Met zijn nieuwe richtlijnen heeft Facebook kritiek op of scepsis over het Coronavaccin verboden – met name beweringen dat het controversiële mRNA-vaccin de genetica kan aantasten. Uit een gelekte video-opname blijkt echter dat Facebook’s CEO en oprichter Mark Zuckerberg zelf zijn bezorgdheid heeft geuit over de schadelijke effecten van het vaccin en ook heeft laten doorschemeren dat het de menselijke genetica kan wijzigen.

Het was in juli 2020 dat Mark Zuckerberg tijdens een interne videoconferentie er bij mensen op aandrong om heel voorzichtig te zijn met het vaccin, omdat ze niet weten wat de bijwerkingen op lange termijn zijn en welke schade daaruit kan voortvloeien.

Ik wil gewoon mijn voorzichtigheid delen met betrekking tot dit vaccin, omdat we gewoon niet weten wat de bijwerkingen op lange termijn zijn van het daadwerkelijk modificeren van menselijk DNA en RNA… In principe het vermogen om antilichamen te produceren en of dit later andere mutaties of andere risico’s kan veroorzaken. Er is dus nog veel werk te doen in de ontwikkeling van vaccins, verklaarde Zuckerberg in een video die nu is gelekt naar Project Veritas.

In een gesprek enkele maanden later met de controversiële en zwaar bekritiseerde Amerikaanse infectiebestrijdingsarts Anthony Fauci, laat de Facebook-oprichter echter weten dat hij helemaal niet gelooft dat het vaccin het menselijk DNA wijzigt en had hij daarmee zijn mening bijgesteld tot de enige die in de huidige situatie op het platform is goedgekeurd.

Voor alle duidelijkheid, voor zover ik het begrijp, veranderen deze vaccins je DNA of RNA niet. Het is een belangrijk punt om te verduidelijken, als ik hier iets verkeerd begrijp, corrigeer me dan alstublieft, zei hij tegen Fauci, die zelf verklaarde dat het vaccin het DNA van een persoon niet verandert.

James O’Keefe van Project Veritas wijst op de ironie dat het platform nu dezelfde soort vragen, informatie en houdingen censureert die relatief recent door hemzelf zijn geuit – en vraagt zich enigszins ironisch af of het al dan niet tegen de richtlijnen van Facebook is om Zuckerbergs eigen eerdere opmerkingen te delen.

Facebook verbiedt alle informatie dat vaccins gevaarlijk kunnen zijn

  Blanke vrouw droeg geen mondkapje - werd geëlektrocuteerd en gearresteerd door zwarte schoolagent
Vorig artikel30 Taliban moslims leren bommen maken – blazen zichzelf op
Volgend artikelAllemaal slechts “samenzweringstheorieën”? EU werkt al vanaf 2019 aan EU-vaccinatiepaspoort
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. ‘Het ministerie van Volksgezondheid is bezig met de ontwikkeling van een coronatestbewijs om zo versneld versoepelingen door te voeren. Mensen die een negatieve testuitslag krijgen, kunnen meer vrijheden krijgen zodat ze bijvoorbeeld weer naar kantoor, de horeca of het theater kunnen gaan. Het kabinet buigt zich binnenkort over dit plan, zo bevestigt voorzitter Ingrid Thijssen van werkgeversorganisatie VNO-NCW aan De Telegraaf.’

  https://www.youtube.com/watch?v=EIvZ4sGrER0

 2. We eens moeten controleren of het wel de echte mensen zijn wie zeggen te zijn.
  Het valt me op dat ook deze man een gedaante wisseling heeft ondergaan.
  Wie is deze oplichter, en wat denk hij wel niet.
  Hetzelfde geldt voor Fauci, ook zo’n oplichter, ook een gedaante wisseling ondergaan.
  Het zijn allemaal niet dezelfde mensen, ze dragen maskers, of het is iemand anders.
  In beide gevallen zijn het oplichters en kleeft veel bloed aan hun handen.
  Iemand voordoen wie hij niet is, is identiteitsfraude, dus gooi ze achter de tralies voor dit overtreden.
  Het ruimt de straat lekker op, en we zijn gelijk van deze schreeuwers af.

 3. Zeer mee eens tegenwoordig zit dat tuig overal in en tussen met zwendel praktijken en illegale corrupte duistere zaken Zoals iemand voordoen met identiteitsfraude die hij niet is en alle illegale corrupte zaken verduisteren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in