© serhii_bobyk /freepik

De bereidheid van het publiek om zich te laten injecteren met Joost-mag-het-weten uit vaccinnaalden is tanende. Daarom ontwikkelen wetenschappers nu naaldloze vaccins waarvan ze beweren dat ze via ultrageluid kunnen worden toegediend aan het lichaam van een persoon, schrijft Ethan Huff.

Op het recente Acoustics 2023 evenement in Sydney onthulden wetenschappers het concept samen met een persbericht van de Acoustical Society of America (ASA), die het evenement samen met de Australian Acoustical Society organiseerde.

“De wetenschappelijke conferentie brengt akoestici, onderzoekers, muzikanten en andere deskundigen van over de hele wereld samen,” zo luidt het persbericht.

“Terwijl ze in Sydney zijn, zullen ze hun werk beschrijven over verschillende onderwerpen, waaronder naaldloze ultrasone trillingen bij het toedienen van vaccins, geautomatiseerde mashups van popsongs, de impact van akoestisch ontwerp in gevangenissen en auditieve zintuiglijke versterking ter ondersteuning van tafeltenniswedstrijden voor mensen met gezichtsverlies.

Darcy Dunn-Lawless, een promovendus aan het Institute of Biomedical Engineering van de Universiteit van Oxford, presenteerde de bevindingen van zijn team – de bevindingen die op de conferentie werden onthuld – in een paper dat een overzicht geeft van het experiment en hoe het de manier waarop vaccins worden toegediend zou kunnen veranderen.

Bereid je voor op een “prik” door middel van je huid

Voor hun experiment voerden Dunn-Lawless en zijn collega’s in vivo (in een levend organisme) tests uit die volgens hen een grotere immuunrespons opleverden dan conventionele injecties, maar met 700 keer minder vaccinmoleculen.

Met andere woorden, er is veel minder vaccinmateriaal nodig bij gebruik van de ultrasone toedieningsroute in plaats van de toedieningsroute met injecties – en de effecten, zo wordt ons verteld, zijn veel groter bij gebruik van ultrasone golven.

  Duitse studie stelt vast dat COVID-19 vaccins de pandemie in stand hielden en het immuunsysteem deden falen

Er wordt aangenomen dat het ultrasone model voor het toedienen van vaccins, dat bekend staat als de cavitatie-aanpak, effectiever is dan het toedienen van injecties, deels vanwege de immuunrijke huid waarop het ultrasone geluid inwerkt.

In plaats van het injecteren van vaccins in spierweefsel, zoals lange tijd gebruikelijk was, gebruikt de ultrasone vaccinatiemethode de huid om vaccindoses zonder naald toe te dienen.

Op basis van de reeds uitgevoerde experimenten is ultrasone vaccinatie goedkoper voor Big Pharma om te produceren en vermoedelijk veiliger dan injecteerbare vaccins.

Dunn-Lawless werkt in een groter team onder supervisie van Dr. Mike Gray, Prof. Bob Carlisle en Prof. Constantin Coussios, allen binnen het Biomedical Ultrasonics, Biotherapy and Biopharmaceuticals Laboratory (BUBBL) in Oxford.

“Hun cavitatie-aanpak kan bijzonder geschikt zijn voor DNA-vaccins die op dit moment moeilijk te leveren zijn,” meldt Wine Press News.

“Als cavitatie kan helpen bij het openbreken van de membranen die therapeutische toegang tot de celkern blokkeren, kunnen de andere voordelen van DNA-vaccins, zoals een gerichte immuunrespons, een laag infectierisico en houdbaarheid, beter worden benut.”

In een verklaring legde Dunn-Lawless uit hoe een akoestisch effect genaamd “cavitatie”, vandaar de naam van de technologie, het “knallen van bubbels als reactie op een geluidsgolf” inhoudt.

“We streven ernaar om de geconcentreerde uitbarstingen van mechanische energie die worden geproduceerd door het knallen van deze bubbels op drie manieren te benutten”, aldus Dunn-Lawless.

“Ten eerste om doorgangen vrij te maken door de buitenste laag van dode huidcellen en vaccinmoleculen door te laten. Ten tweede werkt het als een pomp die de medicijnmoleculen in deze doorgangen drijft. En ten slotte om de membranen rond de cellen zelf te openen, omdat sommige soorten vaccins in een cel moeten komen om te kunnen werken.”

  Studie bevestigt: Pfizer-vaccin veroorzaakt neurodegeneratieve ziekten

Dunn-Lawless zegt dat het enige echte neveneffect, dat volgens hem universeel is voor alle fysieke technieken in de geneeskunde, is als een beoefenaar te veel energie op het lichaam van de patiënt toepast, waardoor beschadigd weefsel achterblijft.

“Blootstelling aan overmatige cavitatie kan mechanische schade aan cellen en structuren veroorzaken,” geeft hij toe.

“Er is echter goed bewijs dat dergelijke schade kan worden voorkomen door de blootstelling te beperken, dus een belangrijk onderdeel van mijn onderzoek is om te proberen volledig te identificeren waar deze veiligheidsdrempel ligt voor het toedienen van vaccins.”


