De [Europese] Grafeen vlaggenschipprojecten lijken bezig te zijn met het ontwikkelen van een oplossing die op zoek is naar een probleem.” -Terrance Barkan, The Graphene Council, juni 2019

In oktober 2013 lanceerde de Europese Unie twee vlaggenschipprojecten: het Human Brain Project (“HBP”) Human Brain Project (“HBP”); en Graphene Flagship (“GF”), schrijft dailyexpose.co.uk.

HBP heeft tot doel onderzoekers wereldwijd te voorzien van informatie- en communicatietechnologie-instrumenten en wiskundige modellen voor het delen en analyseren van omvangrijke hersengegevens.

GF heeft tot doel van Europa de “Graphene Valley” van de wereld te maken. In totaal zal Europa 1 miljard euro investeren in GF als een tienjarige stimulans om grafeeninnovatie uit het laboratorium te halen en in commerciële toepassingen te krijgen.

Meer dan halverwege de tienjarige financieringscyclus bleek de commercialisering van grafeen echter een uitdaging te zijn. Om grafeen te helpen door te breken op commerciële markten, werd in 2019 EU-financiering aangevraagd voor een project – Graphene & 2D Materials EUREKA Cluster – om de innovatie op het gebied van nanotechnologie te coördineren.

GF financiert ook zogenaamde “Spearhead Projects”. Er waren zes inleidende Speerpuntprojecten die het einde van hun onderzoeks- en ontwikkelingsfase naderen. Eén daarvan was Graphene photonics for the 5G era, dat geacht werd “in een goede positie te verkeren om deze technologie met succes te ontwikkelen”. Er werden elf nieuwe speerpuntprojecten gelanceerd, die in april 2020 met hun werkzaamheden zijn begonnen. Een van de elf is: GRAPHIL: Water zuiveren met grafeenfiltratie.

Grafeen is een nanomateriaal dat bestaat uit een enkele laag van koolstofatomen. Het is licht, transparant, flexibel, ongelooflijk sterk, een uitstekende geleider van warmte en elektriciteit en heeft interessante lichtabsorptiecapaciteiten. Een andere eigenschap is dat het in hoge mate integreert met neuroncellen in de hersenen, wat een indicatie geeft van hoe Europa’s HBP en GF zouden kunnen samenvallen.

Dus, proberen ze je te vermoorden of zijn ze gewoon corrupt, gierig en dom?

Door de top 10 grafeen toepassingen door de jaren heen te volgen kan men zien hoe ‘geneeskunde’ in 2020 opklimt tot de meest populaire toepassing van grafeen, gerangschikt naar het aantal geschreven berichten. Beginnend met 2015 waar geneeskunde 4e was; 2016, 3e; 2018, 3e; 2019, 2e; en ten slotte, 2020,1e op de lijst.

COVID-19 wordt genoemd als de voor de hand liggende reden dat het gebruik van grafeen in de geneeskunde de meest populaire discussie was op de Graphene-info website.

Is grafeen veilig? Het korte antwoord is: nee. Sommige mondkapjes bevatten grafeen en in april hebben de Canadese gezondheidsautoriteiten een terugroepactie uitgevaardigd voor mondkapjes die grafeen of biomassa grafeen bevatten. Sindsdien heeft België met grafeen besmette mondkapjes aangetroffen en hebben ziekenhuizen in Frankrijk het gebruik van grafeen bevattende mondkapjes opgeschort.

Het is geen verrassing dat wat één land in mondkapjes aantreft, ook door andere landen wordt aangetroffen – 85% van de wereldwijd gebruikte mondkapjes komt uit China. Misschien is de enige verrassing waarom niet ALLE landen mondkapjes onderzoeken op giftige chemicaliën en het gebruik ervan verbieden, in ALLE omstandigheden.

Volgens de voorlopige resultaten van een studie van de Universiteit van Almería in Spanje is grafeen in de COOVID-19 “vaccins” aangetroffen. Door de inhoud van een Pfizer / BioNTech injectieflacon te onderzoeken ontdekten onderzoekers dat er mRNA in zit, maar dat grafeenoxide tussen 98% en 99% van de inhoud uitmaakt:

Dit is geen vaccin, maar een dosis zuiver grafeenoxide in de ader.

Verwijzend naar deze studie, geeft Dr. John B. commentaar op zijn Twitteraccount.

Verontrustende analyseresultaten van Prof. Dr. Pablo Campra Madrid … Detectie van grafeenoxide in het Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin (Comirnaty).

De Twitterdraad van Dr. John gaat verder met beelden uit het rapport van Dr. Campra en sluit dan af met –

Er is een dringende behoefte om deze analyse te repliceren! Grafeen-familie nanomaterialen (GFN’s), waaronder grafeenoxide en gereduceerd grafeenoxide, zijn giftig.

Volgens een team van Spaanse wetenschappers, La Quinta Columna, omvatten de symptomen van grafeenoxidevergiftiging: bilaterale pneumonieën; trombogeniciteit; bloedstolsels; post inflammatoir syndroom of systemische / multi-orgaanontstekingen; verandering van het immuunsysteem; en, uiteindelijk instorting van het immuunsysteem en een cytokinestorm.

De grote statistische truc die de vaccins effectiever laat lijken dan ze zijn

Bij inademing veroorzaakt grafeen ontsteking van de slijmvliezen en mogelijk verlies van smaak en reuk. Klinkt dat bekend?

