodeeltjes zoals grafeenoxide voor biomedische doeleinden maken de ontkenningen nu achterhaald en de onderzoeken die hun aanwezigheid in mRNA genetische sera verifiëren en bevestigen meer dan gerechtvaardigd.

Daarom herlanceren we, in tegenstelling tot wat gebruikelijk is, dit experiment, hoewel we ons ervan bewust zijn dat het geen onbetwistbare wetenschappelijke waarde heeft. Precies om die reden hebben we het niet opgenomen in ons dossier ‘Vaccins & Grafeen’ dat alleen gebaseerd is op gepubliceerde en herziene studies.

“Sinds april 2021 doen geruchten de ronde op sociale netwerken over het verschijnen van bluetooth-achtige signalen na een of meer injecties tegen covidia die worden aangeboden door farmaceutische bedrijven. De resultaten higlight:

– Geen enkele niet-geïnoculeerde, niet-geteste persoon geeft een signaal.

– Verschillende geïnjecteerde personen geven signalen in ongeveer 40% van de gevallen

– Enkele niet-geïnoculeerde, geteste personen geven in ongeveer 50% van de gevallen een signaal.

Dit is wat naar voren komt uit Project Bluetooth Experience X, gefinancierd door EFVV, NLPV en talrijke anonieme donaties.

“EFVV (European Forum for Vaccine Vigilance) is een samenwerkingsverband van lidorganisaties en individuele leden uit 25 Europese landen. Onze ledenorganisaties bestaan uit consumentengroepen en pro-keuze groepen die op hun beurt medische professionals en wetenschappers als leden hebben” lezen we op hun officiële website.

“Hun gecombineerde ledental overschrijdt de 100.000. We roepen alle Europeanen op om zich te verenigen in een eis voor een verenigd vaccinatiebeleid gebaseerd op keuzevrijheid en geïnformeerde toestemming. Wij geloven dat verplichte vaccinatie niet alleen een ernstig risico is, maar ook een schending van de mensenrechten en de menselijke waardigheid. Daarom eisen we transparantie en voorzichtigheid, maar ook erkenning en zorg voor de vele vaccinatiegewonden in Europa en daarbuiten“.

“Er circuleren talloze video’s die het verschijnen van verontrustende verschijnselen lijken aan te tonen, zoals magnetisatie op verschillende lichaamsdelen, het verschijnen van Bluetooth MAC-adressen in de aanwezigheid van ingeënte personen, het verschijnen van signalen tijdens een scan die wordt uitgevoerd op het lichaam van ingeënte personen via detectie van dierlijke microchips, enz. Hoewel de mainstream media en overheidsinstanties het bestaan van deze fenomenen hebben ontkend, hebben burgers steeds meer empirische ervaringen gepost”.

  Ze doen het al met muizen... de gevaccineerden zijn de volgende: een schakelaar omzetten in het hoofd

Dit is wat ze kort uitleggen in de notitie waarmee ze 2 PDF bijlagen verspreiden die extreem gedetailleerd en zelfs complex te interpreteren zijn voor diegenen onder ons die geen specialisatie hebben in natuurkunde of biofysica.

Op grote schaal testen van grafeen voor biomedisch gebruik

Maar Gospa News heeft ontdekt dat er al een onderzoek is gepubliceerd om grafeenoxide in het menselijk lichaam te testen met de smartphone om verschillende biomedische functies te vervullen.

Deze onthulling met betrekking tot gevaccineerde mensen lijkt alleen maar een bevestiging te zijn van wat er al op grote schaal circuleerde op het internet. Hier is het sensationele nieuws over mensen die zijn onderworpen aan RT PCR-tests.

“Uit deze resultaten kunnen we zeggen dat een significant percentage van de geïnjecteerde personen en, in mindere mate, niet-geïnoculeerde personen die getest zijn met PCR-tests alfanumerieke signalen uitzenden in het frequentiebereik dat overeenkomt met dat van Bluetooth-gebruik”, lezen we in de studie die op dit moment nog niet is gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift en daarom, zoals aan het begin geschreven, met uiterste voorzichtigheid moet worden gelezen.

Alvorens enkele saillante opmerkingen van het onderzoek te lezen, moeten enkele vooronderstellingen worden gemaakt die helpen om het onderzoek in te kaderen, maar ook om het te accrediteren.

