De komende genocide van schadelijke Covid-vaccinaties en wiens schuld het is

2

Behalve dat volgens het Amerikaanse federale Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) tot 29 januari 501 sterfgevallen zijn geregistreerd die mogelijk verband houden met de experimentele Covid-vaccinaties, zijn er 10.748 kwetsuren gemeld en 153 blijvende handicaps. Ten minste 3.150 van de bijwerkingen hebben ertoe geleid dat mensen “niet in staat zijn om te werken” of “dagelijkse activiteiten” uit te voeren.

Daarenboven waarschuwen meerdere wetenschappers dat er nog veel ergere neveneffecten van de Warp Speed vaccins op komst zijn., schrijft auteur Publius op Coronanews123.

Prof. Dolores Cahill behaalde haar doctoraat in de immunologie aan de Dublin City University in 1994. Zij was groepsleider van de Protein Technology Group in het Max-Planck-Instituut voor Moleculaire Genetica, Berlijn, en is hoogleraar Translationele Wetenschap aan de UCD School of Medicine and Medical Sciences.

Dr. Sherri Tenpenny D.O., is een Amerikaanse arts. Een DO is een arts die zijn medische opleiding op dezelfde wijze afrondt als een M.D., die mag opereren en medicijnen mag voorschrijven met dezelfde rechten en privileges als een MD.

Judy Mikovits behaalde een doctoraat in de biochemie aan de George Washington University, en werd in 2006 onderzoeksdirecteur van het Whittemore Peterson Institute.

Cahill, Tenpenny, Mikovits, en andere artsen en wetenschappers waarschuwen voor een op handen zijnde massaslachting, waarbij mensen betrokken zijn die de experimentele Covid-vaccins hebben gekregen, als gevolg van een reactie die bekend staat als hyper-immuunrespons.

Hyperimmuunreacties zijn waargenomen bij proefdieren bij eerdere pogingen om vaccins te ontwikkelen voor andere Coronavirussen, zoals SARS en MERS. Het is mogelijk dat de reactie pas maanden na de injecties optreedt, wanneer de proefpersonen in aanraking komen met het wilde, gemuteerde virus.

Robert F. Kennedy Jr., oprichter van Children’s Health Defense, schrijft:

Wetenschappers probeerden voor het eerst Coronavirus-vaccins te ontwikkelen na de uitbraak van SARS-CoV in China in 2002. Teams van Amerikaanse en buitenlandse wetenschappers vaccineerden dieren met de vier meest veelbelovende vaccins. Aanvankelijk leek het experiment succesvol aangezien alle dieren een robuuste antilichaamsrespons tegen het Coronavirus ontwikkelden. Toen de wetenschappers de gevaccineerde dieren echter blootstelden aan het wilde virus, waren de resultaten afschuwelijk. De gevaccineerde dieren kregen een hyperimmuunreactie met ontstekingen in hun hele lichaam, vooral in hun longen. Onderzoekers hadden deze zelfde “versterkte immuunrespons” gezien tijdens menselijke tests van de mislukte RSV-vaccintests in de jaren 1960. Twee kinderen stierven.

De UK Independent rapporteert:

Covid-19 zal, net als andere Coronavirussen, naar verwachting ten minste elk seizoen muteren, wat ernstige vragen oproept over beweringen dat welk vaccin dan ook zal werken. Een succesvol vaccin is nog nooit ontwikkeld voor een van de vele stammen van Coronavirussen, vanwege de aard van het virus zelf; en gevaccineerde mensen kunnen een grotere kans hebben op ernstige ziekte en overlijden wanneer ze later worden blootgesteld aan een andere stam van het virus, een fenomeen dat bekend staat als ‘virus interferentie’. Een eerder SARS-vaccin is nooit op de markt gekomen omdat de proefdieren waarop het vaccin werd getest, bij herinfectie ernstigere symptomen kregen en de meesten van hen stierven.

Een van de studies die door de wetenschappers worden aangehaald is “Immunisatie met vaccins tegen het SARS-Coronavirus leidt tot pulmonale immunopathologie bij blootstelling aan het SARS-virus“. Het mechanisme dat de dodelijke reactie veroorzaakt bij veel latere blootstelling aan het wilde virus wordt “pathogenic priming” genoemd.

  WHO: Corona-sterfte slechts 0,15 tot 0,2 procent

Dr. James Lyons-Weiler, een Senior Research Scientist aan de Universiteit van Pittsburgh, schrijft in een wetenschappelijk artikel over eerdere pogingen om coronavirus vaccins te ontwikkelen:

Bij SARS werd een soort “priming” van het immuunsysteem waargenomen tijdens dierstudies naar vaccins op basis van sarsspikeiwitten, wat leidde tot een verhoogde morbiditeit en mortaliteit bij gevaccineerde dieren die vervolgens werden blootgesteld aan het wilde SARS-virus. Het probleem, dat in twee studies aan het licht kwam, werd duidelijk na blootstelling aan het SARS-virus na vaccinatie…”

In de onderstaande videopresentaties geven deze artsen en wetenschappers heldere uitleg over hoe de hyper-immuunrespons bij proefdieren met het Covid-vaccin tot stand komt, en waarom zij verwachten dat over drie tot zes maanden of langer grote aantallen gevaccineerde mensen deze respons zullen vertonen bij blootstelling aan het wilde, gemuteerde virus.