Grafeenvergiftiging. Midazolam. We moeten ons afvragen welke andere niet-virus oorzaken de ziekte bekend als COVID-19 dekt.

La Quinta Columna maakte een video verklaring over wat de studie van de Pfizer flacon vond en de implicaties ervan, kijk hier (meer uitleg hier):

Een ander effect van grafeen is magnetisme. Mensen hebben gemerkt dat ze magnetisch worden na het krijgen van COVID-19 injecties. Onder nul zijn grafeen nanodeeltjes niet magnetisch maar bij lichaamstemperatuur worden ze dat wel.

La Quinta Columna betoogt dat vóór 2020 mensen al gemagnetiseerd waren met grafeen in chemtrails en griepvaccins. En nu worden mensen gemagnetiseerd met grafeen in gezichtsmaskers, Covid-teststaafjes en Covid-injecties.

Grafeen veroorzaakt enerzijds een magnetisch verschijnsel, maar anderzijds kan het de hersenen van de ingeënte mensen veranderen in zowel zenders als ontvangers van informatie.

Eenmaal geïntegreerd met neuroncellen fungeren nanodeeltjes van grafeenoxide als nano-biosensoren die twee functies hebben, namelijk: het opvangen van elektrische signalen van onze impulsen en gedachten of het in kaart brengen van de hersenen; en, neuromoduleren van ons gedrag, emoties en gevoelens.

Het klinkt als science fiction, maar zoals aan het begin van dit artikel is vermeld, lijkt er sprake te zijn van een convergentie van Europa’s twee vlaggenschipprojecten: HBF en GF. Proberen de regeringen, haar adviseurs en de mainstream media de stemmen in ons hoofd te worden?

Er is goed nieuws. Grafeen kan op natuurlijke wijze uit het lichaam worden gespoeld. Een enzym dat in ons bloed zit, myeloperoxidase, breekt grafeenoxide af.

Alcohol (ethanol) of tabak (nicotine), bijvoorbeeld, kunnen dit enzym doen toenemen – niet dat dit moet worden opgevat als een aanmoediging om een van beide te consumeren, maar eerder als een aansporing tot gezond onderzoek om te helpen in de strijd tegen deze pandemie van grafeen.

De pandemie is nog maar het begin, de toekomst is rampzalig: "Er staat nu maar één ding op het spel en dat is het overleven van ons menselijk ras"

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ze doen het al met muizen… de gevaccineerden zijn de volgende: een schakelaar omzetten in het hoofdVolg Frontnieuws op Telegram

12 REACTIES

 1. Langzaam maar zeker komt de waarheid cq bedrog boven water maar blijft alleen bekend in beperkte kring.
  Al met al een steeds meer zorgwekkende situatie.
  Valt er nog iets te redden? Of alleen een reden te meer om bij die spuiten vandaan te blijven.
  Maakt ook de rol van de adviseurs en bestuurders erg twijfelachtig (twijfelachtige).

 2. Ik vind het toch wel jammer dat frontnieuws steeds in herhaling valt met berichten die al eerder geplaatst zijn.
  Gebeurt steeds vaker de laatste tijd.

  • Bij elke herhaling komen meer details aan het licht en daardoor verandert de samenhang van het geheel. Deze evaluatie is een essentieel element om het verhaal overtuigend te presenteren aan de buitenwacht.

  • Joseph Goebbels, de propagandaminister van de nazi’s zei ooit… Een leugen die slechts eenmaal wordt uitgesproken, blijft een leugen. Maar een leugen die duizend keer wordt verteld, wordt de waarheid.”

   Dus… vraag jezelf even af: waarom worden we dagelijks overspoeld met hetzelfde leugenachtig angstaanjagende verhaal in de media? Het grote leugen moet waarheid worden. Herhaling is een kracht van overtuigen.

   Het goede nieuws is dat als je elke dag de waarheid opnieuw verteld, dan word dit verhaal ook waarheid. Dus herhaling is de enige manier van overtuiging. Volgens een marketing onderzoek gaan mensen pas kopen op je website als ze minstens je 8 keer ergens hebben gezien in een post of mail. Herhaling is ZEER belangrijk om mensen wakker te schudden. Tot slot niet iedereen ziet alle blogs van frontnieuws.

 3. We kunnen alleen maar hopen dat de daders hier nooit mee weg komen.
  Maar zo zeker is het niet meer dat ze hier ooit voor veroordeeld worden.

 4. Een vergiftigde wereld, met misschien miljarden doden…

  De elite op hun cruiseschepen
  moeten ook ooit aan wal voor voedsel…

  Klop allemaal niet, volgens mij,, misschien toch elien invasie op
  komst…

  Wie heeft er in de finale voordeel van een planeet die giftige is ?!

  🍻🍻🍻🍺🍺

 5. Ik vind dit wel heel erg ver gezocht, alu-theorie etc.
  Vraag me af of je hier ook niet de geloofwaardigheid van FN totaal mee ondergraaft?
  Mij lijkt dit geen goed idee.

 6. Wat ik niet helemaal begrijp: ik haal uit het artikel (Noorwegen) dat ze wel een positieve relatie leggen met vaccineren?? Doordat er zoveel Noren zijn gevaccineerd kunnen ze het als een griep gaan behandelen? Is dit niet weer een valstrik? Dank alvast voor de opheldering……

  Fijne dag, Indi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here