 • Als Gospa News 11 onderzoeken heeft gewijd aan het onderwerp ‘Vaccins & Grafeen’ (3 reeds vertaald in het Engels), dan is dat omdat het tientallen studies heeft opgespoord over het experimenteren met deze nanovormen afgeleid van koolstof op biomedisch gebied en bij de constructie van sera van vaccingenen en over hun aanwezigheid in de flacons van genieserums of in het bloed van gevaccineerde mensen.
 • Grafeenoxide werd vanwege zijn elektromagnetische en fotogenieke eigenaardigheden ook getest als neurocerebraal controle-instrument door het militaire agentschap DARPA van het Amerikaanse Pentagon tijdens de regering Obama-Biden, waarbij de viroloog Anthony Fauci monsterlijke, viraal geladen chimere coronavirussen bouwde waarvan werd aangenomen dat ze de voorlopers van SARS-Cov-2 waren.
 • Soortgelijke studies werden uitgevoerd door het Graphen Flagship project van de Europese Commissie binnen het bredere Horizon 2020 plan dat fact-checkers financierde om al het negatieve nieuws tegen Covid vaccins te censureren.
 • In een onderzoek van de Amerikaanse cardioloog Peter McCullough wordt benadrukt dat bijwerkingen van vaccins worden veroorzaakt door 4% van de partijen, waarbij het vermoeden wordt geuit dat er veel placebopartijen van fysiologische oplossing, water en zout in omloop zijn, juist om het aantal slachtoffers van ongewenste bijwerkingen in een massaal experiment met onwetende menselijke proefkonijnen binnen de perken te houden
 • Onderzoek gepubliceerd door Peter Riis Hansen, afdeling cardiologie, Kobenhavns Universitet, Kopenhagen, Denemarken. en gecrediteerd door de Duitse onderzoekers Dr. Gerald Dyker, professor organische chemie aan de Ruhr Universiteit Bochum, en Dr. Jörg Matysik, professor analytische chemie aan de Universiteit van Leipzig, ondersteunde het bestaan in een enorm aantal Pfizer vaccins PLACEBO.
 • Een leidinggevende van Pfizer in Oceanië bevestigde tijdens een hoorzitting voor het Australische parlement dat zijn farmaceutische bedrijf in Nieuw-Zeeland verschillende partijen vaccins gebruikte die niet waren onderzocht door de nationale instanties voor geneesmiddelencontrole.
  MIT-wetenschapper: COVID-19 vaccins kunnen over '10 tot 15 jaar' ziekten veroorzaken

Daarom lijkt het feit dat het vreemde radiofrequentieverschijnsel bij slechts 40% van de mensen die gevaccineerd zijn met Covid waarneembaar is, zeer gerechtvaardigd en wordt het ondersteund door een veelvoud aan strikt wetenschappelijke redenen.

Maar het feit van hetzelfde fenomeen bij mensen die RT PCR testen kan ook dezelfde verklaring hebben en wordt ook gerechtvaardigd door de testfase van een op grafeen gebaseerd wattenstaafje dat, voor zover we weten, al gebruikt kan zijn in andere producten, ook gezien het feit dat, zoals onthuld door Gospa News, een van de al belangrijke RT PCR diagnostische laboratoria een partner is van de Big Pharma vaccins in het OneNucleus project in Cambridge.

Bluetooth Experience X onderzoek als bron van een studie gepubliceerd in een medisch tijdschrift

Het onderzoek Bluetooth Experience X werd uitgevoerd door universitaire onderzoekers en experts in geavanceerde technologieën Germán Sarlangue, student aan de Ecole Supérieur de Commerce et Technologie de Toulon, Julien Devilleger, cardioloog aan Polyclinique St Jean, Philippe Trillaud, Steve Fouchet, expert in beveiligingssystemen en netwerken , Lidwine Taillasson en Grégory Catteau, hoofd programmering bij het GSK Research and Development Centre.

Het is niet gepubliceerd door een wetenschappelijk tijdschrift en is daarom niet onderworpen aan een peer review die de betrouwbaarheid ervan bevestigt.

Maar het werd wel genoemd onder de bronnen van het lopende onderzoek door de interdisciplinaire onderzoeker Daniel Broudy, professor aan de Okinawa Christian University, met de titel “Cyborgs R Us: The Bio-Nano Panopticon of Injected Bodies?”, gepubliceerd op 20 augustus 2022 binnen ResearchGate en International Journal of Vaccine Theory Practice and Research, dat vooral verwijst naar de ontdekkingen van nanovormen van grafeenoxide door de Spaanse scheikundige Pablo Campra.

