© Marco Verch Professional / Flickr (CC BY 2.0)

De Covid-19 vaccinatie uitrol vindt massaal plaats en het is belangrijk te begrijpen wat deze injectie werkelijk is. Per definitie zijn de Covid-19 mRNA vaccins gecreëerd door Moderna en Pfizer gentherapieën, het zijn geen vaccins. Toch houden veel factcheckers vol dat deze claim van gentherapie vals is, bericht Great GameIndia.

Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit ‘Centrum voor Ziektebestrijding en Preventie’ (CDC) is de medische definitie van een vaccin en immuniteit:

“Een vaccin is “een product dat het immuunsysteem van een persoon stimuleert om immuniteit te produceren voor een specifieke ziekte, waardoor de persoon beschermd wordt tegen die ziekte”.

“Immuniteit is “bescherming tegen een besmettelijke ziekte”, wat betekent dat “als je immuun bent voor een ziekte, je eraan kunt worden blootgesteld zonder besmet te raken”.

De wettelijke definitie van vaccin zegt:

“Vaccin betekent een speciaal bereid antigen toegediend aan een persoon met het doel immuniteit te verschaffen”.

“Vaccin: een preparaat van een gedood of verzwakt levend micro-organisme, of een fractie daarvan …” Het statuut specificeert ook dat een vaccin “bij immunisatie immuniteit stimuleert die ons beschermt tegen ziekte …”

Deze medische en juridische definities leveren problemen op voor mRNA-vaccins, omdat deze vaccins niet voldoen aan de juridische of medische definitie van vaccin en geen immuniteit verschaffen. Zowel Pfizer als Moderna hebben toegegeven dat hun serums niet gericht zijn op immuniteit.

De mRNA-vaccins van Moderna en Pfizer remmen de overdraagbaarheid van SARS-CoV-2-infecties niet af. Er zijn woordenboeken die hebben geprobeerd medische termen te herschrijven en we moeten ons niet voor de gek laten houden en deze geherdefinieerde termen niet accepteren.

  Oklahoma nieuwsanker krijgt beroerte tijdens uitzending; Ohio middelbare school footballspeler laat 2 meter aan "bloedklonters" uit benen trekken en meer (Video)

Merriam-Webster definieerde vaccin in 2019 als “een preparaat van gedode micro-organismen, levende verzwakte organismen, of levende volledig virulente organismen dat wordt toegediend om immuniteit tegen een bepaalde ziekte te produceren of kunstmatig te verhogen.”

Op 26 februari 2021 hadden ze de definitie van “vaccin” bijgewerkt tot:

“Een preparaat dat wordt toegediend (zoals door injectie) om de immuunrespons van het lichaam tegen een specifieke infectieziekte te stimuleren:

a: een antigenisch preparaat van een doorgaans geïnactiveerd of verzwakt … pathogeen agens (zoals een bacterie of virus) of een van de bestanddelen of producten ervan (zoals een eiwit of toxine)

b: een preparaat van genetisch materiaal (zoals een streng gesynthetiseerd boodschapper-RNA) dat door de lichaamscellen wordt gebruikt om een antigene stof (zoals een fragment van een virusspikeiwit) te produceren”.

We moeten begrijpen dat medische terminologie niet wordt gedicteerd door Merriam-Webster. Het kan ons in verwarring brengen.

Vaccins gemaakt door Moderna en Pfizer met gebruikmaking van mRNA-therapie voldoet eigenlijk niet aan de richtlijn voor volksgezondheidsmaatregelen.

Aangezien mRNA-therapieën de geïmmuniseerde persoon niet immuun maken en de overdracht van het virus niet tegengaan, kunnen zij niet worden beschouwd als een volksgezondheidsmaatregel die een collectief voordeel kan opleveren dat groter is dan het individuele risico, en daarom kunnen zij niet worden voorgeschreven.

Deze misleidende praktijk is in strijd met 15 U.S. Code Section 41 van de Federal Trade Commission Act, de wet die reclame voor medische praktijken regelt. Door de onvolledige proeven op mensen is het in strijd met 15 U.S. Code Section 41.

Volgens deze wet is het illegaal te adverteren “dat een product of dienst menselijke ziekten kan voorkomen, behandelen of genezen, tenzij u beschikt over bevoegd en betrouwbaar wetenschappelijk bewijs, met inbegrip van, indien van toepassing, goed gecontroleerde klinische studies bij mensen, waaruit blijkt dat de beweringen waar zijn op het moment dat ze worden gedaan”.

Er is geen bewijs dat deze gentherapie een invloed heeft op de infectie, ten goede of ten kwade. Voldoen aan de Amerikaanse code van eisen is niet mogelijk zonder bewijs.

  Twitter labelt Trump's berichten aan de lopende band

Dus, door de illusie in stand te houden dat Covid-19 een noodtoestand is, terwijl dat in werkelijkheid niet zo is, dekken regeringsleiders deze gentherapiebedrijven in, zodat ze gevrijwaard blijven van elke aansprakelijkheid.

Volgens de farma-gigant Moderna, zijn de Covid-19 mRNA-gebaseerde experimentele vaccins die voor het eerst in de geschiedenis worden goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen, een besturingssysteem ontworpen om menselijk DNA te programmeren.

Zoals eerder gemeld door Frontnieuws, heeft Mark Zuckerberg, volgens een video die gelekt is door een insider van Facebook, zelf toegegeven dat COVID-19 vaccins je DNA zullen veranderen en dat hij niet zeker weet wat de lange termijn effecten van deze vaccins zullen zijn. Interessant genoeg zal Facebook, volgens hun eigen beleid, je censureren als je precies hetzelfde zegt, zelfs met bewijs, en het als nepnieuws bestempelen.

Dr. Dolores Cahill, professor Moleculaire Genetica, School of Medicine aan het University College Dublin, en voorzitster van de Ierse Vrijheidspartij, heeft in een recent interview gewaarschuwd voor de bijwerkingen van mRNA-vaccins.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De komende genocide van schadelijke Covid-vaccinaties en wiens schuld het is

Vorig artikelDrie weken na totale opening in Texas: dalende aantallen gevallen, nauwelijks gebruik van ziekenhuizen
Volgend artikel49-jarige Duitse vrouw overlijdt na AstraZeneca vaccin – aanwijzingen voor een verband met de vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in