Foto: freepik / serhii_bobyk

Er is iets heel erg mis. Moedersterfte is in de Verenigde Staten geëxplodeerd. Zwangerschapsproblemen zijn ook ongekend hoog. Zijn Covid-19 vaccinatiecampagnes hier mede debet aan?

Volgens een nieuw rapport van het National Center for Health Statistics bereikte het aantal moedersterfgevallen in 2021 het hoogste niveau in bijna 60 jaar. Vergeleken met 2020 en 2019 steeg het aantal moeders dat overleed tijdens de zwangerschap of binnen 42 dagen na de bevalling met 40 procent tot een totaal van 1.205 vrouwen in 2021 (toen de Covid-vaccinatiecampagnes begonnen). Dit komt neer op meer dan drie sterfgevallen per dag en is het hoogste moedersterftecijfer sinds 1965. Deze cijfers zijn zorgwekkend omdat het geboortecijfer in de VS een dalende trend vertoont en daarom een daling van het aantal sterfgevallen zou zijn verwacht, bericht Report24.

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zijn de belangrijkste oorzaken van zwangerschapsgerelateerde sterfgevallen hartziekten, infecties, cardiomyopathieën en bloedingen. In het verleden kregen vrouwen vaak de schuld, waarbij werd beweerd dat de hoge sterftecijfers van Amerikaanse vrouwen te wijten zijn aan hun zwaarlijvigheid, hun “hogere leeftijd” tijdens de zwangerschap (hoewel oudere moeders ook in verband kunnen worden gebracht met een langere levensduur en andere positieve gezondheidsresultaten) of een gebrek aan medische zorg. Dit kan echter geen verklaring zijn voor een toename van 40% in zo’n korte tijd.

Er zijn echter ook deskundigen die zowel Covid-19 als de experimentele Covid-vaccins de schuld geven van de toename. “Het aantal en het percentage moedersterfgevallen waarbij COVID-19 werd genoemd waren hoger in 2021 dan in 2020, wat suggereert dat COVID-19 waarschijnlijk heeft bijgedragen aan de toename van moedersterfgevallen,” vertelde Donna Hoyert, auteur van de studie bij het National Center for Health Statistics van de CDC, aan Reuters. Aan de andere kant laten rapporten over bijwerkingen van de Covid-19 vaccins ook een hoog aantal miskramen zien.

  CIA neurobiologie expert over hoe RNA vaccins de menselijke hersenen controleren

Volgens een studie uit december 2022 die beschikbaar is als pre-print (wat betekent dat het nog niet peer-reviewed is), blijkt uit door de CDC verzamelde gegevens dat Covid-19 vaccins veel reactiever zijn dan griepvaccins en in verband worden gebracht met meer dan twee keer zoveel menstruatieafwijkingen, miskramen, foetale chromosoomafwijkingen, foetale misvormingen, foetale hartafwijkingen, doodgeboorten en vroegtijdige sterfte, onder andere.

Er is een bekend gezegde: “Als iets eruitziet als een eend, geluiden maakt als een eend en loopt als een eend, is het zeer waarschijnlijk een eend.” Met andere woorden, wanneer er zoveel bewijs is van zwangerschapsproblemen veroorzaakt door de experimentele en controversiële Covid-vaccins, en wanneer er ook tienduizenden sterfgevallen mee in verband zijn gebracht (alleen al in de Verenigde Staten), mogen daar best conclusies aan verbonden worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDoor vaccin veroorzaakte ontsteking in verschillende organen! 14-jarige sterft 45 uur na  Pfizer-booster
Volgend artikelOekrainse nazi’s vermoordden minstens 12 burgers in de Donbass (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Zolang de media en overheid blijven zwijgen of ontkennen zal het gros van de bevolking dit niet aannemen. Er wordt alleen geluisterd naar overheid en media, net zoals Homer Simpson liet zien: “It’s true, it was on television”. Zo werkt het ook, de massa is dom. En dat weten ze en maken er gebruik of misbruik van, er is in eeuwen niets veranderd. Mensen zijn gemakkelijk te manipuleren ondanks hun z.g.”opleiding” of achtergrond.

    • Sterker nog; verschillende googelaars en hypnotiseurs (o.a. Klok en Rastelli) hebben ‘onthuld’ dat het juist de hoger opgeleiden, de zg ‘intelligente’ mensen zijn die het makkelijkst te belazeren en voor te liegen zijn. Die denken altijd dat zij zo slim zijn dat ze dat meteen door zouden hebben. Hahahahahahahahahaha

  2. Utopia uit 2019 geeft precies weer wat de bedoeling is, namelijk: de menselijke voortplanting gedurende drie generaties afremmen of liefst stilzetten. “Ze” (wie dit dan ook mogen zijn) vertellen precies wat men van plan is, open en bloot verborgen :-).

  3. De hypocrieten western maken zij druk van een paar dode kinderen die niet geboren zijn en in Afrika overlijden duizenden kinderen per dag aan malaria en ontstekingen. Wat een tirannie van artikel.

    • Ja er is geen weg meer terug ieder schaapje was gewaarschuwd maar ze liepen toch in de val van Rutte en Hugo ik heb niets met het laf volk hier in Nederland laat ze maar leiden god zal ze wel straffen.
      Wij leven hier en niet daar zij neuken er oplos en zien toch ook dat er geen voldoende water en voeding is en dat is de zelfde manier als wat hier nu gebeurd met de dodelijke giftspuit die het dom volk in zijn arm heeft laten prikken en dat noem ik noem genocide moord met voor bedachte rade.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in