“Een overzicht en kritische analyse van literatuur op het gebied van biotechnologie, nanotechnologie en materiaalkunde kan belangrijke inzichten opleveren over belangrijke bedreigingen waarmee de mensheid wordt geconfronteerd in een wereld die grotendeels verdeeld is door sterk gecompartimenteerde epistemische gemeenschappen. Interdisciplinair onderzoek naar de goed gedocumenteerde problemen die voor mensen ontstaan door de injecteerbare mRNA-platforms die beweren de medische complicaties van COVID-19 aan te pakken, onthullen verrassend, zo niet zeer verontrustend, nieuw bewijs van klaarblijkelijke fraude en bedrog”, schrijft Broudy, professor Toegepaste Taalkunde, in het abstract van zijn studie.

  Kunnen COVID-19 vaccins je lichaam magnetiseren?

“De hier gepresenteerde analyse ondersteunt zowel de gerapporteerde laboratoriumstudies van bloedmonsters van geïnjecteerde proefpersonen als experimenteel werk waarin de mogelijke redenen worden onderzocht voor waargenomen verschijnselen met betrekking tot elektromagnetische eigenschappen die in menselijke lichamen worden vertoond – voegde de onderzoeker eraan toe – De aanleiding voor deze multidisciplinaire studie waren de huidige rapporten van een aanzienlijk deel van de geïnjecteerde proefpersonen die alfanumerieke signalen uitzonden in het frequentiebereik dat overeenkomt met Bluetooth communicatienetwerken. De bespreking van deze bizarre verschijnselen wordt ingekaderd door een bredere historische context van nanotechnologie als opkomende industrie en door recente commentaren van opmerkelijke publieke figuren over surveillance onder de huid en het verdwijnen van burger- en mensenrechten”.

In het Abstract van hun studie voor EFVV (European Forum for Vaccine Surveillance) specificeerden Sarlangue et al. in plaats daarvan:

“Objectificatie van het bestaan van detecteerbare MAC-adressen in het Bluetooth-frequentiebereik na een inenting met COVID-antigeentherapie en COVID-detectie-PCR-test. Echter, zoals Jérôme R., die verantwoordelijk is voor de publicatie van het artikel, aangeeft, zelfs als de verkregen resultaten twijfelachtig zijn (niet-geïdentificeerde MAC-adressen verschijnen), zou het verkeerd zijn om een overhaaste conclusie te trekken”.

Hieronder doen we verslag van de PDF van het experiment, waarbij we de lezers uitnodigen dezelfde voorzichtigheid te betrachten bij het als wetenschappelijk volledig beschouwen ervan als door de auteurs zelf wordt aanbevolen. Maar vanwege de vele vooronderstellingen die hierboven zijn genoemd leek het ons noodzakelijk en nuttig om het te rapporteren.

Bronnen:

GOSPA NEWS – VACCINES & GRAPHENE DOSSIER
RICERCA EFVV – experience-bt-v2-fr-es-uk_02715
EFVV – website
International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research – Cyborgs R Us: The Bio-Nano Panopticon of Injected Bodies?
GOSPA NEWS – COVID-19 DOSSIER
GOSPA NEWS – WUHAN-GATES DOSSIER


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

MAGNETISME DOSSIER

Pfizer klokkenluidster onthult: Er zit grafeenoxide in het vaccin van Pfizer en het kan mensen verbinden met het internet of ze doden” (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland heeft het initiatief in het Oekraïne-conflict – Poetin
Volgend artikelNaaldloze vaccins zijn hier… medisch vergif kan nu worden toegediend via ultrageluid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