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates, “Aerogel” en het volgende stadium van mRNA-“vaccins”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“mRNA-gevaccineerde mensen geven Bluetooth-signalen” – Verontrustend Frans onderzoek: “Onverklaarbare magnetiseringsverschijnselen ook bij PCR-geteste personen”
Volgend artikelWat? Oekraïne wint de oorlog niet?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. Die ” wetenschappers ” krijgen zowat een orgasme als ze iets nieuws kunnen bedenken wat niemand nog heeft bedacht.
  Wat de mogelijke gevolgen kunnen zijn zodra hun geldschieters er mee aan de gang gaan zal ze een zorg zijn.
  Als ze maar met een mogelijke “Nobelprijs” kunnen pronken.

 2. De informed consent is kennelijk ondergesneeuwd. Deze week al meerdere verschillende wijzen van toedieningen voorbij zien komen. Anders dan de prik.
  Supersonisch “prikken”, dan ook supersonisch ontgiften denk ik. Moet dus ook mogelijk zijn.

   • Wow Vok, interessante site! Ga hem opslaan. Lijst al gedownload. Nu nog een manier om ze te maken. Zijn voor zover ik weet ook verschillende methodes voor
    Dank!

    • Je zal een toonfiets (frequentie gernerator) nodig hebben.
     Maar dan is het apparaatje zelf goedkoper, je hebt wel een computer nodig maar dat zorgt ervoor dat de frequenties uiterst nauwkeurig gemoduleerd worden.
     Zelf heb ik er al ruim een jaar een en heb de frequenties na gemeten en het klopt als een bus.
     Alleen als je niet medisch onderlegt bent is het nogal een uitzoekerij met al die termen.
     Had een verstopt oor een paar weken terug en vroeger hielp earex er goed tegen maar dat is hier verboten sinds de brexit.
     Heb een paar dagen de bijbehorende programma’s gedraaid en het was over, om een voorbeeld te noemen.

 3. Moeten we niet om de tafel gaan zitten om dit zooitje kakkerlakken definitief op te ruimen?
  Zo niet, dan graag ook eens positief nieuws…
  Zoals: B. Gates is door zijn gemodificeerde muggen opgevroten! Of ome Klaus is morsdood! Of Ursula von der Crazy is geknipt en geschoren achter slot en grendel. En ook positief nieuws over de échte opruiers de Jonge en verrader Rutte zou zeer welkom zijn.

  Er is anders geen goede balans meer zo..

  • Positief en negatief zijn waarde oordelen. Wat jij positief vindt, vind ik misschien wel negatief en vice versa. Je bedoelt denk ik meer dat je graag ook iets leuks of opbeurends wil lezen.

   Maar Frontnieuws is FRONTnieuws.

   Als je plezier, vermaak en opbeurende berichten zoekt, is Frontnieuws niet het juiste blog. Maar als je wat leuks te melden hebt kom maar op, iedereen leest graag iets leuks, opbeurends of bemoedigends.

  • “Moeten we niet om de tafel gaan zitten om dit zooitje kakkerlakken definitief op te ruimen?” Ja, want defensie is ook gecorrumpeerd. (zoals alle essentiële infrastructurele instituties) We zullen ons ZELF moeten gaan redden en parallelle samenlevingen opbouwen. Maar ja, met een overgroot deel van de onbewapende bevolking die geen notie hebben wat er gaande is en een boerenbevolking die nog steeds dezelfde strategieën hanteren en er miljoenen mensen zijn met één of meerdere chronische aandoeningen waardoor ze niet in staat zijn iets te doen, zie ik het somber in.

 4. Leg me ns uit ondertussen, nu da we tog bezig zijn , hoe t komt dat er in het voorbeeldige vaxxinland Portugal , geen oversterfte is !?

 5. Had ik maar de macht, mogelijkheden om deze giftige secte te stoppen en hun rechtvaardige straf te geven… ze denken boven God te kunnen gaan staan blijkbaar…ooit zal het recht gaan zegevieren!!

  • Misschien hebben we die macht wel, maar zijn we ons daarvan niet bewust. Gedachtenkracht is een hele sterke kracht, zeker als je hem weet te richten. Laat staan dat hele groepen dat gelijkertijd doen.
   Zijn ook groepen die dit toepassen om bv de oorlogssituatie Hamas/Israel te veranderen.
   Heeft ook tijd nodig denk ik.
   Ook de cabal maakt gebruik van deze technieken om ons te beïnvloeden oa via films en artikelen 🙂 .

 6. Cavitatie = implosie met een kracht van ca. 800 bar/atu veroorzaakt door snel ronddraaiende schijven met gaatjes erin die de luchtbellen veroorzaken waarbinnen deze druk plaatsvindt. Wij gebruiken het bij de extractie van plantaardige cellen in ons geval hennep.
  Dus zeker geen onzinverhaal. Bestaande technologie. Alleen hoe de mens hieraan blootgesteld wordt begrijp ik niet. Wij doen dit in een reactor. Door de kracht van de implosies openen alle cellen zich en komt het (geneeskundige) materiaal vrij.

 7. De wetenschappers die er aan meewerken zijn harteloze graaiende idioten.
  Hun tijd des oordeels ontlopen ze niet.

  De grote vraag is” is dit opnaaierij?”

 8. De wetenschappers die er aan meewerken zijn harteloze graaiende idioten.
  Hun tijd des oordeels ontlopen ze niet.

  De grote vraag is” is dit opnaaierij?”

  Daar komt bij, hoe ontlopen ze dit zelf?

 9. Die wetenschappers zijn vaak gewoon psychiatrisch gestoord . Ze zijn maar op een heel klein vlak intelligent, op andere vlakken zwakbegaafd. Daar wordt door meerderen misbruik van gemaakt .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in