De Guatemalaanse arts en onderzoeker Wilfredo Stokes heeft een nieuw geval gemeld van magnetisme bij een patiënt. Deze keer werd het verschijnsel veroorzaakt door het Modernavaccin.

Zoals reeds ontdekt en bevestigd, wordt dit magnetisch verschijnsel teweeggebracht door het grafeenoxide dat zich in de vaccins bevindt, schrijft Orwell.city.

Dr. Stokes herhaalt dat deze inentingen myocarditis en neurodegeneratie veroorzaken, en niet aan kinderen moeten worden toegediend.

Details zijn hieronder in de video te vinden.

Dr. Wilfredo Stokes on magnetism caused by Moderna vaccine

Dr. Wilfredo Stokes: We hebben een gemagnetiseerde patiënt na 2 doses Moderna. Je kunt het voelen. In dit gebied is het magnetisme minder dan in dit gebied. Het magnetisme is hier sterker.

Geef me het mes.

Je kunt het er nu afhalen.

De vraag is, wat wordt er met de mensen gedaan? Alle mensen die hetzelfde overkomt, moeten naar hun vaccinatiecentrum gaan en een verklaring eisen. Er is geen redelijke verklaring.

Ik ben een arts. Ik ben Dr. Wilfredo Stokes, een arts en wetenschappelijk onderzoeker uit Guatemala. Collegiaat 10,215.

Mensen moeten dit aan de kaak stellen. En ze zouden niet meer kinderen moeten inenten omdat we de effecten niet kennen. In dit geval is er sprake van myocarditis, neurodegeneratie van de hersenen, en neurodegeneratie van de kleine hersenen.

Mensen zijn slachtoffer geworden omdat ze vertrouwden. De misdaad die de mensen hebben begaan was het vertrouwen in dokters, het vertrouwen in regeringen.

Daarom hebben we de president van Guatemala al gevraagd om onmiddellijk te stoppen met vaccineren. Er wordt een misdaad tegen de mensheid begaan met elke persoon die nog steeds wordt ingeënt.

  Huiszoeking en licentie intrekking bij Coronakritische arts

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

MAGNETISME DOSSIER

Ex-Pfizer VP Mike Yeadon: “Blijkbaar zijn ze ingespoten met iets dat levende mensen paramagnetisch maakt”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEuroparlementariër wil duidelijkheid over grafeen in Covid-vaccins en stelt vragen
Volgend artikelAustralië ervaart pandemie van volledig gevaccineerden terwijl het aantal gevallen onder de dubbel-geprikte en geboosterde bevolking toeneemt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Als Spaanssprekende, boezemt deze Guatemalaanse arts mij méér vertrouwen in dan de blaaskaak witte schorten van hier. Bewegende en circulerende geladen deeltjes veroorzaken magnetisme (Wet van Ampère). Dit lijkt te stroken met de vaststelling dat het magnetisme het grootst is boven de hartstreek en beide subclavia slagaders. De vraag blijft: Wat zit er in de COVID-vaccins dat ons niet wordt verteld? Zijn elektronische chipmakers massaal nanoschakelingen gaan bakken voor de pharma-industrie en is dat de reden voor het wereldwijde chiptekort?

  2. Dit blijft mij fascineren. Er is wel degelijk een vorm van paramagnetisme in het spel, want ook roestvrij stalen objecten worden aangetrokken. Dit leidt tot twee mogelijkheden: 1) Mictomagnetism, wat zou duiden op de aanwezigheid van metaallegeringen die werden gemagnetiseerd tijdens het productieproces op lage temperatuur. 2) Superparamagnetisme, wat zou duiden op de aanwezigheid van nanodeeltjes die van de ijzerbevattende hemoglobine in de rode bloedcellen een matrix of koek maken, waarin elk hemoglobine-eiwit apart gevangen zit, maar vrij kan roteren. Deze matrix zou dan bestaan uit stekeleiwitten die door vaccin-modRNA in de rode bloedcel werden aangemaakt. Dit is uit den boze want een volwassen rode bloedcel in de bloedbaan hoort helemaal niet meer aan eiwitsynthese te doen. Dit is immers de reden waarom ons lichaam de celkernen van rode bloedcellen verwijdert alvorens ze in de bloedbaan los te laten. Een rode bloedcel in de bloedbaan kán echter wel nog eiwitten aanmaken als men het op artificiële mRNA toedient. Dit is dus het geval met de modRNA-vaccins van Pfizer en Moderna. Dit zou een heleboel van de ongewenste effecten kunnen verklaren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in