Moslimschoolkinderen worden verdacht van de onthoofding van Samuel Paty

0

Nog eens vier moslimleerlingen worden nu verdacht van betrokkenheid bij de moslimterreurmoord op de Franse leraar Samuel Paty, schrijft de Zweedse staatszender SVT.

Het onderzoek naar de moslimterreur op de Franse leraar Samuel Paty, die op 17 oktober door een 18-jarige moslimmigrant uit Tsjetsjenië werd onthoofd, gaat door.

Vier leerlingen worden nu verdacht van de moord, meldt AFP.

Drie van hen worden beschuldigd van het aanwijzen van het slachtoffer aan de moordenaar, die Paty aanviel en onthoofdde op weg naar huis van zijn werk.

De leraar werd vermoord voor het geven van een lezing over de westerse vrijheid van meningsuiting en het tonen van cartoons van Mohammed.

De Franse regering heeft geëist dat de lokale moslimgroepering Cheikh Yassine wordt ontbonden en verboden, omdat de groep had geholpen het bericht te verspreiden waarin werd opgeroepen tot mobilisatie tegen de leraar.

De nu verdachte leerlingen worden beschuldigd van betrokkenheid bij terrorisme.

“Het is de islam die mensen onthoofdt, niet het verzonnen woord islamisme”

  Meisjesschool in Pakistan imiteert onthoofding - moslima roept gelijktijdig op tot wraak tegen Frankrijk
Vorig artikelCovid-pas moet geselecteerde mensen vrij verkeer geven
Volgend artikelZwarte leider van de “anti-haat” groep SOS Racismus roept op tot moord op blanken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in