Ten minste 1,63 miljoen doses van Moderna’s Covid-19 “vaccin” zijn opgeschort in Japan nadat werd ontdekt dat de injectieflacons “verontreiniging” bevatten in de vorm van “vreemde materialen”, bericht Naturalnews.com.

Op 26 augustus ontdekte het ministerie van Volksgezondheid van het land dat ten minste 390 doses, of 39 injectieflacons, van de Moderna-injectie van acht verschillende vaccinatiecentra de mysterieuze stoffen bevatten, die vreemd genoeg magnetisch bleken te zijn.

“Het is een stof die reageert op magneten,” kondigde een ambtenaar van het ministerie aan, die nieuwe bezorgdheid opwerpt over de aanwezigheid van grafeenoxide in de flesjes. “Het zou metaal kunnen zijn.”

Takeda Pharmaceutical, een Japanse geneesmiddelenfabrikant, ontving meerdere meldingen over de magnetische flesjes, waardoor regeringsfunctionarissen in het belang van de volksgezondheid snel actie ondernamen.

De verontreinigingsmeldingen hebben betrekking op een partij Moderna-vaccins met 565.400 doses van de injectie. Het Japanse Ministerie van Volksgezondheid besloot de hele partij op te schorten na overleg met Takeda en nadat was vastgesteld dat ze mogelijk niet veilig waren.

Helaas waren sommige doses van de getroffen partijen al toegediend in 863 vaccinatiecentra in heel Japan. Al deze centra zijn er sindsdien van op de hoogte gebracht dat ze onmiddellijk moeten stoppen met het toedienen van de injecties.

Het grootste deel van Japan blijft volledig “ongevaccineerd” voor de Covid-griep

Hoewel er tot nu toe geen bijwerkingen zijn gemeld, dringt Takeda er volgens functionarissen bij Moderna op aan om de zaak onmiddellijk te onderzoeken als een noodkwestie. De getroffen partijen zijn 3004667, 3004734, en 3004956.

“Moderna bevestigt in kennis te zijn gesteld van gevallen van zwevende deeltjes die zijn waargenomen in medicijnproductflacons van zijn COVID-19-vaccin,” kondigde het bedrijf aan in een verklaring.

  De dodelijkste ziekte die de mens kent is onwetendheid!

“Het bedrijf onderzoekt de meldingen en blijft zich inzetten voor een snelle samenwerking met zijn partner, Takeda, en regelgevende instanties om dit aan te pakken.”

Alle Moderna-injecties die momenteel in Japan worden toegediend, zijn afkomstig van een bedrijf uit Spanje. De injecties die in de Verenigde Staten en elders worden toegediend, komen ergens anders vandaan.

“We zullen alles in het werk stellen om te voorkomen dat de vaccinatie wordt stopgezet, met name op werkplekken en in grootschalige centra”, aldus Katsunobu Kato, de Japanse kabinetschef.

Het is op dit moment onbekend of de levering van het Moderna-vaccin in andere landen op enigerlei wijze door deze ontdekking wordt beïnvloed. Misschien moeten overal waar Moderna-vaccins worden toegediend, de flesjes worden onderzocht door er magneten naast te plaatsen om te zien of ze blijven plakken.

Ruwweg 43 procent van de Japanse bevolking is “volledig gevaccineerd” tegen het covid-virus, terwijl misschien 50 procent ten minste één dosis heeft gekregen. Het is een van de landen waar de naleving van het vaccin tegen het covid laag blijft.

Sommigen geloven dat alle mRNA-injecties, ook die welke door Pfizer zijn vervaardigd, grafeenoxide bevatten, een zeer giftige magnetische stof die de toediening van vaccins aan menselijke cellen bevordert.

Grafeenoxide zou beter geleiden dan koper en kan het lichaam magnetisch maken, vandaar de overvloed aan berichten uit de hele wereld over magneten die aan de armen kleven van mensen die onlangs zijn geïnjecteerd.

“Dit is geen mysterie,” schreef een commentator op Natural News over grafeenoxide, en beweerde verder dat de injecties een tweedimensionale atomaire laag van het spul bevatten met een dikte van één nanometer.

  Studie vindt oorzakelijk verband tussen COVID-vaccins en sterfte, bevestigt 1 sterfgeval voor elke 800 injecties

“Algemene opzoekingen over grafeenoxide geven aan dat het ongeveer 20 jaar geleden voor het eerst werd gesynthetiseerd, en dat er nu mee wordt geëxperimenteerd voor een aantal toepassingen, waaronder veel farmaceutica. Dit is mainstream-informatie. Dat grafeenoxide in de vaccins zit, is door de mainstream rapporten genegeerd.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De vaccinatiedwang komt eraan – en zal verwoestende gevolgen hebbenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Robert Young vindt grafeenoxide en andere verontrustende ingrediënten in alle vier de vaccins
Volgend artikelActrice Sally Kirkland na ontvangst van Moderna vaccin: “In mijn 79 jaar, heb ik nog nooit dit niveau van pijn ervaren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Here we go….?! Staat idd id MSM nu alleen niet als GO, maar goed. Hopelijk worden er een paar zieltjes meer wakker en gaan nadenken of het eigenlijk zo gek niet is wat de ‘wappies’ zeggen en uitzoeken. Fijn nieuws vanmorgen!

  2. De meer er van dit nieuws bekend word de meer mensen wakker worden en hopelijk worden er nog meer gevaccineerde besmet zodat er nog meer gaan nadenken. Het kan niet anders dan op de badway wakker worden….. de meer mensen ziek worden,covid verspreiden en bijverschijnselen krijgen de meer mensen wakker worden…..ik wacht met gespannen hart af op het najaar….wat dat brengen gaat. 6 maanden na de twee inenting beginnen de eerste slachtoffers weer te vallen…..hiv….sars….imuunziekten…….de hersenen ….het hart….wat mensen er toch niet voor over hebben om gehoorzaam te zijn aan de nsbers die hun land runnen….en voor straf worden ze ziek….eigenlijk lig ik er niet meer van wakker, eigen schuld dikke bult. Ik denk dat egoisme hier een belangrijke rol inspeelt, hoe ik moet mengaauw laten enten anders ga ik doood?tja…..mensen die zichzelf belangrijk vinden, mijne inziens zijn de meeste narcisten wel geent nu …een goedkope deal om van dat volk af te zijn. Maakt mijn wereld lichter…..✨hard maar eerlijk……

    • Ach ja, antibiotica… vroeger mocht je dat dus niet in dier- en veehouderijen gebruiken omdat het veel te hard ging met de resistentie. Die wet hebben ze laten varen want ja, megastallen, goedkoop vlees, etc. etc.. Ik denk dat het inmiddels minimaal 40 jaar geleden moet zijn geweest dat ze al voor waarschuwden voor die volledige resistentie, maar nee, geld is the be all end all. En nu is het “ineens” en verschrikkelijk probleem, zoals ik op de RIVM site van de link mag lezen.

      Gg roverheid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in