Drie weken na totale opening in Texas: dalende aantallen gevallen, nauwelijks gebruik van ziekenhuizen

3
Texas gouverneur Greg Abbott in februari (Foto:Imago/ZUMAWire) © xBobxDaemmrichx

Sinds begin maart is alles open in Texas – de zogenaamde pandemie is daar zo goed als voorbij. Geen sluitingen, geen contactbeperkingen – en zelfs de mondkapjesplicht bestaat niet meer. In de Europese mainstream media wordt er vrijwel met geen woord over gerept, hier luistert men eerder naar panieksociopaten en lockdowliefhebbende-experts, en kan men zich laten intimideren door schokkende beelden uit Brazilië. De manipulatie van het publiek blijft vlot verlopen in wat weldra de zesde lockdown-maand in Duitsland zal zijn.

Sinds dagen kan men in de Duitse media opnieuw het rampenorkest uit Brazilië volgen, waar de variant P.1 daar verantwoordelijk zou zijn voor ware bergen lijken in de omgeving van Manaus en het Amazonebekken. De overbelasting van de Braziliaanse gezondheidszorg wordt wellustig overdreven met foto’s van vers versierde massagraven (vraag: kende een van de verslaggevende journalisten eigenlijk de situatie van dit gezondheidszorgsysteem vóór Corona?), net zoals de dagelijkse 3.000 Covid-doden worden gemeld zonder verdere informatie over werkelijke doodsoorzaken, eerdere ziekten en leeftijd. Dejà vú: we zijn terug in de vroege zomer van 2020, zo lijkt het – behalve dat alles wat toen in de VS Trump werd verweten, nu één op één wordt toegepast op haatfiguur Jair Bolsonaro en Brazilië, bericht Jouwatch.

Als de media het deze keer maar niet zo bij het verkeerde eind hebben als toen: zoals bekend heeft de “ignorant”, “ontkenner”, “bagatelliserende” Trump, op het moment dat de Duitsers over hem schuimbekten, uiteindelijk gezorgd voor een voldoende en snelle aanvoer van vaccins – en zijn volk met succes uit de Coronacrisis geleid, lang voordat Joe Biden aantrad, terwijl in Duitsland het sterven pas echt begon, dankzij een ronduit crimineel incompetente en inactieve Duitse regering.

  Vijf video's - Vijf staten waar de stemmen live op TV van president Trump naar Biden worden uitgewisseld

Het succesverhaal van de Coronacrisis in de VS dankzij Trump omvat ook de huidige situatie in Texas, die – om goede redenen – in dit land volledig wordt doodgezwegen, in tegenstelling tot het vermeende gruwelnieuws uit Brazilië. En er is een reden voor dit stilzwijgen: wat zich sinds 5 maart in Texas afspeelt is een absolute sensatie en zou er noodzakelijkerwijs toe moeten leiden dat in Duitsland (en elders) ALLES ONMIDDELLIJK MOET WORDEN GECANCELD, dat de lockdown onmiddellijk moet worden beëindigd en dat alle Corona-restricties moeten worden teruggedraaid.

Moedige soloactie van een gouverneur met signaaleffect

Op dat ogenblik besloot de gouverneur van Texas, Greg Abbott – evenals de regeringsleider van Mississippi en daarvoor, met beperkingen, de staat Florida – om alle Corona-restricties op te heffen. In de maanden daarvoor, zelfs tijdens de (in de VS altijd vrijwillige!) inentingscampagne – terwijl in ons land de “tweede golf” werd gevierd – werd de capaciteit in de detailhandel en de gastronomie verhoogd, tot 25 procent, vervolgens 50 procent en tenslotte 100 procent. Al meer dan twee weken is de pre-pandemische situatie 100 procent. Dit betekent dat ALLE cafés, bars, clubs, disco’s, bioscopen, sportscholen en winkels onbeperkt open zijn.

Het “mondkapje-mandaat” is ook ongedaan gemaakt – hoewel op districtsniveau lokale autoriteiten nog steeds uitzonderingen kunnen opleggen, wat veel Democratische (en Washington-conforme) districten natuurlijk doen. De mondkapje-verplichting geldt ook in federale agentschappen en instellingen (banken, verzekeringsmaatschappijen, openbare gebouwen) waarover de federale regering zeggenschap heeft. Buiten dat, nergens. De enige aanbevelingen die van toepassing zijn, zijn die van het Central for Disease Control (CDC, het Amerikaanse equivalent van het Duitse Robert Koch-Instituut) – maar die zijn facultatief.

  Spanje: 7 sterfgevallen na vaccinatie met Pfizer/Biontech-vaccin

Het leven voor Corona is naar Texas teruggekeerd. Gouverneur Abbott werd voor zijn besluit tegengewerkt door de linkse partijen in de VS, de nieuwe Amerikaanse regering en gezondheidsambtenaren; Biden beschuldigde hem van “neanderthaler-denken” en “wrede meedogenloosheid”. En nu, na twee complete incubatiecycli? Zijn er stapels lijken, exploderen de ziekenhuizen, stijgen de gevallen op zijn minst? GEEN van dat alles. Abbott zelf informeert zijn bevolking elke dag over de huidige trends. En het is een goede: de gevallen in de klinieken nemen niet toe, ze nemen af. De vaccinatiecampagne gaat onverminderd door – op vrijwillige basis, zoals eerder gezegd. Het percentage positieve personen onder alle geteste mensen blijft dalen – tot 5,81 procent in de afgelopen weken (het laagste percentage sinds afgelopen mei en het op één na laagste in Texas in de afgelopen 12 maanden). De infectiecurve bevestigt dit ook:

(Bron: NYT)

Als een van de grootste Amerikaanse deelstaten met bijna 30 miljoen inwoners zo’n gunstige en bemoedigende ontwikkeling laat zien, hoewel haar belangrijkste metropool – en kosmopolitische stad – Houston als vierde stad van de VS, met volledig heropende luchthavens en opnieuw genormaliseerd lange-afstandsverkeer, nog meer dan welke Duitse stad ook een “poort” voor virussen en gevaarlijke mutaties zou moeten zijn: dan is het ultieme bewijs geleverd dat de lockdowns volkomen zinloos zijn. EN daarmee is tevens bewezen dat deze pandemie een vals alarm uit het verleden moet zijn, dat alleen als gerechtvaardigd kan worden beschouwd als men de reeds altijd bestaande, natuurlijke sterfte kunstmatig toeschrijft aan een virus, om daarmee een levensvijandige noodtoestand te legitimeren.

In tegenstelling tot wat de media u vertellen, komt vrijheid niet van een vaccin

Vorig artikelOpen brief van aartsbisschop Viganò over Covid-19, het vaccin, en de Great Reset
Volgend artikelmRNA COVID-19 vaccins zijn gentherapie en geen vaccins volgens Amerikaanse gezondheidsautoriteit definitie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in