  • Adriaan……Niet zozeer op bovenstaande reactie,maar….wordt het nu eens niet de hoogste tijd,Adriaan,..die kopstukken,zoals koploper/psychopaat first class Harrari(de grootste schoft temidden van vele anderen,of beter ALLER TIJDEN),Gates en sommige Duitse criminelen(Cristian Drosten,Ursula en meer)) te gaan vervolgen? Of beter gezegd..onder de madeliefjes te brengen.Lauterbach heeft(tegen verwachtingen in ) alreeds afgehaakt.Geeft ook te denken.Hoef je niet te zeggen,dat juist Duitsland(waar ik met plezier een tijdlang gewerkt heb) zich aanbood als een doorgeefluik van dat coronagebeuren.Geen beste beurt,Leutchen.
   Verwondert mij echter niets,want zij zijn erg bang voor hun gezondheid.EN ja…zulken moet je dus pakken!!
   Zaterdagmiddag aldaar alle winkels om 2 uur gesloten,WANT…..de medewerkers konden eens rugklachten krijgen na het vele staan.Net zoals men bij ons leraren wilde afkeuren en later bleek,dat die rugklachten door het vele zitten kwamen..Daar GA je dus weer!
   Alsof dat niet genoeg was,…..een buitenlander die in Dld wilde werken werd daar door de overheid aan een strenge medische keuring onderworpen voor zijn Aufenthaltserlaubnis/Genehmigung.EN dan kon je 100x zeuren,dat dit niet hoefde ivm EWG,maar daar taalde niemand naar.Duitse burocratie (Behördenschlamperei)hat sich erwiesen als nog veel slechter als bij ons in Holland.Tel uit,je winst!
   Dat zal hopelijk een impact bewerkstelligen op de daaronder existerende “sub elite”,die tot nu toe lekker blijft zitten wegkijken.Die luidjes verdienen op zijn zachtst gezegd EEN FLINKE POR.Maar,wie gaat daraan??
   Hoe groot die PVV ook wordt,…zij zullen slechts gedoogd worden,mits zij nier extreem aan de bel gaan trekken.Gebeurt dat WEL, dan zullen alle middelen aangewend worden,om dat de kop in te drukken.Want..onze verkiezingen hebben helaas niets fundamenteels meer te melden.For obvious reasons(..)

   • frans2 december 22, 2023 Bij 00:47

    Ik weet het Frans, de frustratie groeit als een gek ook bij mij maar velen voelen zich roepende in de woestijn er komt voorlopig géén breed maatschappelijk verzet tegen het beleid van de gekochte WEF politici, conclusie ik weet het ook niet meer, probeer mij zo min mogelijk te ergeren aan de shit tsunami die op iedereen afkomt.

   • Beste Frans, voorlopig gaat politie en justitie en rechtspraak nog voor het WEF om hun baan te behouden. we zullen helaas doorgaan tot het putje en dan worden de verantwoordelijke niet gearresteerd maar door een boze meute direct geexecuteerd.

 1. we weten het al een paar jaar.
  weten we deze ook nog?: een passagier op een vluchthaven kreeg bij de veiligheidsscan te horen: we kunnen op onze monitor zien dat u de prik heeft gehad.
  kortom, niets nieuws. maar wel meer onderzoek en feiten.

  nu zie ik dat bijna niemand de prik meer wil, en de enkeling die het toch doet zich vaak geroepen voelt om uit te leggen waarom.
  de trotse 5de prik-halers uitgezonderd, die kunnen we afschrijven.

  • Jij denkt echt dat niemand de prik wil? vandaag langs de GGD doodspriklocatie gereden in Utrecht aan de Europalaan, het was een af en aan rijden van suïcidale ouderen. Ik dacht ook dat bijna niemand er meer intrapte, de praktijk wijst echt anders uit. Velen zijn dommer dan dom. Er zat er nog zat met een doodswens. Maar ze doen maar fijn, mij niet lastig vallen als het pijn doet.

   • Oja..je moet vooral meteen “naar de dokter”.
    Welnu….mijn dokter was een goeie……hij heeft mij niet zieker gemaakt(..)
    En ja..bij mij ook …op het plein van het voormalige Formidogebouw. Het liep er gewoon storm en een vent in een geel jasje stond daar het autoverkeer te regelen vanaf dat plein.
    Ach….wanneer die luidjes daardoor als enige middel gerustgesteld worden,watwatwat…doe je dan??? Moet je gewoon niet tegeningaan,doe je dat wel, dan maak je nog heel wat los.

    • vooral stimuleren om zich te laten impregneren.

     ik zal het niet laten om die ‘mensen’ te stimuleren een prik te gaan halen

     elke opgeruimde staat ons straks niet in de weg

   • De meeste die de prik halen hebben geen doodwens, ze denken dat het hun gezondheid beschermd.

    Dus ze halen onbewust een doodprik, het is niet dom maar fout geïnformeerd.