Professor Dolores Cahill – Waarom mensen zullen sterven na de eerste Mrna vaccinatie (bekijk op Bitchute):

Dr.Sherri Tenpenny – Waarom veel met Mrna gevaccineerde mensen zes maanden na het krijgen van vaccins zullen sterven of gehandicapt raken (bekijk op Bitchute):

Dr. Judy Mikovits’ Warning That COVID Vaccine Could Kill 50 Million Americans (MP4 download backup link).

Niemand minder dan de Amerikaanse chef-immunoloog Dr. Anthony Fauci heeft het verschijnsel erkend dat bekend staat als virus interferentie, hetgeen betekent dat vaccins de blootstelling aan een virus in feite verergeren. Fauci vertelde een congrescommissie in het voorjaar:

Ik moet waarschuwen dat er een mogelijkheid is van negatieve gevolgen waarbij bepaalde vaccins het negatieve effect van de infectie daadwerkelijk kunnen versterken.

Waarschuwingen voor de bijzondere gevaren bij de ontwikkeling van remedies tegen het Coronavirus, in tegenstelling tot andere soorten virussen zoals influenza, zijn er in overvloed. Zowel SARS als MERS zijn Coronavirussen, en er zijn ten minste vier andere Coronavirussen in omloop, waaraan bijna iedereen is blootgesteld, meestal met verkoudheid tot gevolg.

  Bil Gates harkt met vaccins tegen Covid-19 gigantische winst naar binnen

De biotech industrie nieuwsbrief Biopharma Dive schrijft:

Er is nog nooit een vaccin voor een Coronavirus geweest. En veel ontwikkelaars van vaccins hebben hun ontwerpen gebaseerd op eerder onderzoek naar andere Coronavirussen, zoals SARS of MERS, die genetische gelijkenissen delen met SARS-CoV-2, maar ook verschillen. Er is nog veel onbekend over het nieuwe Coronavirus, en hoe ons lichaam op besmetting reageert.

Shibo Jiang, hoogleraar virologie aan de Fudan-universiteit in China, schrijft in Nature Magazine:

Ik heb gewerkt aan de ontwikkeling van vaccins en behandelingen voor Coronavirussen sinds 2003, toen de uitbraak van het ernstige acute respiratoire syndroom (SARS) plaatsvond. Naar mijn mening zijn standaardprotocollen essentieel voor de bescherming van de gezondheid. Alvorens het gebruik van een Covid-19 vaccin bij mensen toe te staan, moeten de regelgevers de veiligheid evalueren met een reeks virusstammen en in meer dan één diermodel…Uit het werk met het SARS-virus blijkt dat verontrustende immuunreacties werden waargenomen bij fretten en apen, maar niet bij muizen.

Als zich een nachtmerriescenario ontvouwt, wie zijn dan de schuldigen? Het hele medische establishment, de mainstream media, het bedrijfsleven en de politiek, die de paniekstemming in stand hebben gehouden over een virus met een overlevingspercentage van 99,4% tot 99,8%, waarvan het dodental volgens twee Amerikaanse wetgevers in een deelstaat tot 40% hoger werd opgeschroefd. Gezondheidsautoriteiten van de overheid, zoals Dr. Anthony Fauci, zitten achter een niet aflatende drang naar massavaccinaties in plaats van eenvoudige, effectieve remedies, zoals HCQ en Ivermectin.

Afgelopen april was Fauci het onderwerp van een Newsweek onthulling die aantoonde dat Fauci achter een subsidie van 3.7 miljoen dollar aan het Chinese Wuhan Lab zat om onderzoek te doen naar het vleermuis Coronavirus dat in de VS verboden werd omdat het te gevaarlijk werd geacht: “Dr. Fauci Backed Controversial Wuhan Lab with U.S. Dollars for Risky Coronavirus Research“.

  In Duitsland's maximaal beveiligde Coronagevangenis voor quarantaineovertreders 

Voor een overzicht van de financiering en promotionele spelers achter de pandemie, zie “Bill Gates Critic Ron Paul Shut-Down from Facebook After ‘Great Reset’ article“. In een recent verontrustend interview zei Bill Gates, wiens financiering achter bijna elk aspect zit van een streven om wereldwijde vaccinatie verplicht te stellen, met een grijns dat er een nieuwe pandemie zal komen “die deze keer aandacht zal krijgen”. Waarop Melinda Gates glimlachte met een ongepaste vrolijkheid.

De verwijderde Bill Gates documentaire – “Waarom hij overstapte van Microsoft naar vaccins”

Vorig artikelDonald Trump vrijgesproken – kan comeback maken als president
Volgend artikelHong Kong politie extreme methode: Corona-ambush
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Vanmorgen met een engelse dame gesproken, die er trots op was, dat in de UK, de vaccinatie gifspuit, zo hard werd doorgeduwd.
    Ze was er ook van overtuigd , dat we binnenkort allemaal alles terug konden doen, wat we ervoor ook konden doen.
    Als de mensen met duizenden tegelijk zullen sterven, dan zullen de beesten van politiekers, het gegarandeerd op de niet gevaccineerden proberen te steken, want immers als je gevaccineerd bent, ben je nog steeds niet veilig voor het virus, zei een spanjaard me.
    Misschien is het niet slecht dat er miljoenen nuttige idioten sterven, want een maatschappelijke/intellectuele bijdrage leveren ze toch niet, dan blijven de mensen over die geen cognitieve dissonantie hebben, en zal er hopelijk worden afgerekend met de beesten van politiekers en banksters.

    • Idd diegene dat de gifspuit willen pakken dat ze maar doen dan maar achteraf zullen de meeste van een kouw reis trug komen en de facisten er achter moeten tegen de muur worden gezet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in