    Maar er is zoveel kanker en hartaanvallen dat mensen niet kunnen doordenken dat het aan de prik ligt.

 2. Het plan is depopulatie omdat we in een poleshift zitten en die vieze elite bunkerbouwers ons dit niet (willen) vertellen. GPS werd om het jaar gesynchroniseerd en nu dus om de paar uur. Trekvogels vertrekken niet, alle specimens die navigeren op de magnetische velden zijn de weg kwijt. Volgens rekenmodellen van Freemasons zelf komen er tektonische platen omhoog bij een poleshift op o.a. New Zeeland ,daar is ook de meeste oversterfte nav de euthanasie prikken.Daar zijn meesten bunkers gebouwd. Ze knijpen ons (vee) nog even uit als sinaasappels met klimaat onzin om de laatste restjes binnen te harken en dan mogen we dood. 500.000.000 slaven willen ze behouden om hen te dienen. Ik had deze (sub)theorie al jaren terug en nu ik meer dan 7x het noorderlicht heb gezien op plekken te veel naar het zuiden terwijl mijn kompas rare bewegingen maakte maak ik er 90% theorie van. De oorlogen,de virussen,Co2,woke,satanisme,zionisme..Allemaal afleiding…Ze willen gewoon niet te veel overlevende straks die op hun bunkers en privé legers afstormen….In de Lodges zitten overigens Satanisten,Jezuïeten,Katholieke,moslims,joden,nazi’s, communisten en atheïsten allemaal naast en door elkaar in de banken. De enige eed die overulled maar dan ook over alles is dat ze verplicht zijn elkaar te helpen in nood. Het wef is een mooie afspiegeling hier van…Zie de kopstukken.

  • Dus de platen komen naar boven, en in de grond zijn bunkers in gebouwd. Maar die worden dan toch ook vernietigd? Of heb je het over andere platen?

   • Onder Nieuw zeeland komen drie platen bij 1 (twee groten en 1 wat kleinere en daarop ligt Nieuw Zeeland en de slapende Profeet (een voorspeller en hij deed ook aan kruiden geneeskunde) zei dat ten duur Nieuw Zeeland erin zal zakken. Dat kan als de speet ten duur groot genoeg word. En in de openbaring 6 word gezegd dat koningen en hun vrienden en dienaars die in de grote verblijven zullen smeken dat die gesteentes op hun neer mogen vallen. Denk dat het spannend gaat worden voor hen al die bloed wijn en wat bier zuipers, plus wat snuivers erbij en dat bij elkaar op 1 hoop. Dat kan spannend worden inderdaad.

 3. Als electrotechnicus en behoorlijk wat kennis over bluetooth: Nog 1 keer dan: Het is NIET mogelijk om mensen tot een RF-zender te maken die volgens het Bluetooth protocol verbindingen maakt. Bluetooth communicatie vereist flink wat hardware (electronica) dat niet in een spuitje past en vereist ook energie uit een batterij. Die batterij past ook niet in een spuitje. Kom op mensen, stop die gekkigheid alsof er een ingebouwde bluetooth transponder in je lichaam zou nestelen via grafeen oxide of iets anders. Complete, 100% onzin.

 4. Die goan binnenkort allemoal naar Hoerkraine, vechte tegen de vijand , het zit nu in hun genen ééh, kan je ni stoppen ééh ….DUS zoals zombies naar ginder eeh , gaan vechten tegen de Russen eeh….joat joat !

 5. Die goan binnenkort allemoal naar Hoerkraine, vechte tegen de vijand , het zit nu in hun genen ééh, kan je ni stoppen ééh ….DUS zoals zombies naar ginder eeh , gaan vechten tegen de Russen eeh..joat joat !

 6. What more of an prove we need. Its clear they know nothing of genetics but still lot of people think they do. Do not let them fool you in that they can.

 7. “Onverklaarde magnetisatieverschijnselen ook bij PCR-geteste personen”

  Volgens het artikel op VeteransToday, vraag mij af hoeveel mensen zich met dat lange PCR wattenstaafje zich tegen het zeefbeentje hebben laten roeren, die moesten toch zo nodig op vakantie, heb de verhalen gehoord zonder negatieve test kon je niet meer terug op het vliegtuig stappen, maar met wat Eurootjes in het handje gedrukt kon men dooooor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in